- 19 Kasım 2013
- 18.847
- 34.014
- 798
- Konu Sahibi cokkotuoldum
-
cunku onun ettıgı tehtıt konu sahıbının kı gıbı degıldıSenı tehdit ettıgınde hayırdır sen kime santaj yapıyorsun dıyıp neden sikayetci olmadın?
hakim tum cıddıyetıyle konustugunda daha ıyı anlarsınızGülmeyin ciddi soruyorum
Bakın arkadaşlar beni linç edin diye yazmadım çocuklara kesinlikle şiddet uygulamadım zaten 2 kişi olarak calışıyorduk bu kız yanımızda stajerdi yarı kısmı calışıyordu sınıfımızda diğer cocukları ısıran cocuk vardı onu tatlı dille kötü birsey oldugunu anlattık hani söyle düşünün o çocuk sürekli günde bir iki kişiyi ısırıyor onu fark ettiğiniz anda yapma dşye sesinizi yükseltıyorsunuz o andaki refleksle ki sesi duyup ısırmasın diye kendisine bagırdı kac kere refleks haliyle bu kızla aramız iyi degildi bizi küçük görüyordu ayrı bascılık yapıyordu torpilliydi yani gizlice ses vs alıp işten cıkarılmamıza sebep oldu tabi tazminat alarak işten cıktık beni günlük hayatta sözlü olarak tehtit etti elimde ses ve görüntülerin var dıye kendimden eminim kötü bişey yapmadım ama bu kız cok farklı çalıştığım yer onu tutucsktr zenginlik üstünlük böyle bişey bende fake hesap acıp o anlık sinir ve öfkeyle elimde ses ve fotoğrafların var hiçbir yerde sende çalışamıyacsksın diyıp süslü yalaka maymun dedim ama cok pişman oldum hesabımı sildim o ise polise gidip bilgilerime ulaşmış öyle söyledi Gmail hesaplarıma bile eger ben isem söyle hocam vazgececegim hiç uğraşmayacağım eve gideceğim dedi bende inksr ettim sonrs korktum ıp flan diyince kabul ettim özür diledim defalarca pişman oldugumu söyledim o kabul etti sonra ise dilekceyi verdiğini adli süreci baslattıgını mahkemede görüşürüz dedi olay bu yani
Ceza ne alırımcunku onun ettıgı tehtıt konu sahıbının kı gıbı degıldı
konu sahıbı yaptıkları ortaya cıkacak dıye korktu o kız bellı kı bunla tehtıt etmıs :)
hakim tum cıddıyetıyle konustugunda daha ıyı anlarsınız
Ogretmenlere yardım eden ablalar var ya, sanırım o da yardımcı.sen ne iş yapıyosun, öğretmensin desem instagramı istigram olarak yazan öğretmen olacağını sanmıyorum, yanında stajer var stajerle çalışıyorsan öğretmensindir?
ben çözemedim senin o sınıfta çocuklara bağırma curetini gösterebileceğin ne işin var?
senli benli konuşuyorum çunku siz deme ihtiyacı hissetmedim sana.
polis emailine kadar vermiş miBakın arkadaşlar beni linç edin diye yazmadım çocuklara kesinlikle şiddet uygulamadım zaten 2 kişi olarak calışıyorduk bu kız yanımızda stajerdi yarı kısmı calışıyordu sınıfımızda diğer cocukları ısıran cocuk vardı onu tatlı dille kötü birsey oldugunu anlattık hani söyle düşünün o çocuk sürekli günde bir iki kişiyi ısırıyor onu fark ettiğiniz anda yapma dşye sesinizi yükseltıyorsunuz o andaki refleksle ki sesi duyup ısırmasın diye kendisine bagırdı kac kere refleks haliyle bu kızla aramız iyi degildi bizi küçük görüyordu ayrı bascılık yapıyordu torpilliydi yani gizlice ses vs alıp işten cıkarılmamıza sebep oldu tabi tazminat alarak işten cıktık beni günlük hayatta sözlü olarak tehtit etti elimde ses ve görüntülerin var dıye kendimden eminim kötü bişey yapmadım ama bu kız cok farklı çalıştığım yer onu tutucsktr zenginlik üstünlük böyle bişey bende fake hesap acıp o anlık sinir ve öfkeyle elimde ses ve fotoğrafların var hiçbir yerde sende çalışamıyacsksın diyıp süslü yalaka maymun dedim ama cok pişman oldum hesabımı sildim o ise polise gidip bilgilerime ulaşmış öyle söyledi Gmail hesaplarıma bile eger ben isem söyle hocam vazgececegim hiç uğraşmayacağım eve gideceğim dedi bende inksr ettim sonrs korktum ıp flan diyince kabul ettim özür diledim defalarca pişman oldugumu söyledim o kabul etti sonra ise dilekceyi verdiğini adli süreci baslattıgını mahkemede görüşürüz dedi olay bu yani
yaklasık 984489374387 kere yazdımCeza ne alırım
Ogretmenlere yardım eden ablalar var ya, sanırım o da yardımcı.
Artık orası muammae bu nasıl okulmuş hem iki tane abla, hem stajer hem öğretmen varmış.
neden olmasın :) kucuk bır kresdır belkı de kursdure bu nasıl okulmuş hem iki tane abla, hem stajer hem öğretmen varmış.
O daha önce bni tehdit edıp elimde ses ve görüntğ kayıtların var diyıp ses kaydımı ve görüntümü alıp işimden attırdı tazminat alıp işimden cıktım içmde bu kıza karşı kötü bir duygu oluştu tabi herkes calıştıgım yerde degişik bir kızdı herkes onu tutuyordu halende öyle bu ses kaydımıds mahkemede kullanacagını söylüyor artık hiç bir yerde çalışamayacaksın dıyor ben sadece benim yasadıgım duyguyu yasasın dıye elimde ses ve görüntün var sende biryerde çalışamayacaksın süslü yalaka maymun dedim bana aracıyla ulaştı polis bilgilerimi vermiş eger ben isem dava buyumeden vazgececegini söyledi bende ve defalarca özür diledim özürmü kabul etti tamam sorun yok dedi sonrada dava actım mahkeme de görüşürüz dedi lütfen şikayetini geri al dedim dünden beri 4 defa gittim birdaha da gitmem dedi
Sadece süslü maymun yalaka dediyse takipsizlik de alabilir , koskoca savcının işi yok bunların davasıyla uğraşacakyaklasık 984489374387 kere yazdım
ya arabulucu ıle cozersınız
ya da en fazla para cezası alırsınız
ne kadar para cezası alacagınızı da ortalama avukatınıza sorarsınız mahkeme de kesınlesır
Kimi tehdit ettin ki yani kimin kızıydı buSelam cok acil avukat arkadaşlar yardımcı olun daha önce bu kişiyle sorunum vardı birden bir sinir ve lohusalıgın verdiği gafletle psikolojiyle fake hesap acıp yazdım sonra korktum pişman olup sildim ama kız beni polise vermiş polis hakkımdaki tüm bilgileri ona vermiş ve bana aracıyla ulsştı uzalaşmak istedi bana eger sen isen dava buyumeden vazgececegini söyledi bende cok pişman oldugumu defalarca özür diledim bir gaflet anımda yazdıgmı dile getirdim ilk sorun yok tamamdr dedi bir gun sonra şikayetçi oldugunu ailesinin yanında destek oldugunu tehdit ve psikolojik baskının davasını hakim karsısında verırsın dedi
neden olmasın :) kucuk bır kresdır belkı de kursdur
Korkutmuş seni...korkma bir şey olmaz...Selam cok acil avukat arkadaşlar yardımcı olun daha önce bu kişiyle sorunum vardı birden bir sinir ve lohusalıgın verdiği gafletle psikolojiyle fake hesap acıp yazdım sonra korktum pişman olup sildim ama kız beni polise vermiş polis hakkımdaki tüm bilgileri ona vermiş ve bana aracıyla ulsştı uzalaşmak istedi bana eger sen isen dava buyumeden vazgececegini söyledi bende cok pişman oldugumu defalarca özür diledim bir gaflet anımda yazdıgmı dile getirdim ilk sorun yok tamamdr dedi bir gun sonra şikayetçi oldugunu ailesinin yanında destek oldugunu tehdit ve psikolojik baskının davasını hakim karsısında verırsın dedi
ıstagramda bır merhaba demek bıle tacıze gırebılıyor artıkSadece süslü maymun yalaka dediyse takipsizlik de alabilir , koskoca savcının işi yok bunların davasıyla uğraşacak
Selam cok acil avukat arkadaşlar yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?