Birini severken başkasıyla evlenen oldu mu?

Sevgiliniz ile neden ayrılmak istediğinizi anlayamadım, ayrılmanızı gerektiren sorun ne?
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın, annesinin istediği kız ile evlenecek erkek de pek normal sayılmaz.
Evliliği annesinin seçtiği kişi ile yapan evlenince de annesinin sözünden çıkmaz, sıkıntı yaşarsınız.
Hanımefendi yargısız infaz yapıyorsunuz. Oğlan bu zamana kadar doğru yoldan sapmamış kendini bilen biri. Şu zamanda çevreyi sizde biliyorsunuz. Annesinin bu dediğiyle evlenecek değil kimse. Yapamaz bunu kimse. Anne sen beğen uygununu bul ben görüşürüm tanışırım nasipse demiş. Annesini de tanıyorum az çok iyi bi kadın

Bunun eşiğine geldim. Çok kötü hissediyorum.
Sakın birini sevmeden evlenme içine sinsin evet hayatımın geri kalanını bu kişiyle yaşayabilirim dedigin birisi olsun.
Benden abla tavsiyesi olmuyor be canim unutmak zor oluyor yani çivi çivi sökmuyor kendini ateşe atma.

Ben olduğum durum içinde yanıyorum. Keşke biraz daha insaflı olaydı bazılarınızın yprumu
Evlenmek zorunda mısın? Sevgilinden ayrıl. Elbet zamanla başka kısmetin çıkar omunla evlenirsin. Hem sevgilin var hem başkası kafanı karıştırıyor? Bu sence etik mi?
Ayrıca adım gibi eminim o annesine kız bul diyen adamın da sevdiği vardı ama olmadı. Tıpkı abim gibi.
Abimin çok sevdiği bir kız vardı. Gidip ailesinden istedi. Neler neler. Ama kız o kadar sevgiye gelemem dedi ayrıldılar. Abim de hemen başkasını bul anne evlenicem demişti.
Hikayeler hep aynıdır unutma.

Bence çok acı bi durum lakin ahkam kesip yapma etme diyecek konumda değilim ne yazıkki.
Benim arkadaşım yaptı böyle,kızının adını eski sevgilisinin adını koydu. Kızının adı erkek ismi yani,hem kendini hem hem de kızını yaktı.

Arkadaşlar ben bugün ayrılıp yarın onunla evleneceğim demiyorum. Yapamam bunu zaten. Ama bi sene sonra da olsa sonuçta onu seveceğim

Merhaba,
Suan sevgilimden ayrıldım. Unutma evresindeyim. Bu süreçte bile hayatima kimseyi sokmadım ki inat uğruna evlenmekte tarzim değil yabanciladigim birinin yaninda nasıl mutlu olurumki isterse el üzerinde tutsun fark etmez. Suanda içimdeki hersey en ufak nokta bile kalmayinca yada aşık olursam anca birini alirim hayatıma . Bile bile ölüme yürümek daha zor.

Hanımefendi yargısız infaz yapıyorsunuz. Oğlan bu zamana kadar doğru yoldan sapmamış kendini bilen biri. Şu zamanda çevreyi sizde biliyorsunuz. Annesinin bu dediğiyle evlenecek değil kimse. Yapamaz bunu kimse. Anne sen beğen uygununu bul ben görüşürüm tanışırım nasipse demiş. Annesini de tanıyorum az çok iyi bi kadın
Ohoo siz zaten ikinciye meyillisiniz. Sevdiği kişiyle evlenemeyen durumu yok ki burda bence çoktan sevgilinizden geçmiş gönlünüz. Vicdan yapıyorsunuz şu an sadece. Yazık adama, ayrılın. Benim sevgilime bir kız önerecekler de o da o kızla ilgili iyi biri vs diyecek acaba evlensem mi diyecek, bu bariz aldatma benim için.

Oldu öyle şeyler bi zamanlar :) ama bu durum iyiki olmuş bazen seven bile evlenemezsin ve iyikide öyle olur nasip..

Ve beni isteyen birisi var. Uzaktan bi akrabamız. Çocuğu o kadar methettiler ki. Anne babası değil çevrenin anlattığına göre dört dörtlük bi insan. Annesine senin seçtiğin kızla evleneceğim anne demiş. Annesi de beni uygun görmüş. İki aydır sürekli arıyorlar geliyorlar gidiyorlar. Aileme söyleyemiyorum kendi durumumu. Kötü şeyler olur çünkü. Bunaldım artık her şeyden. Kabul edip bu şehirden gidesim var. Ama asla bi şey hissetmezsem bunu da yapamam
Sen sandığın gibi aşk değil,mantık evliliği arıyorsun,ve tartıp biçip bir karara varamıyorsun,buradan görünen bu.Sevsen,ayrılırsam mahvolur değil,ayrılırsam mahvolurum derdin.Bence,ortada kıyılamayacak bir sevgi yok.Ona acıdığın için mi ayrılamıyorsun türk filmlerindeki gibi,buna gerek yok,daha çok seveni bulur nasılsa...

Peki,tanıştın ve seni beğenmedi,yine şimdikiyle devam edeceksin öyle mi?
Şansımı denedim diyeceksin ve yüzüne bakacaksın bir şey olmamış gibi...

Evlenmek için acelem olmadigi surece boyle bir hatayi yapmam insallah. Aceleden kastimi anladiniz sanirim hanimlar. Allah kimseyi zor durumda birakmasin. Kimseyi de baskasibi sevdigi halde evlenen vicdansiz insanlarla karsilastirmasin

Peki,tanıştın ve seni beğenmedi,yine şimdikiyle devam edeceksin öyle mi?
Şansımı denedim diyeceksin ve yüzüne bakacaksın bir şey olmamış gibi...
Ya ben bu gelenle evleneceğim diye demiyorum bunu. O değil herhangi biri içinde geçerli bu. Şu an her şey üst üste geldiği için bi de bu var demek istedim çünkü üstümde baskı var bunu belirtmek istedim arkadaşlar. Beni yanlış anlamayın. Karşı taraf aklında bi kız varken bana gelsin istemezdim bende aynı şekilde düşünüyorum. Bu bilince sahibim elhamdülillah

Ohoo siz zaten ikinciye meyillisiniz. Sevdiği kişiyle evlenemeyen durumu yok ki burda bence çoktan sevgilinizden geçmiş gönlünüz. Vicdan yapıyorsunuz şu an sadece. Yazık adama, ayrılın. Benim sevgilime bir kız önerecekler de o da o kızla ilgili iyi biri vs diyecek acaba evlensem mi diyecek, bu bariz aldatma benim için.
Gerçekten çok acımasızsınız. Tekrar söylüyorum sırf bunun için demiyorum. Ama neden iyiye kötü diyeyim. Allah ona da hayırlısını nasip etsin. Bu kişi için demiyorum. Ama sevgilimle ayrılırsam üç sene sonra evleneceğim kişi için de bunu diyorum

Gerçekten çok acımasızsınız. Tekrar söylüyorum sırf bunun için demiyorum. Ama neden iyiye kötü diyeyim. Allah ona da hayırlısını nasip etsin. Bu kişi için demiyorum. Ama sevgilimle ayrılırsam üç sene sonra evleneceğim kişi için de bunu diyorum
Acımasız mıyım? Sevgiliniz şu an hala sizinle beraberken sizden ayrıldığında evleneceği kızları düşünüyor olsa ne hissederdiniz? Seviyorsanız eğer şu an ondan ayrılmanın üzüntüsünü düşünmeniz gerekmez miydi, potansiyel eşlerinizi düşünmeniz yerine? Ayrılın dedim kötü bir şey demedim.

Back
X