- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Konu ne bilmiyorum ama aynı işyeri sanırım anladığım kadarıyla, ben olsam mesela telefonum çaldığında şşt sessiz der ahh efendimm.. ımm bilmem ki..ehe ehe dur müsait bi yere çıkıyorum falan diyip çıkardım odadan.
İş çıkışına doğru elime aynamı rujumu alır süslenirim saçımı yana atar ya sence böyle iyi duruyor mu derdim suratına umursamazca bakarak. O mesela bana birşey anlatırken o an telefonu elime alıp ya sence bu elbise nasıl alsam mı ki falan de onu takmıyormuş da artık kendine veya başkasına yönelmişsin gibi yani.
Onun avcı ruhunu tetikle. Sadece umursamaz davranmak yetmez çünkü. Senle birşey konuşcam dediğinde bile müsait olma "ya konuşalım da şimdi bi yere yetişmem gerek çok beklettim" de ve git kimle nerdr buluşcağının ayrıntısını bile verme sorarsa sonra konuşuruz de anlatma. Top ayağına geldiği zaman da güzelce şutla keyfine sağlık.
Bos ver canim ya.. bak herkes demis bu isler dizilerde oluyo genelde.. hareketlerini takacak adam.. sevistigi kadina hic birsey yokmus gibi mesajlar atmaz. Belki el altinda tutmak istiyo seni..
Arkadaşlık iyidir de iş duygusal bir yerlere girdi mi bir daha eskiye dönmez. Ya mükemmel bir çift olursunuz ya da bir daha asla o günlere donmezsiniz istisnası da yoktur bence. Öyle biri de pişman falan olmaz. Kıskandırmak falan da işe yaramaz bence. Bencil pisliğin teki belli ki.
Ya sen intikam degil de böyle o sana ilgili olsun vs istiyorsun. Birden unutacaksin sana yasattigi hayal kırıkligini. Baskasiini bulmalisin bence civi civiyi söker.Acayip gururlu okuzogluokuz
Böyle yaparsam engeli basar
Sap gibi kalırım
Plan yap bana
Tadından yenmesin
Ben o günkü performansından memnun kalmadım, o yüzden artık görüşmemize gerek yok de benceBirlikte değiliz ki terk edeyim
Mal mısın falan diye sorar herhalde ..
Kafasına göre takiliyo
Ya sen intikam degil de böyle o sana ilgili olsun vs istiyorsun. Birden unutacaksin sana yasattigi hayal kırıkligini. Baskasiini bulmalisin bence civi civiyi söker.
Wowww bencede iyi birsey bu:)) tepkisi nolur acabaaaBen o günkü performansından memnun kalmadım, o yüzden artık görüşmemize gerek yok de bence
Ne yazarsa yazsın dönme.Maalesef arada 6 saat mesafe var .
Sadece yaptığımız iş aynı
Valla benim acı bir realizm anlayışım vardır. Ne yazık ki bu intikam olayları hep filmlerde olur. Gerçekte ise böyle asmalar türlü halt ederler de yüzleri bir an olsun bile kızarmaz. Sizinle hiçbir şey olmamış gibi yazışmaya devam etmesinin sebebi de sizin bir duygusal çöküntünüzü beklemesidir büyük ihtimal. Yine bana koşar yoluma bakarım diye düşünüyor olabilir.Yanı
Böyle kafasinda fantazi olarak kalacak mı?
Eee ben napicam kaldım öyle saf gibi ortada..
Yok yavrum ya seninki intikam degil iste. Sen bu adam yuzunden canini daha cok sikacaksin boyle devam edersen. Darkmorenin soyledigi iyi aslinda ama sen adami temelli kaybetmektende korkuyosun sanki.Hayvanligin da bir sınırı var
Bu kadina bunu yapmamalıydım demesi yeterli aslında
Yoksa basarim engeli bi daha arasa da bulamaz ama o intikam duygusunu bi kere alsam içim soğuyacak sanki
Soğumadın mi ya bu adamdan?
Değersizlik hissetigin yerde buz gibi niye olmuyorsunuz yaf?
En fazla agzima geleni soyler bir daha da uğrasmazdim sürünsem bile tutkudan...
Hem sen ipi salınca gelir bu isler boyle...
Wowww bencede iyi birsey bu:)) tepkisi nolur acabaaa
+1 ? Ilk secenek dimi witch ?Peki "burnun sürtsün, yalvarıp yakarsın, aklı başına gelsin de yeniden deneyelim" mi ?
Yoksa "burnu sürtsün, uykuları kaçsın, çöllere düşsün, içim soğusun da! ben de yoluma bakayım" mı ?
Valla tepkisini de görmeden witch engeli basarsa adam öylece mal gibi kalır sinirden kendini yer benceWowww bencede iyi birsey bu:)) tepkisi nolur acabaaa
Peki "burnun sürtsün, yalvarıp yakarsın, aklı başına gelsin de yeniden deneyelim" mi ?
Yoksa "burnu sürtsün, uykuları kaçsın, çöllere düşsün, içim soğusun da! ben de yoluma bakayım" mı ?
162.bölüm 1 saat 4dkdan itibaren resmen bülent ders veriyor vaktin olursa göz atarsın:)Ne yazarsa yazsın dönme.
Cevaplama.
Arasın açma.
1gün sonra bi arkadaşta kalmıştım telefona bakamadım sorry falan de geç.
Avrupa yakasında bi bölüm vardı şahika sacite oyun kesiyodu adam önceleri umursamazken sonra tam tersi oluyordu onu bulursam söylym de gözat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?