- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
- Konu Sahibi cokkotuoldum
-
Birde öğretmen/yardımcı abla yani...valla ben de şaştım, aktif internet te kullanıyor, hiç mi karşılaşmadın siber suç terimiyle.
istigram ı doğru yazar insan en azından.
bile isteye bu cehalette kalmaya çalışıyor olmalı.
Hayır bir kere fotoğraf ve ses kaydın var dedimsiciliniz temizse "süslü maymun" lafından bir ceza alacağınızı hiç sanmıyorum. Hükmün açıklanmasının geri bırakılması denen olay olur, 5 yıl içinde başka suç işlemezseniz ceza almazsınız yani. Sağlıkçı olduğumdan çok hakaret davasına şahit oldum maalesef, geneli bu şekilde oluyor. Ama bir de tehdit etmişsiniz sanırım onun içeriğini bilemediğim için yorum yapamıyorum, ciddi ve sürekli tehdit ettiyseniz belki cezası olur.
o zaman bkz. google: boncuktan kuş yapımıHayır bir kere fotoğraf ve ses kaydın var dedim
benim birde hiç anlamadığım bebeğiniz kaç aylık da bunlara fırsat buluyorsunuzHayır bir kere fotoğraf ve ses kaydın var dedim
Lohusayım dediğine göre minicik daha..benim birde hiç anlamadığım bebeğiniz kaç aylık da bunlara fırsat buluyorsunuz
yok fake hesap yok mesaj hakaret vs
benim kızlarım bayağı büyüyene kadar böyle şeylerle uğraşamazdım
birde o gerçekten istagram değil instagram yaaa :)
Allah ım en hayırlı zamanda nasip etsin sağlık ve sıhhatle inşallahLohusayım dediğine göre minicik daha..
Allahım biz burda bi bebeğimiz olsun diye gözyaşı döküyoruz hatun 3 gündür yediği naneye ağlamaktan bebeğiyle ilgilenmiyormuş
Hiç birşey çıkmaz millet ailesine küfrediyor birbirinin korkutmuş seni korkma bende söyleyim sana buraya yazdığın itirafı hakkında kullanıp dava açıcam yok ya her böyle konuşana inanma salla gitsinBir anlık gafletle ağlamaktan helak oldum
Tehdit dediğin ne seni öldürücem asıcam kesicem mi dedinEn fazla ne cıkar
Evet cıkmıyor 4 gun olduE devletten adınıza açılmış dava var mi baktınız mı?
Kaç yasindasinizEvet cıkmıyor 4 gun oldu
Bence hiç takmayın ya millet neler yapıyorda ceza almıyor ama bu da size ders olsun mesaj içerikli durumlar sıkıntılı
22Kaç yasindasiniz
Allah'ım kimlere emanet ediyoruz çocuklarımızıIsten ayrilmaniza yol acacak bir görüntü ve ses kaydiysa isiran cocuga anlik uyari falan değildir o, yemeyin bizi.
Hangi kres/anaokulu müdürü "Berkecan yapmaa" diye seslenen calisanini sadece bu yuzden cikartir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?