• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birini unutmak zorunda olmak, bununla yüzleşmek :(

İşte bugüne kadar her hareketine bir anlam yükledim. Artık böyle davranıyor acaba böyle mi demek gerçekten içinden çıkılmaz bir hal alıyor bir yerden sonra. O yüzden karşılığı var mı yok mu diye düşünmek istemiyorum bitirmek istiyorum kafamda ama her gün görerek de çok zor olacak işim. Normalde her konuda güçlü bir insanım. Bunda ne yapacağımı bilemiyorum gerçekten bir çıkmaz. :KK43:
Ozaman ne dicem nasıl yapıcam diye düşünme geç karşısına içinden ne geliyosa söyle olur olur olmaz olmaz en azından senin içinde kalmaz.yoksa böyle arabalarla kendini yiyip bitircen belliki.konuş netleştir bunda gurur yapacak bişey Yok belki rahatlarsın

O kadar ilgilendiğini nasıl belli ettin adama da hayatinda biri var mi yok mu oğrenemedin?

Hayir yani gercekten biriyle ilgileniyorsan karsindaki kisinin CV'sini ezberlemiş olman gerekirdi ondan diyorum. Anladığım kadariyla sen uzaktan manali manali seyretmissin bol bol ama devir oldu M.S. 2017 bu manali bakismalar yeşilçam zamanlarında kaldi soyliyim.

Ortada baslayan bir iliski yok. Adamin bakislarini siz de yanlis anlamis olabililirsiniz.
Neyse ortada sadece kur olayi var. Birsey olmamis. O yuzden kendinizi cok da yipratmaya gerek yok. Bos yere uzulmeyin.

Sonunu düşünen kahraman olamaz:)) Önce bir durum netlik kazansın bakalım. Belki de hayatının aşkıdır! Aynı iş yerinde olman sonrasında ayrılabilme ihtimalin dert edilecek bir detay değil. Yaşamadan bilemezsin.

Sanırım düşündüklerime en yakın şeyleri söyleyen, hislerime tercüman olan sensin burada. :) Ben de bir şeyi yaşamamanın pişmanlığı daha kötüdür diye düşünüyorum hep. En doğru zamanı bulduğum vakit konuşmaya da kararlıyım bu arada. Seni haberdar ederim. Umarım güzel bir şeyler yazarım buraya. :)

Yarım kalmış hissi yaşatan durumlar ya da belirsizlikler herzaman vazgeçmeyi zorlaştırır. Ama deneyimlerim şunu gösteriyor ki; eğer bir insan birini isterse ne kadar utangaç vs olursa olsun bir şekilde yolunu bulup o adımı atıyor emin olun. Olaya bu açıdan bakarsanız vazgeçmeniz daha kolay olur.

Haklısınız teşekkür ederim. :)

aranızda birşey olmamış ki neye ve niçin dayanacaksın ?? gereksiz üzüntülüsün. adamın senden haberi bile yok. senin net birşeyden haberin yok. e adam mutsuz ise ve gercekten sevgilisi varsa tartışmışlardır- evlilik kararı alınmış ise surec zaten zorlu ve streslidir. ondan üzüntülüdür. annesi kardeşi hastalanmıştır üzüntülüdür. kabıız olmuştur, uykusuz kalmıştır üzüntülüdür. parası yetmiyordur üzüntülüdür... vs.sv.vs.vs.vs.s.s ama sen boşuna üzülüyorsun.
adamı bırak.

Aramızda bir şey oldu diyebilmek için birbirimize aşkım diye hitap etmemiz, fiziksel bir yakınlık içinde olmamız, evlenme hayalleri kurmamız falan gerekmiyor. Hatta bu cümle bizim bir zamanlar aramızda geçen güzel, kaliteli vakitlere, anılarımıza hakaret oluyor bence.
Adamın benden haberi var ayrıca. Burada tanıdık çıkma ihtimaline karşı bariz ayrıntılar vermek istemedim ama benden haberi var. En yakın arkadaşımla bu konu konuşuldu aralarında ama benim o konuşmadan haberim olmadığını sanıyor kendisi. Benim hakkımda söylediklerini falan yazmak istemedim bir tanıyan çıkabilir diye.

Şimdi diyeceksiniz ki e bunu söylemedin ben nereden bilecektim. Bu söylediğim şey olmasa bile şu an nasıl bana mesafeli davrandığını hissedebiliyorsam daha önceleri ilgilendiğini de hissedebiliyordum. Çok şükür o kadar yerinde ayırt etme gücüm. Buraya gelip bir şeyler vardı, artık yok diyorsam o öyledir. Bana kendi kendine gelin güvey olan saçma bir tip muamelesi yapmakta haksızsınız.

Son cümlenize ne desem zaten bilemedim. Bence siz hassas dönemlerden geçen insanlara tavsiyede bulunmayın çünkü çok kötümsersiniz. Hatta lütfen benim konuma da cevap yazmayın. Teşekkür ederim.

26 yıllık hayatımda öğrendiğim şey, seven erkek çabalar. Asla uzaktan melül melül bakışlarına aldanmayın. Koca bir yalan hepsi. Hayatında biri var yüksek ihtimal. Bundan 6 yıl önce bende yaşadım aynısını. Aşık gibi bakıyor, ümitler veriyor bakışları, tavırları... Sevmeme ihtimali yok gibi birşeydi. Kadınlar anlar da tam bir hikaye. Erkekler iyi oynuyor bu oyunu. Ego kasmaca yani. Sonuç bu kadar bayık bayık bakan, bir gelip bir giden adamın düğün davetiyesi.
Boş geçin, sizi sadece şu ikileme düşürüp aklınızı, kalbinizi yoracak bir insan için değmez. Seven erkek bu duruma asla düşürmüyor.

Özellikle son cümlenize katılmadan edemedim. Aslında beni bu duruma düşürdüğü için kızgınım ona. Hem dikkatimi çekip, bu tarz sinyaller verip sonradan da beni peşten koşan her şeyi yanlış anlayan bir tip durumuna düşürdüğü için kızgınım ona. Kızgınlığım geçince ona verdiğim değer de bitecek umarım.

Ortada baslayan bir iliski yok. Adamin bakislarini siz de yanlis anlamis olabililirsiniz.
Neyse ortada sadece kur olayi var. Birsey olmamis. O yuzden kendinizi cok da yipratmaya gerek yok. Bos yere uzulmeyin.

Hayır yanlış anlamış olamam. Yalnızca bakış değildi çünkü. Ben 17 yaşımda değilim :) Bir çok şeyin farkındayım. Ki zaten onun için hiçbir farkım olmasaydı hayatına biri girdikten sonra aramıza mesafe girmezdi. Ama son söylediklerinize de katılıyorum. Kendimi yıpratmama gerek yok ama işte kolay da olmuyor çünkü onu her gün görüyorum.

+1
Miktiretmek bazen çoğu probleme çözüm

Bazen değil hemen her zaman çözüm aslında. :)

Ben genelde ilk adimin erkekten gelmesi gerektigine inananlardanim.
Erkek kizin kendinden hoslandigini fark edince genelde ego devreye giriyor.
Siz kendinizi geri cekin platonik olmasa kesinlikle adam sizden uzaklasmazdi anladiki siz ondan hoslaniyorsunuz onda karsiligi yok o yuzden geri cekildi
Türkiye'deki birçok kadının ve erkeğin çiğ olduğun göstergesi. Neden Ego devreye giriyor? İnsan gibi kıymet verilip duygular ifade ediliyor. Yani bu tür şeylerde bile hesap yapmak zorundayız. Çok üzücü. İnsan ilişkilerinin geldiği yer.

Merhaba hanımlar. Sizlerle dertleşmek, benimle benzer şeyleri yaşamış olanlardan yahut benden daha kıymetli tecrübeleri olan kardeşlerimden ablalarımdan destek almak istiyorum.

Daha evvel burada bir konu açmıştım belki hatırlayanlar olur. İşyerimden birine aşık olduğumu ama hayatında biri olup olmadığını öğrenemediğimi söylemiştim. O konuyu açtıktan sonra bir ortak arkadaşımıza hayatında kimse olmadığını söylemiş. Ben bundan cesaret alarak ilgimi daha çok belli etmeye ve aramızdaki muhabbeti ilerletmeye başladım. Karşılık da alıyordum. Hatta emindim ama kendisi çok utangaç diye onun da cesaretlenmesi için bazı adımlar atmaya bile kararlıydım. Çünkü diyorum ya, neredeyse tamamen emindim hislerimin karşılıklı olduğuna.

Derken hayatımda kimse yok diye bahsettiği ortak arkadaşımıza bu defa biriyle tanıştırıldığını anlatmış. O kişi benim adıma çok üzüldüğü için çok irdeleyememiş o yüzden kimdir ve ilişki aşamaları nedir bilmiyoruz.

Ben bunu duyunca resmen yıkıldım. Aptal gibi hissettim kendimi.Dayanamadım onu görmeye ve bir hafta izin aldım uzaklaşmak için. Döndüğümde de her şey eskisinden çok farklıydı. Benden resmen kaçtığını hissetmeye başladım. Gün içinde hiç görmezsem otuz kere gördüğüm adamı hiç görmemeye başladım vs. Ve onunla aynı binada çalışan arkadaşlarım da o günden beri çok değiştiğini, çok mutsuz olduğunu hiç yüzünün gülmediğini söylüyorlar.

Ben zamanla biraz bu fikre alışmaya çalıştım. Onu gördüğümde hiç bakmamaya, onunla konuşmamaya, sıradan bir insandan farksız davranmaya başladım. Çünkü vazgeçmeye çalışıyordum. Hatta bu aralar sanki yine değişmeye başladı gibi geliyordu. Sürekli baktığını yakalıyordum, benden kaçmıyor yavaş yavaş konuşmaya başlıyordu artık. Ben de bunu o hayatındaki kişi artık yok ve tekrar bana yöneldi diye düşünüyordum.

Ama dün hayatında biri olduğu anlamına gelen bir şey duydum. Düğün falan yok mu diye soran birine, bakıcaz artık gibi bir şey söylemiş. Buradan çıkardım ben bu anlamı.

Ve artık çok yıprandım ben. Bir öyle bir böyle belli ki dengesiz bir adam bu. Evet çok farklı bir insan, güzel yönü de ağır basıyor ama olmayacağını anladım ben artık. Yarın öbür gün ben evleniyorum diye gelmesine kendimi hazırlamak ve onu unutmak istiyorum. Ama bunu nasıl başarırım bilmiyorum gerçekten çok zor.

Bana bununla ilgili ne tavsiye edersiniz?

Çok uzatmışım bu arada farkındayım kusura bakmayın.
Böyle tipler herkese yeşil ışık yakan tipler
Kaşı gözü ayrı oynar :sopa:
Hiç güvenmeyin böyle erkeklere çok matah bişi değil siz gözünüzde çok fazla büyütmüşsünüz :KK70: hiç umursamayın kiminle nerde ne yapar ne eder aldırış etmeyin
Bakın kendi hayatınıza yahu bu hödük anca gölge eder :KK69:

Böyle tipler herkese yeşil ışık yakan tipler
Kaşı gözü ayrı oynar :sopa:
Hiç güvenmeyin böyle erkeklere çok matah bişi değil siz gözünüzde çok fazla büyütmüşsünüz :KK70: hiç umursamayın kiminle nerde ne yapar ne eder aldırış etmeyin
Bakın kendi hayatınıza yahu bu hödük anca gölge eder :KK69:

Ay ne tatlısınız yahu teşekkür ederim tebessüm ettim. :)

Erkek ister girisken, ister cekingen olsun
Eni sonu.hoslaniyorsa birseyler hissediyorsa gelir konusur..
Sakin adim atmayin, ne hissettiginizi dile getirmeye kalkmayin inanin daha cok uzulursunuz.
O bahsettiginiz ayarda cok erkek var malesef.

Hayır yanlış anlamış olamam. Yalnızca bakış değildi çünkü. Ben 17 yaşımda değilim :) Bir çok şeyin farkındayım. Ki zaten onun için hiçbir farkım olmasaydı hayatına biri girdikten sonra aramıza mesafe girmezdi. Ama son söylediklerinize de katılıyorum. Kendimi yıpratmama gerek yok ama işte kolay da olmuyor çünkü onu her gün görüyorum.

Bazen değil hemen her zaman çözüm aslında. :)[/QUOTE]

Sunu soylemek istiyorum. Tamam adam hoslanmis olabilir, bakabilir ama sonra baska birisiyle tanisip kararini o yonde vermis olabilir. Artik yapacak bir sey var mi? Yok. Bunun icin kendini perisan etmenin bir anlami var mi? Yok. Duygular degisebilir. insanlar deli gibi sevip evleniyor sonra da iki sene dusman gibi olup bosanabiliyor. Duygular hep ayni olmuyor. Ben de gencken deli divane platonik takilip kendi kendime onu gormek icin firsat yarattiklarim aklima gelince bugun salakmisim diyoeim mesela guluyorum. o zaman oyle hissediyordum simdi ise hicbir sey.
Demem o ki kendinizi bosyere yipratmayin. Hayat sizin hayatiniz. Kendinizi bos yere heder etmenin luzumu yok. Kendinize yazik degil mi? Bu zulmu kendinize yapmayin. Azicik kendinizi sevin. Baskasina verdiginiz degerin azicigini kendinize verseydiniz olmayacak insanlar icin bosyere kendinizi uzmezdiniz. Daha kimler cikar karsiniza. O gonul daha kimleri sever. Uzulmeyin.

Bazen değil hemen her zaman çözüm aslında. :)

Sunu soylemek istiyorum. Tamam adam hoslanmis olabilir, bakabilir ama sonra baska birisiyle tanisip kararini o yonde vermis olabilir. Artik yapacak bir sey var mi? Yok. Bunun icin kendini perisan etmenin bir anlami var mi? Yok. Duygular degisebilir. insanlar deli gibi sevip evleniyor sonra da iki sene dusman gibi olup bosanabiliyor. Duygular hep ayni olmuyor. Ben de gencken deli divane platonik takilip kendi kendime onu gormek icin firsat yarattiklarim aklima gelince bugun salakmisim diyoeim mesela guluyorum. o zaman oyle hissediyordum simdi ise hicbir sey.
Demem o ki kendinizi bosyere yipratmayin. Hayat sizin hayatiniz. Kendinizi bos yere heder etmenin luzumu yok. Kendinize yazik degil mi? Bu zulmu kendinize yapmayin. Azicik kendinizi sevin. Baskasina verdiginiz degerin azicigini kendinize verseydiniz olmayacak insanlar icin bosyere kendinizi uzmezdiniz. Daha kimler cikar karsiniza. O gonul daha kimleri sever. Uzulmeyin.[/QUOTE]

Yoo yoo bu yazdıklarınız konusunda hemfikiriz size katılıyorum. Evet üzülmek çok anlamsız. Hele böylesi bir durumda... Bir de kadere inanan bir insanım üstelik. O kişi eğer benimle olmalıysa ben istemesem bile o beni bulur, ama olmayacaksa kendimi parçalasam olmaz. Bunların farkındayım, hatta sizin yıllar sonra dediğinizi ben kendime şimdi diyorum. Ama yine de farklı şeyler hissetmişken böyle olmak istemezdim. Aşktan sevgiden ziyade düş kırıklığı benimkisi. Ve kendime kızıyorum değmeyeceğini bildiğim halde üzülüyorum diye. Bir nevi kısırdöngü, üzüldükçe kızıyorum kızdıkça üzülüyorum :) Bir de hergün gördüğüm için de kolay olmuyor unutmak. Sürekli taze kalıyor.

Maalesef bazı erkekler böyle filörtleşmeyi çok seviyor ,sonra bir adım bekleme gibi durumlar oluştuğunda da hemen ortadan kayboluveriyorlar

İşte platonik olup olmadığına da emin olamadım ki hiçbir zaman. Hatta olmadığına eminim diyebilirim. Bence bir kadın genelde bu tarz hislerde yanılmaz. Ki ben çok sağlamcı bir insanımdır. Ben bile emin olduysam mutlaka vardı bir şeyler diyorum. Ama neticesinde böyle oldu. Yani bir karmaşıklık bir şey var anlayamadığım. Biraz da netlik olmadığı için zor oldu galiba anlamıyorum. Sürekli her hareketi kafamı karıştırıyor mesela.
Arkadas araciligiyla sordur sevgilisi var mi yok mu diye.

Back
X