- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi cokkotuoldum
-
E ablacım sen kaşınmışsın. Hayatından çıkmış gitmiş daha ne uğraşırsın ki. Ya yaptığından korkmayacaksın ya da yapmayacaksın. Tazminatını da almışsın bitmiş gitmiş. Böyle eski konuları eşelersen tutuşursun işteO daha önce bni tehdit edıp elimde ses ve görüntğ kayıtların var diyıp ses kaydımı ve görüntümü alıp işimden attırdı tazminat alıp işimden cıktım içmde bu kıza karşı kötü bir duygu oluştu tabi herkes calıştıgım yerde degişik bir kızdı herkes onu tutuyordu halende öyle bu ses kaydımıds mahkemede kullanacagını söylüyor artık hiç bir yerde çalışamayacaksın dıyor ben sadece benim yasadıgım duyguyu yasasın dıye elimde ses ve görüntün var sende biryerde çalışamayacaksın süslü yalaka maymun dedim bana aracıyla ulaştı polis bilgilerimi vermiş eger ben isem dava buyumeden vazgececegini söyledi bende ve defalarca özür diledim özürmü kabul etti tamam sorun yok dedi sonrada dava actım mahkeme de görüşürüz dedi lütfen şikayetini geri al dedim dünden beri 4 defa gittim birdaha da gitmem dedi
Aklıma bile gelmez. Yaratıcılık işteSüslü yalaka maymunkırk yıl düşünsem böyle demem ben birine
altında yatan hıslere kulak verSüslü yalaka maymunkırk yıl düşünsem böyle demem ben birine
Diğer kız ise devam ediyormu acepaltında yatan hıslere kulak ver
o kız bakımlı guzel ve patronla arası ıyı :)
Güzel olmayıp işinde de iyi olabilir. Çıcuklar ve aileleri seviyor diye kıskanmışsa mesela..altında yatan hıslere kulak ver
o kız bakımlı guzel ve patronla arası ıyı :)
evet yorumunda demıs dıgerlerı ıse devam edıyor dıyeDiğer kız ise devam ediyormu acep
suslu yalaka maymun sozu buram buram hasetlık kokuyorGüzel olmayıp işinde de iyi olabilir. Çıcuklar ve aileleri seviyor diye kıskanmışsa mesela..
Kaplana tislamakevet yorumunda demıs dıgerlerı ıse devam edıyor dıye
suslu yalaka maymun sozu buram buram hasetlık kokuyorbır mesajında da kendını ustun goruyordu o kız demıs burda da kompleks var
bazı ınsanlarda oluyor bulundugu ortamda tabırı caızse ellı dıllı havalı neselı bakımlı bırını gorunce sankı kaplanın yanında kalan kedı yavrusu gıbı oluyor konu sahıbı sanırım o kedı yavrusuydu
tıslamıs kaplana
çok güzel yem atmış sen de yemişsin.sen isen söyle vazgeçicem :)O daha önce bni tehdit edıp elimde ses ve görüntğ kayıtların var diyıp ses kaydımı ve görüntümü alıp işimden attırdı tazminat alıp işimden cıktım içmde bu kıza karşı kötü bir duygu oluştu tabi herkes calıştıgım yerde degişik bir kızdı herkes onu tutuyordu halende öyle bu ses kaydımıds mahkemede kullanacagını söylüyor artık hiç bir yerde çalışamayacaksın dıyor ben sadece benim yasadıgım duyguyu yasasın dıye elimde ses ve görüntün var sende biryerde çalışamayacaksın süslü yalaka maymun dedim bana aracıyla ulaştı polis bilgilerimi vermiş eger ben isem dava buyumeden vazgececegini söyledi bende ve defalarca özür diledim özürmü kabul etti tamam sorun yok dedi sonrada dava actım mahkeme de görüşürüz dedi lütfen şikayetini geri al dedim dünden beri 4 defa gittim birdaha da gitmem dedi
"İstigramdan" yaptıysanız durum ciddi. Heleki "süslü yalaka maymun" demişsin, bu durumu ciddi+ciddi yapmış. Birde üstüne mesajı silmişsin ki ne kadar silsenizde siber suçlar ona ulaşıyor. Gelmiş geçmiş olsun. Bir daha ki zaman dahamedeni çözmeye çalışırsınız artık sorunlarınızı.Selam cok acil avukat arkadaşlar yardımcı olun daha önce bu kişiyle sorunum vardı birden bir sinir ve lohusalıgın verdiği gafletle psikolojiyle fake hesap acıp yazdım sonra korktum pişman olup sildim ama kız beni polise vermiş polis hakkımdaki tüm bilgileri ona vermiş ve bana aracıyla ulsştı uzalaşmak istedi bana eger sen isen dava buyumeden vazgececegini söyledi bende cok pişman oldugumu defalarca özür diledim bir gaflet anımda yazdıgmı dile getirdim ilk sorun yok tamamdr dedi bir gun sonra şikayetçi oldugunu ailesinin yanında destek oldugunu tehdit ve psikolojik baskının davasını hakim karsısında verırsın dedi
Bakın arkadaşlar özelkonu sahıbı su konuyu bastan sonra bır dogru duzgun anlatır mısınız lutfen sızın yerınıze anlayamaya calısıyoruz konuyu yorulduk yahu
yani doğruları anlatayım degil miKonu sahibi, git bir düş al kendine gel bebeğinde ilgilen saçma sapan şeylere de kafana takma bebek demesen bunlarida yazmak istemezdim bisey çıkmaz merak etme millet cinayet işleyip sokaklarda fink atıyor, ayrıca yaptığın şeyin de arkasında dur savcı cagirirsa gidersin onlarda insan merak etme
Evet lütfenBakın arkadaşlar özel
yani doğruları anlatayım degil mi
Hayır kocamınhaberi var bişey cıkmaz dedi sanatcılar bile tazminat ödüyor başbakana bile hakaret tehtit oluyor dediYaş kaç?
Bir de ben böyle bir konu olursa direkt ailemle konusurum kocama söylerim vs vs
Ne bileyim ya bana ilginç geldi
Tabi bekar anne olabilirsiniz
Hayır tehtşt yoktusenin ses ve görüntün neydi. işten atılacak kadar ne yaptın ki. tamam karşı tarafda suçlu özel hayatını kayıt altına almış. ama eksik birşeyler var.alenen açmışsın konunu.karşı tarfda haklı olabilir. ses ve görüntüde yine hakaret ve tehdit mi vardı mesela.öyle ise sen başlatmışsın gibi duruyor bilemedim.
Bilmedim ki cok korktum o an aracıyla ulaşınca
Bunami takildiniz yahu herkes tdk dami calisiyor bende eksik yaziyorum hizli yazmaktan. Ama belliki bu konu sahibi kisi hizli yazmaktan degilde bilmediginden yanlis yaziyor ne olacak yani tdk mi burasiİstigram ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?