Birini istigram üzerinden tehtit ve süslü yalaka maymun dedim cezAm ne olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E ablacım sen kaşınmışsın. Hayatından çıkmış gitmiş daha ne uğraşırsın ki. Ya yaptığından korkmayacaksın ya da yapmayacaksın. Tazminatını da almışsın bitmiş gitmiş. Böyle eski konuları eşelersen tutuşursun işte

Diğer kız ise devam ediyormu acep
evet yorumunda demıs dıgerlerı ıse devam edıyor dıye
Güzel olmayıp işinde de iyi olabilir. Çıcuklar ve aileleri seviyor diye kıskanmışsa mesela..
suslu yalaka maymun sozu buram buram hasetlık kokuyor bır mesajında da kendını ustun goruyordu o kız demıs burda da kompleks var
bazı ınsanlarda oluyor bulundugu ortamda tabırı caızse ellı dıllı havalı neselı bakımlı bırını gorunce sankı kaplanın yanında kalan kedı yavrusu gıbı oluyor konu sahıbı sanırım o kedı yavrusuydu
tıslamıs kaplana

Kaplana tislamak gözümden yaş geliyor gülmekten

çok güzel yem atmış sen de yemişsin.sen isen söyle vazgeçicem :)
elinde nasıl bir görüntü ve ses kaydıyla seni işten attırdı, onu merak ettim yalnız.
polis öyle karşı tarafın bilgisini falan vermez,veremez.araya aracı hiç koymaz.
madem bir halt ediyorsun arkasında dur.idam edecek halleri yok ya.ben olsam pişman değilim der,paşa paşa kaç paraysa öderdim

Son düzenleme:
"İstigramdan" yaptıysanız durum ciddi. Heleki "süslü yalaka maymun" demişsin, bu durumu ciddi+ciddi yapmış. Birde üstüne mesajı silmişsin ki ne kadar silsenizde siber suçlar ona ulaşıyor. Gelmiş geçmiş olsun. Bir daha ki zaman dahamedeni çözmeye çalışırsınız artık sorunlarınızı.

Yaş kaç?
Bir de ben böyle bir konu olursa direkt ailemle konusurum kocama söylerim vs vs
Ne bileyim ya bana ilginç geldi
Tabi bekar anne olabilirsiniz

konu sahıbı su konuyu bastan sonra bır dogru duzgun anlatır mısınız lutfen sızın yerınıze anlayamaya calısıyoruz konuyu yorulduk yahu
Bakın arkadaşlar özel
yani doğruları anlatayım degil mi

Yaş kaç?
Bir de ben böyle bir konu olursa direkt ailemle konusurum kocama söylerim vs vs
Ne bileyim ya bana ilginç geldi
Tabi bekar anne olabilirsiniz
Hayır kocamınhaberi var bişey cıkmaz dedi sanatcılar bile tazminat ödüyor başbakana bile hakaret tehtit oluyor dedi

Polis sizi bulsa bile ona sizin bilgileri vermez,anca dava aşamasında öğrenir.sadece yem atmış sizde düşmüşsünüz şimdi de süründürüyor sizi işte.ki zaten bu mesaj yüzünden dava açılmaz

Hayır tehtşt yoktu

Sırf bir şey yazmak için alel acele yazdım mesajları okuyunca N nscckts tahmin ettiği gibiyse oh olmuş konu sahibine,millet colugunu çocuğunu okula önüne gelen bagirsin,azarlasin diye gondermiyor,zaten böyle hakaret eden kişilerin de bir zahmet o işlerde de olmamasi gerekiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…