- 18 Haziran 2024
- 501
- -9
- 16
- 22
- Konu Sahibi ezgigizem_
Sizde fikir almam lazım acilen lütfen bana yardımcı olun
şimdi yeni biriyle tanıştım diye konu açmıştım bugün çocukla yeniden buluştum iyi birisi sorunu yok ama bugün gözüme bir şey battı. Bir yakın arkadaşı vardı onu anlattı ve çocuk anlattığına göre ilişkilerinde biraz zampra bir tipmiş. Nişanlısı olmasına rağmen kızlarla takılıp her akşam içermiş. Bu buluştuğum çocukta asker ve yaşadığımız ilin uzağında görev yapıyor işte şans eseri tanıştık memleketi burası izne gelmiş. Neyse işte anlattı arkadaşını arkadaşı genelde bunu şöför olması için çağrıyormuş konuştuğum Çocuk içmediği için yanımızda sağlam adam olsun diye. Ve en yakın arkadaşı bu. Tabi karışmadım ama arkadaşların biraz değişik diye laf attım. Oda genelde her çağırdığında gitmem ama bundan sonra giderim herhalde vs dedi. Şimdi bu çocuk araba aldı giderken onunla gidecek görev yaptiği yerde de doya doya gezecek vs. Yani aşırı gezen durmayan birisi. Böyle biri bana nasıl zaman ayırabilir? Birde takıldığı insandan ne kadar etkilenmicek ki? Ben arkadaşımı uyariyorum diyor mesela ama konuştukları konularda da iğrenç şeyler vardır illaki arkadaşı öyle çünkü. Sizce insan etrafından etkilenir mi? Birini seçerken arkadaşlarına bakmalı mıyız? Kendisinden öyle bir durum sezmedim arkadaşıyla sadece burada görüşebilecek evet ama ne bileyim. Böyle aklı fikri gezmede gibi. Para kazanıyor işi var evet napacak başka diyebilirsiniz ama ilerde kıskanadabilirim strese girerim. Mesela 1 gün önceden giderim arkadaşlarımı görürüm öyle görev yerime geçerim vs dedi. Yani hep arkadaşlari gibi bana da değer verebilir ama hep dikkati dağınık olur gibi geldi. Böyle birine karşı nasıl adım atmalıyım sizce? Konuşmayı kesmesem bile nasıl mesafe koyabilirim kırmadan? İllaki açıklamaa bekler