Birini istigram üzerinden tehtit ve süslü yalaka maymun dedim cezAm ne olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
valla ben de şaştım, aktif internet te kullanıyor, hiç mi karşılaşmadın siber suç terimiyle.
istigram ı doğru yazar insan en azından.
bile isteye bu cehalette kalmaya çalışıyor olmalı.
Birde öğretmen/yardımcı abla yani...

Hayır bir kere fotoğraf ve ses kaydın var dedim

ya yemin ederim aklım almıyor bu tür şeyleri. sen nasıl tanıdığın ya da tanımadığın bir insana süslü yalaka maymun diyorsun? kara mizah resmen. süslü demesi zaten biraz çekememezlik oldugu duygusu uyandırdı bende. bu üç kelimeden yola çıkarak sayfalarca çıkarım yapabilirim ama gerek yok anladınız mı? gerek yok, gerek yok

Sizin yazis seklinizden anlayıp sizi yemlemis ağzından lafı alıncada sizi suan korkutuyor ama gidip şikayetçi olabilirde bilemiyorum

Hayır bir kere fotoğraf ve ses kaydın var dedim
benim birde hiç anlamadığım bebeğiniz kaç aylık da bunlara fırsat buluyorsunuz
yok fake hesap yok mesaj hakaret vs
benim kızlarım bayağı büyüyene kadar böyle şeylerle uğraşamazdım
birde o gerçekten istagram değil instagram yaaa :)

Lohusayım dediğine göre minicik daha..
Allahım biz burda bi bebeğimiz olsun diye gözyaşı döküyoruz hatun 3 gündür yediği naneye ağlamaktan bebeğiyle ilgilenmiyormuş

Lohusayım dediğine göre minicik daha..
Allahım biz burda bi bebeğimiz olsun diye gözyaşı döküyoruz hatun 3 gündür yediği naneye ağlamaktan bebeğiyle ilgilenmiyormuş
Allah ım en hayırlı zamanda nasip etsin sağlık ve sıhhatle inşallah
evet ilk konuyu okurken bebeğe üzülmeye başladım
sütü de etkilenmiştir çocuk da huzursuz olmuştur şimdi

Bence hiç takmayın ya millet neler yapıyorda ceza almıyor ama bu da size ders olsun mesaj içerikli durumlar sıkıntılı

Isten ayrilmaniza yol acacak bir görüntü ve ses kaydiysa isiran cocuga anlik uyari falan değildir o, yemeyin bizi.

Hangi kres/anaokulu müdürü "Berkecan yapmaa" diye seslenen calisanini sadece bu yuzden cikartir?
Allah'ım kimlere emanet ediyoruz çocuklarımızı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…