• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birinin bana küsmesi ve kafaya takmam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.371
548
Merhabalar,

Aslında konu açmaya değecek bir durum gibi göremeyebilirsiniz ama kaç gündür ben bu durumu kafama takıyorum. Sizlerden de görüş almak istedim. Uzatmadan konuma geçeyim.

Üniversite yıllarımı yakın arkadaş olarak geçirdiğim bir arkadaşım vardı. Ama karakter olarak her konuda birbirimizden o kadar ayrıyız ki. Ve malum not hırsı da vardı. Bu özellikle bende vardı bunu mezun olup üstünden yıllar geçince anladım ne gereği varmış halbuki böyle bişeye. Bu arkadaşımın da benim arkamdan konuştuğuna eminim bende onun arkasından bişeyler demiştim. En sonunda bana küsmüş öğrendim ki. Ama sebebini bilmiyorum belki o zamanki yanlış psikolojimle söylediğim bir şeyi öğrendi felan dedim ve hiçbir şey söylemedim bir hatam vardır illa ki hakkını helal et dedim ve bitirdim iletişimi. Şimdi benim yaşadığım şehire ve çok yakınıma taşınıyor. Onu görürsem ne dicem? İş için belki de birlikte olacağımız ortamlar olacak. Orda napcam. Sizce ortak arkadaşlarla görüşüp aramızı düzeltmeli miyim? Siz bana ne yapmamı önerirsiniz?

Dipnot: üniversite yıllarım biraz ergenlik biraz aile sorunları biraz okul sorunları ile çok sancılı geçti. Doğru hareketler ve kararlar alamadığım bir dönemdi. Sorunları çözüp hayatımı düzene sokunca ve bir uzmandan destek alınca yanlış yanlarımı törpüledim elimden geldiğince

Bence karşılaşırsanız mesafeli davranırsınız. Bozulan ilişkilerin eskisi gibi olacağını sanmıyorum. Bir de üzerinden zaman geçmiş.
Ben hiçbir şey yapmam. Karşılaşırsak konuşurum ama zaten karakter olarak çok farklıymışsiniz. Yeniden samimi ortam oluşacağını sanmıyorum.
Peki bana karşı tavırlı olursa küslüğü yüzünden kin tutan biriyse ne yapmam lazım sizce?

Ateş olsa cirmi kadar yer yakar. Kin tutan biri olsa en fazla ne yapabilir sence?
Yani dedikodu ve belki beni tanıyan bir kaç kişiyi bana karşı doldurmak. Hepsi bu. Bir zarar veremez manen ama buna çok üzülürüm. Şuan bunları yazarken fark ettim de sorun bende. Onun öyle karakterde biri olmasına neden üzüleyim ki kendimi artık böyle telkin edicem çok teşekkür ederim.

Yani dedikodu ve belki beni tanıyan bir kaç kişiyi bana karşı doldurmak. Hepsi bu. Bir zarar veremez manen ama buna çok üzülürüm. Şuan bunları yazarken fark ettim de sorun bende. Onun öyle karakterde biri olmasına neden üzüleyim ki kendimi artık böyle telkin edicem çok teşekkür ederim.
Dedikodu yaparsa aklı başında insanlar zaten onun kötü olduğunu düşünür. Anlattıklarına inanıp yanında olanlarla da arana mesafe koyarsın. Yarın öbür gün aynısını onlar da yapacaklardır muhtemelen çünkü.

Merhabalar,

Aslında konu açmaya değecek bir durum gibi göremeyebilirsiniz ama kaç gündür ben bu durumu kafama takıyorum. Sizlerden de görüş almak istedim. Uzatmadan konuma geçeyim.

Üniversite yıllarımı yakın arkadaş olarak geçirdiğim bir arkadaşım vardı. Ama karakter olarak her konuda birbirimizden o kadar ayrıyız ki. Ve malum not hırsı da vardı. Bu özellikle bende vardı bunu mezun olup üstünden yıllar geçince anladım ne gereği varmış halbuki böyle bişeye. Bu arkadaşımın da benim arkamdan konuştuğuna eminim bende onun arkasından bişeyler demiştim. En sonunda bana küsmüş öğrendim ki. Ama sebebini bilmiyorum belki o zamanki yanlış psikolojimle söylediğim bir şeyi öğrendi felan dedim ve hiçbir şey söylemedim bir hatam vardır illa ki hakkını helal et dedim ve bitirdim iletişimi. Şimdi benim yaşadığım şehire ve çok yakınıma taşınıyor. Onu görürsem ne dicem? İş için belki de birlikte olacağımız ortamlar olacak. Orda napcam. Sizce ortak arkadaşlarla görüşüp aramızı düzeltmeli miyim? Siz bana ne yapmamı önerirsiniz?

Dipnot: üniversite yıllarım biraz ergenlik biraz aile sorunları biraz okul sorunları ile çok sancılı geçti. Doğru hareketler ve kararlar alamadığım bir dönemdi. Sorunları çözüp hayatımı düzene sokunca ve bir uzmandan destek alınca yanlış yanlarımı törpüledim elimden geldiğince
Karakter olarak farklı olduğum insanlarla ayıp olmasın diye konuşuyorum genelde.
Üstüne bı de küslük bozulmuş bı ilişki varsa karakterleriniz birebir aynı da olsa eskisi gibi olunmuyor iletişim bakımından

Bence bosvermenizi öneririm
Hayır ne gerek var zaten

üniversite yıllarım biraz ergenlik biraz aile sorunları biraz okul sorunları ile çok sancılı geçti. Doğru hareketler ve kararlar alamadığım bir dönemdi. Sorunları çözüp hayatımı düzene sokunca ve bir uzmandan destek alınca yanlış yanlarımı törpüledim elimden geldiğince
Hiç kimseyi araya sokmadan alintiladigim yazdiklarinizi kendiniz ifade edebilirsiniz arkadasiniza aslında.

Hiç kimseyi araya sokmadan alintiladigim yazdiklarinizi kendiniz ifade edebilirsiniz arkadasiniza aslında.
Bende düşündüm aslında ama ben kendisini o zaman 4 kere aradım mesajlar attım asla dönmedi. Şimdi nasıl konuya girerim ya da tepkisi ne olur hiç bilmiyorum çekiniyorum açıkçası. Bir yandan da bişey duymuş veya yapmışsam bunu yüzüme söylemesini xxxx sebepten sana küsüm demesini beklerdim. Yanlışım olduğu kadar iyiliğim de oldu. Hiçe saymasına çok kırıldım.

Merhabalar,

Karşılaşırsanız merhaba nasılsın hayat nasıl der geçersiniz illa suyunu çıkarmaya gerek yok
Ortak arkadaşlarla ara düzeltmeler filan aşırı saçma, ayrıca aranız bozuk değil ki görüşmeme kararı alıp yollarınıza gitmişsiniz aradan yıllar geçmiş daha ne
Büyüyün artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X