- 13 Mart 2011
- 1.099
- 756
- 123
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Nasıl unutabilirim mi? Daha sevgilin olmadan unutmadan bahsediyorsun. Kendin soyluyorsun capkin olgunu sanada bu yuzden yaklasmasi belli degil mi? Bugun sana acilsa teklifini kabul edicek kivamdasin yani anlamis degilim. Capkin ve guvenilmez oldugunu bile bile hemde ne diyim hayirlisi olsun.Merhaba arkadaslar
Ayni ortamda bulundugum biri var, bununla ilgili daha evvel konu da actim.
Bu kisi durmadan bakıyo , sohbet aciyo ve heryerde karsima cikiyodu ama henuz acilmamisti. Bu arada ayni ortamdan bir bayani sosyal medyada ekledigini ve resmine begeni attigini farkettim. Sonra kiz sevgili yapti ve takipten ciktilar birbirlerini
Beni eklemedigi halde onu eklemisti ve ben bu kişinin cok capkin old da biliyorum. Herneyse. Bu kisi cok capkin ve hala bana da ilgi gostermeye devam ediyor ( yanima geliyor ve tek benle sohbet ediyo, goruntum ya da kiyafetimle ilgili iltifat ediyor)
Bircok kisiden capkin ve guvenilmez oldugunu duydum, son yaptiklarindan sonra guvenmiyorum kendisine. Devamli ayni ortamdayiz, hayatimda biri yok haliyle aklim kayiyo ona. Sevgilim var diye laf cikarsam diye dusundum ama o da mantiksiz geliyor, yalan soylemek ıstemiyorum çünkü.
Bu kisiyi nasil unutabilirim?
Nasıl unutabilirim mi? Daha sevgilin olmadan unutmadan bahsediyorsun. Kendin soyluyorsun capkin olgunu sanada bu yuzden yaklasmasi belli degil mi? Bugun sana acilsa teklifini kabul edicek kivamdasin yani anlamis degilim. Capkin ve guvenilmez oldugunu bile bile hemde ne diyim hayirlisi olsun.
Yasamadiginiz iliskiyi nasil unutacaksiniz ortada oyle bi durum yok ki
Adamin fiziksel varligini gormezden mi gelmek istiyorsunuz anlamadim
Unutmak icin birsey yasaman gerek. Bu kisinin herkese mavi boncuk taktigini bile bile hoslandigini soyluyorsun. Kendini bile bile atese atmak degilde nedir bu? Ileride erkek arkasim beni aldatti diye konu acmak istemiyorsan uzak tut kendinden.Niye sasirdin ki? Insan platonik olarak da sevebilir. Illa ki flort edenler asik olmuyor ki.
Unutmanızı gerektiren ne yaşadınız ki?
Çok rahatsız ederse,gerçekten istemiyorsanız duruşunuzdan istemediğini belli edebilirsiniz.
Unutmak icin birsey yasaman gerek. Bu kisinin herkese mavi boncuk taktigini bile bile hoslandigini soyluyorsun. Kendini bile bile atese atmak degilde nedir bu? Ileride erkek arkasim beni aldatti diye konu acmak istemiyorsan uzak tut kendinden.
Öncelikle takip falan etme. Arkadaşınsa çıkar her yerden. Sakın da yüz verme. Bunun gibiler sonradan çok üzüyor. Dikkat et
Şöyle düşün aranızda birşeyler olsa adamın huyunu biliyorsun uzun ömürlü olmaz. Şimdi hoşlandığın için bakmak istemediğin adama birşeyler yaşadığın için rahatsızlığından bakmak istemeyeceksin.Hicbisey yasamadik. Sadece bu ilgilenmeler benim de hoslanmami sagladi. Ama guvenilmez biri ayni ortamdayiz haliyle uzaklasmasini istiyorum. Cunku tek derdi eglence sanirim
Bugün capkin olan yarin evlendimi ne yapar sen düsün allah askina her seyi gözünle görüyorsun ee biliyorsunuzda kendinize itiraf edemiyorsunuz malesef uzak durun yoksa yarin üzülen siz olursunuz eli sizde gözü baskalarinds olur gec olmadan uzakaslin hayir gelmez..
Hicbisey yasamadik. Sadece bu ilgilenmeler benim de hoslanmami sagladi. Ama guvenilmez biri ayni ortamdayiz haliyle uzaklasmasini istiyorum. Cunku tek derdi eglence sanirim
Hiç platonik aşık olmadım misal bişeyler yaşarsın biriyle çıkarsın ayrılırsın hala ona aşık olanı anlarımda bişey yaşamamışsınızki hoşlanmışsın sadece tipi hoşuna gitmiştir yada hareketleri tavrı hoşuna gitmiştir ama unutmak zor olmamalı yani bişey yaşamamışsın sonuçta ? ama çapkınsa uzak dur emin ol seninle çıksa bile gözü dışarıda olucaktır daha fazla hırs yapar yıpratırsın kendini sonra sinir krizi falan geçirirsin mazallah
Kesinlikle yuz verme bunun gibiler doyumsuzdurlar. Ve ozguvenleri tavan olur genelde. Bugun seni mutluluktan havaya ucurur yarin bi bakmissin yerlerdesin. Bunun gibilerin bi yerlerde yedekleri mutlaka vardir. Sen tartistiginda mesaj beklersin o yedegiyle mesajlasir sen aklina bile gelmezsin. Kendini dusun.Iste ben de bunun farkındayim
Zaten aylardir durum dvm ediyo, bu ilgileri fln ama sahte yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?