Birini unutmak için

Hicbisey yasamadik. Sadece bu ilgilenmeler benim de hoslanmami sagladi. Ama guvenilmez biri ayni ortamdayiz haliyle uzaklasmasini istiyorum. Cunku tek derdi eglence sanirim
Eğer gerçekten böyle düşünüyorsanız, bu tarz insanlar sadece üzer bunu da biliyorsunuz zaten.
aynı ortamda bulunmamak için uğraşın.
hatta gerekiyorsa sert dille çıkışın.
kendinizi korumak için ne gerekiyorsa yapın işte.
hoşlanmanızı anlayabilirim ama bunu engelleyebilirsiniz.

Cok fazla detaya girmedim yaptiklariyla ilgili, ben kendim bosa kuruntu etmiyorum emin olun. Zaten ortak arkadasim da ayni seyi soyluyor, kendiliginden acti konuyu senden hoslaniyor vs vs diye, ayruca cevreden farkedip soranlar oldu zaten.

Yok inan asik olmadim ama hoslanmaya basladim. Sevgilim var diye yaymayi dusunuyorum. Bu durumda da ayni ortanda duzgun biri cikma teklifi etse kabul edemiycem, kismeti kapaticam bilemiyorum
Sevgiliniz varmış gibi ortalığa yaymak doğru değil ki.
sevgiliniz yok. Ama o kişiyi de sevgili olarak istemiyorsunuz. Bu yansıtmanız daha doğru tercih olur.

Yok inan asik olmadim ama hoslanmaya basladim. Sevgilim var diye yaymayi dusunuyorum. Bu durumda da ayni ortanda duzgun biri cikma teklifi etse kabul edemiycem, kismeti kapaticam bilemiyorum
Neden yalan söyleme gereği duyuyorsunuz ki ? önemsemeyin umursamayın gelip gider nasılsa böyleleri yalanınız ortaya çıkarsa utanırsınız. Aşk değilde hoşlantı sizinki.Olur öyle şeyler kimimiz kimleri beğenmiyorki herşey olacağa varır inanın o yüzden sakin olun telaş yapmayın kısmetinizde biri varsa nasılsa çıkar

Cok fazla detaya girmedim yaptiklariyla ilgili, ben kendim bosa kuruntu etmiyorum emin olun. Zaten ortak arkadasim da ayni seyi soyluyor, kendiliginden acti konuyu senden hoslaniyor vs vs diye, ayruca cevreden farkedip soranlar oldu zaten.

Bu kadar yogun seyler oldu ve sizde hoslanti belirtisi olarak:
-benimle konustu
-Kiyafetlerime iltifat etti
Argumanlarini sundunuz bize oyle mi? Pikila

Bu kadar yogun seyler oldu ve sizde hoslanti belirtisi olarak:
-benimle konustu
-Kiyafetlerime iltifat etti
Argumanlarini sundunuz bize oyle mi? Pikila

E o zaman tek tek olanlari yazayim oyleyse. Gunu gunune satir sayir Pardon da bi erkek bi bayandan hoskanamaz mi? Niye sizin bu kadar zorunuza gitti ki? Adamin cok capkin oldugunu ve baskalarina da bana da mavi boncuk dagittigini yazdim. Cocuk capkin begendigine yaziliyo diye acik yureklilikle soyledim. Ben niye buluttan nem kapiyim surekli benim yanima gelnesi ve milletin sornasi da cabasi. Size niye dert oldy onu anlamadim ki?

Dert olmadi alinti yapiyorsun bende yorumluyorum shshshs

Biliyorum birbirini gaza getiren arkadas gruplari var sadece o yazdiklariniz hayatta herkesin birbirine dedikleri normal seyler bunu belirtmek istemiştim sadece sakin ol sampiyon

Ekleme: platonik oldugunu sen yazdin shahha

Anladık çok çapkın, fazla itici geldi bana sürekli çapkın demen :) adam ne yapmış birini eklemiş resmini beğenmiş sanki dağa kaçırmış. Bir dene diyeceğim de sen deneme bence belli hayatının merkezine koyacaksın giderse de oturup ağlayacaksın

Ben platonik seviyorum demedim ki carpitma. Insan cikmadan sevemez dedin ben de platonik ask da var ama dedim. Sizden herhalde hic hoslanan olmamis ki bu kdr zorunuza gitti bu durum. Merak etme sana da cikar boyle herkese mavi boncuk dagitan bir tip elbet cnm

Bacım şuna bi el at benim başima agrilar girdi migrenim tuttu vallahi goz gore gore yakicak kendini
Bacım bu işe engel olamayız ki

Saka bir yana konu sahibinin de aralarında ilişki olmasa da bu yakınlığı, ilgiyi kaybetmek istemediğini düşünüyorum. Burda soruyor ama sadece okumak için soruyor. Hoslanabilir gençtir bekardir ilişki istiyordur. Ancak bu adam bu kızı üzer. Filmlerdeki gibi çok çapkın prens, evinin direği olmaz kolay kolay. Açıkça konuşmak istemiyor, aman kırılmasın. Okey tamam açıkça konuşmak istemiyorsan sevgilin varmış gibi davran bir süre. Yok yalan söylemek istemiyormuş. Peki yüzük tak, olmaz. Adam da üstün güçleri yok ki anlasın da kendiliğinden uzaklaşsin.umarim konu sahibi kalbi kırılmadan bu adamla bağlarını koparır.

Bu konuda bi konu daha açmıştım. Orda tum detaylar yaziyo aslinda durduk yere capkin demedim bu adama. Soyle soyliyim ayni anda 2 ya da 3 kisiye yazilan bir tip, ayrica aldatma mevzusu da olan biri bunlarla unlu ortamda

Acikca konusmak istemiyor cunku seninde soyledigin gibi ilgiyi kaybetmek istemiyor. Sanirim bir musibet bin nasihatten iyidir atasozu devreye giricek

Sevgilim var ❤ iyi geceler, alintilamazsan sevinirim gerekli yorumlarin hepsini yaptim❤

Ortada binilişki olmadığı için unutabıleceğiniz bişey yok bence.Uzak durun böyle ınsanlar sadece hayatınızı geriye götürür.Sen bizi dınle .

Sevgilim var ❤ iyi geceler, alintilamazsan sevinirim gerekli yorumlarin hepsini yaptim❤

Ah canimmm sevgilisi varmış ❤ alinti ister yaparim ister yapmam ayrica cok komiksiniz siz de bana alinti yapmasaydiniz oyleyse izinle mi oluyor?. O zaman sen de benim yazdiklarimA komik surat ifadesi birakma tamam mi? Adama platonik aşık olsam ne olur ki. Ha tabi sizin sevgiliniz var, üstün oldunuz degil mi benden, oyle platonik asik olmak sizin gibi degerli bir kadina gore degil. Sizin sevgiliniz varrr, wuhuu begenilen kadin, alkisliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…