Birini istigram üzerinden tehtit ve süslü yalaka maymun dedim cezAm ne olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız siz olduğunuzu anlamış zaten,polis bilgilerinizi vermiş olsa sorarmı size sen miydin diye? Gitmemiş muhtemelen henüz şikayete ama artık gidebilir,sizi de buldurabilir.
Güzel zarf atmış,sizde paşa paşa itiraf edip özür dilemişsiniz.
Şu saatten sonra uğraşmak istese pekala uğraşır sizinle yani.
Ayrıca klavye delikanlılarına sinir olanlardanım bende,size hak veremiyorum üzgünüm. Haklı da olsanız kendinizi haksız duruma düşürüyorsunuz. Varsa bir sorununuz insanların yüzüne hakaret etmeden söyleyin ,sahte hesap açıp bu durumlara düşürmeyin kendinizi.

Keşke kabul etmeseydiniz. Saçma saçma konuşma ben değilim filan deseydiniz. Okadar kolay bulunmuyor sahte hesaplar. Yem atmış size yemişsiniz. Davadan birşey çıkmaz. Para talep ederse vermeyin,bir daha aracı yoluyla ulaşırsa gitsin şikayet etsin ,beni rahatsız etmeyin diye kısa kestirin. Sakın muhattap olmayın kanıt oluşmasın. Şikayetçi olacak olan gider olur zaten,bir ifade verirsiniz biter.

kiz akilliymis size zarf atmis senmiydin diye sordurmus sizde düşmüşsünüz hemen
bu isler bu kadar cabuk islemiyor benim bildigim oyle bisey olsa savci once sizi cagirir uyarirdi devam ederseniz 2.sikayette yasal islem baslrdi diye biliyorum.
eskiden boyleydi yani yanlisim varsa duzeltsin arkadaslar

sen ne iş yapıyosun, öğretmensin desem instagramı istigram olarak yazan öğretmen olacağını sanmıyorum, yanında stajer var stajerle çalışıyorsan öğretmensindir?
ben çözemedim senin o sınıfta çocuklara bağırma curetini gösterebileceğin ne işin var?
senli benli konuşuyorum çunku siz deme ihtiyacı hissetmedim sana.

Ceza ne alırım

Ogretmenlere yardım eden ablalar var ya, sanırım o da yardımcı.

polis emailine kadar vermiş mi oturup falına da bakmışlar mı beraber

Ceza ne alırım
yaklasık 984489374387 kere yazdım
ya arabulucu ıle cozersınız
ya da en fazla para cezası alırsınız
ne kadar para cezası alacagınızı da ortalama avukatınıza sorarsınız mahkeme de kesınlesır

Kız anlamıştır sizin olduğunuzu polise vs. gerek olmadan ikinizin yaşadığı olaylarla ilgili ayrıntı vermişsiniz çünkü saf olmayın.

yaklasık 984489374387 kere yazdım
ya arabulucu ıle cozersınız
ya da en fazla para cezası alırsınız
ne kadar para cezası alacagınızı da ortalama avukatınıza sorarsınız mahkeme de kesınlesır
Sadece süslü maymun yalaka dediyse takipsizlik de alabilir , koskoca savcının işi yok bunların davasıyla uğraşacak

Kimi tehdit ettin ki yani kimin kızıydı bu

Korkutmuş seni...korkma bir şey olmaz...

Sadece süslü maymun yalaka dediyse takipsizlik de alabilir , koskoca savcının işi yok bunların davasıyla uğraşacak
ıstagramda bır merhaba demek bıle tacıze gırebılıyor artık
durum basıt bır hakaret degıl aslında
ıs yerınde yaptıgı hatayı ıspatladı dıye ısten cıkmasına sebep olmus kız ıcın fake hesap acarak tehtıt ve hakaret var
sende artık hıc bır yerde calısamayacaksın dıye tehtıt etmıs ben olsam benı hayatımla tehtıt edıyor dıye hem uzaklastırma aldırırdım hemde sıkayetcı olurdum
kin güdümü ve ugrasılmıs bır caba

konu sahıbı takıntılı ve tehlıkelı benım gozumde sıddete de meyyıllı ısten cıkarılma sebebı bu zaten ofkesını kontrol edemedıgı ıcın
bunları goz onune alırlarsa kısı de kısılıgıme hakaret ettı derse konu sahıbı ugrasır kı mahkemede dava dusse bıle o surec o stres bıle yeter konu sahıbıne
kız ınsallah blof yapmıyordur ınsallah sıkayetcı olmustur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…