Birini istigram üzerinden tehtit ve süslü yalaka maymun dedim cezAm ne olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkekler yolda karısını sevgilisini dövüyor, küfredip tehdit ediyor yine bişi olmuyor. Sen maymun demişsin hiç bişi olmaz yok yere de ezik ezik davranma daha fazla. Zaten yaptığın da hoş değil ama Bebişine odaklan unutmaya çalış.

Bakın arkadaşlar beni linç edin diye yazmadım çocuklara kesinlikle şiddet uygulamadım zaten 2 kişi olarak calışıyorduk bu kız yanımızda stajerdi yarı kısmı calışıyordu sınıfımızda diğer cocukları ısıran cocuk vardı onu tatlı dille kötü birsey oldugunu anlattık hani söyle düşünün o çocuk sürekli günde bir iki kişiyi ısırıyor onu fark ettiğiniz anda yapma dşye sesinizi yükseltıyorsunuz o andaki refleksle ki sesi duyup ısırmasın diye kendisine bagırdı kac kere refleks haliyle bu kızla aramız iyi degildi bizi küçük görüyordu ayrı bascılık yapıyordu torpilliydi yani gizlice ses vs alıp işten cıkarılmamıza sebep oldu tabi tazminat alarak işten cıktık beni günlük hayatta sözlü olarak tehtit etti elimde ses ve görüntülerin var dıye kendimden eminim kötü bişey yapmadım ama bu kız cok farklı çalıştığım yer onu tutucsktr zenginlik üstünlük böyle bişey bende fake hesap acıp o anlık sinir ve öfkeyle elimde ses ve fotoğrafların var hiçbir yerde sende çalışamıyacsksın diyıp süslü yalaka maymun dedim ama cok pişman oldum hesabımı sildim o ise polise gidip bilgilerime ulaşmış öyle söyledi Gmail hesaplarıma bile eger ben isem söyle hocam vazgececegim hiç uğraşmayacağım eve gideceğim dedi bende inksr ettim sonrs korktum ıp flan diyince kabul ettim özür diledim defalarca pişman oldugumu söyledim o kabul etti sonra ise dilekceyi verdiğini adli süreci baslattıgını mahkemede görüşürüz dedi olay bu yani

Senı tehdit ettıgınde hayırdır sen kime santaj yapıyorsun dıyıp neden sikayetci olmadın?

Hayır kocamınhaberi var bişey cıkmaz dedi sanatcılar bile tazminat ödüyor başbakana bile hakaret tehtit oluyor dedi
Bunlar suçsuz kalıyor da dedi mi? Alelade hakaret edeceksiniz cezasız kalacak öyle mi? Sanmam tazminat ödersiniz

Tehdite başvuran birinin ceza alması zaten normal olan değil mi? Etmeyeceksin yahu, insanları tehdit etmeyeceksin bitti. Birinin işle ilgili açığı varsa gider üslerine bildirirsin orada da görevin biter. Ayrıca hakaretiniz bile çok saçma

Bunami takildiniz yahu herkes tdk dami calisiyor bende eksik yaziyorum hizli yazmaktan. Ama belliki bu konu sahibi kisi hizli yazmaktan degilde bilmediginden yanlis yaziyor ne olacak yani tdk mi burasi
Tdk'da bu kelime yer almaz.
Bir tek bu kelime hatalı olsa başım gözüm üstüne, başlığın bile %90'ı yazım hatalarıyla dolu.
Site kurallarında yazım kurallarına uyulması belirtiliyor.
Yazarken süre sınırlaması yok sonuçta hızlı yazarken hata yapıldıysa düzeltilebilir.

sımdııııı hepsını okudum
konuyu bastan sona da okudum
su yazdıgınız mesaj benım dogru anladıgımı gosterdı
kreslerın nasıl ısledıgını coook ıyı bılırım o calısanların ıse alınma ısten cıkarılma ve calısan kızların bırbırlerıyle husumetını de coook ıyı bılırım
sız sesınızı yukselttınız dıye ısten cıkarılmazsınız , uyumsuz davranıs sergılemıs cok tartısmıssınız mudur sızden bıkmıs magdur da etmemıs al paranı al hakkını hadı gıdın demıs ısın dogrusu bu
yok torpıllıydı yok zengındı allah askına zengın kız neden orda calıssın ? torpılını parasını kullanacak yer mı bulamamıs
durumu sızden daha ıyı ordakılerle ıletısımı daha ıyı dıye gozunuze almıssınız
ve asıl sorun cocuklara bagırmanız degıl ortamı ıdare edememenız , bır ısıran cocukla bas etme yontemınızın yanlıslıgı
sızı ne dıye tehtıt ettı gıder mudure soylerım mı dedı ne dedı ? tehtıt ettıgınde mudure soyleseydınız ?

kız haklı yapabılecegınız bırsey yok bence daha fazla satasmayın oturun bekleyın eger mahkemeye cagırılırsanız bır avukatla anlasırsınız zaten buyuk ıhtımal ya uzlasmacı sızı uzlastırır en fazla para cezası olur buda hatanızın bedelı zaten
hakımlerı boyle sacma seylerle ugrastırdıgınız ıcın utanmalısınız

Gülmeyin ciddi soruyorum

Çocuk bunlar. Her türlü yaramazlığı yaparlar. Isırır da vurur da. Doğruyu yanlışı ayırt edemezler.

Her ne şartta olursa olsun emanet çocuğa sesini yükseltemezsin. Ben annesi olsam ben de şikayet ederim.

Dilerim karşı taraf blöf yapmıyordur da gereken cezayı alırsın..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…