Birini istigram üzerinden tehtit ve süslü yalaka maymun dedim cezAm ne olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnkar edecektin ya, beni düşünen biridir belki de diyecektin. Seni korkutmuş. Boşver ya hem gerçek olsa bile polis gelse ne dava açılsa ne olacak yani, anlatırsın onlara da aynısını. Ne yaptın sanki, korkacak bişey yok.

Offff yapıp yapıp el kadar bebeklerin arkasına sığınmayın. Herkes lohusa oluyor ama kimse sizin gibi milleti tehdit etmiyor. Zamanında tehdit almış biri olarak tehdit edilen kişiye hak veriyorum. Yaptığınız resmen psikolojik şiddet. Ben bulamadım ama kız bulmuş. Hakettiğiniz cezayı çekeceksiniz başka çareniz yok. Hiç olmazsa bir daha birini tehdit etmemeyi öğrenirsiniz.

Kadinin seni tehdit ettigi gibi etmissin.Artik sen de calisamayacaksin dediysen zaten anlar sen oldugunu.Bunun icin IP bilgilerine gerek yokki.Yem atmis yemissiniz.Bana biraz tuhaf geldiniz kusura bakmayin.

Siber suç denilen bir şey var, böyle bir şeyle uğraşacaklarını sanmıyorum. Bir dahakine ip adresini gizleyerek yaz

Bisey diycem ama burdan yazamıyorum

siciliniz temizse "süslü maymun" lafından bir ceza alacağınızı hiç sanmıyorum. Hükmün açıklanmasının geri bırakılması denen olay olur, 5 yıl içinde başka suç işlemezseniz ceza almazsınız yani. Sağlıkçı olduğumdan çok hakaret davasına şahit oldum maalesef, geneli bu şekilde oluyor. Ama bir de tehdit etmişsiniz sanırım onun içeriğini bilemediğim için yorum yapamıyorum, ciddi ve sürekli tehdit ettiyseniz belki cezası olur.

gercekten bu kadar bi haber nasıl yasayabılıyorsunuz
sıber suc ne karakol ne sıkayet ne mahkeme ne
ne oglu ne
muz cumhurıyetınde yasamıyorsunuz heralde
herseyı gecın dıyelım kı sıkayet etmedı sızı
boyle sebepten ısten cıkısın hemen akabınde tehtıt alınca zaten sız oldugunu bılır yahu bunu bıle ıdrak edemıyorsanız

Polis kimliğinizi veriyor ona ama sen misin diye soruyor öyle? çok güzel yemlemiş vallahi sizi, polis kimliğinizi buluyorsa daha neyi sorsun sen misin diye bellidir işte. Gayet de daha önceki olayınızdan siz olduğunuzu tahmin etmiş ki hiç zor değil bariz belli bire bir aynı lafları kullanmışsınız, kimliğinizden emin olunca da şikayetçi olmuş işte. Geçmiş olsun, keşke böyle fakr hesapla tehdit edeceğinize, sizi işten artırdığı için yasal yoldan hakkınızı arasaydınız. Şimdi siz haksız duruma düştünüz.

Ceza ne alırım
Istıgramı! Kapatma , tuşlu telefon kullanma , milleti kıskanıp( ben de aradaki husumetin sebebinin bu oldugunu düşünüyorum) hakaret etmeyi bırakıp cocugunla ilgilenme + inşallah bir de tazminat . Böyle Saçma maceralara atılacaktınız madem keşke çocuğu erteleseydiniz. Kocanız gerçekten 'ya bir şey çıkmaz 'deyip geçti mi yani şöyle birkaç dakika da olsa ben nasıl biriyle evliyim diye düşünmedi mi en azından.

Fake hesabın size ait olduğunu neden hemen öttünüz ki, kendi adı soyadıyla hesabı olan bile hesabım hacklenmiş diye savunma yapıyor, siz fake hesabınızı itiraf ediyorsunuz Ek olarak bence siz bu kadını çok kıskanıyorsunuz öyle geldi. Süslü maymun dendiğine göre kız bakımlı ve güzel :) siz çocuklara işten atılacak kadar bağırıp azarlıyorsanız o da buna sessiz kalmamış sanırım.

Son düzenleme:

valla ben de şaştım, aktif internet te kullanıyor, hiç mi karşılaşmadın siber suç terimiyle.
istigram ı doğru yazar insan en azından.
bile isteye bu cehalette kalmaya çalışıyor olmalı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…