Birinin burnunu sürtmek..

Maalesef arada 6 saat mesafe var .
Sadece yaptığımız iş aynı

Bos ver canim ya.. bak herkes demis bu isler dizilerde oluyo genelde.. hareketlerini takacak adam.. sevistigi kadina hic birsey yokmus gibi mesajlar atmaz. Belki el altinda tutmak istiyo seni..

Şeytan diyo o elini sok bi tarafına rahatla ...

Yanı
Böyle kafasinda fantazi olarak kalacak mı?
Eee ben napicam kaldım öyle saf gibi ortada..

Acayip gururlu okuzogluokuz
Böyle yaparsam engeli basar
Sap gibi kalırım

Plan yap bana
Tadından yenmesin
Ya sen intikam degil de böyle o sana ilgili olsun vs istiyorsun. Birden unutacaksin sana yasattigi hayal kırıkligini. Baskasiini bulmalisin bence civi civiyi söker.

Ya sen intikam degil de böyle o sana ilgili olsun vs istiyorsun. Birden unutacaksin sana yasattigi hayal kırıkligini. Baskasiini bulmalisin bence civi civiyi söker.

Hayvanligin da bir sınırı var
Bu kadina bunu yapmamalıydım demesi yeterli aslında
Yoksa basarim engeli bi daha arasa da bulamaz ama o intikam duygusunu bi kere alsam içim soğuyacak sanki

Maalesef arada 6 saat mesafe var .
Sadece yaptığımız iş aynı
Ne yazarsa yazsın dönme.
Cevaplama.
Arasın açma.
1gün sonra bi arkadaşta kalmıştım telefona bakamadım sorry falan de geç.
Avrupa yakasında bi bölüm vardı şahika sacite oyun kesiyodu adam önceleri umursamazken sonra tam tersi oluyordu onu bulursam söylym de gözat

Yanı
Böyle kafasinda fantazi olarak kalacak mı?
Eee ben napicam kaldım öyle saf gibi ortada..
Valla benim acı bir realizm anlayışım vardır. Ne yazık ki bu intikam olayları hep filmlerde olur. Gerçekte ise böyle asmalar türlü halt ederler de yüzleri bir an olsun bile kızarmaz. Sizinle hiçbir şey olmamış gibi yazışmaya devam etmesinin sebebi de sizin bir duygusal çöküntünüzü beklemesidir büyük ihtimal. Yine bana koşar yoluma bakarım diye düşünüyor olabilir.

Hayvanligin da bir sınırı var
Bu kadina bunu yapmamalıydım demesi yeterli aslında
Yoksa basarim engeli bi daha arasa da bulamaz ama o intikam duygusunu bi kere alsam içim soğuyacak sanki
Yok yavrum ya seninki intikam degil iste. Sen bu adam yuzunden canini daha cok sikacaksin boyle devam edersen. Darkmorenin soyledigi iyi aslinda ama sen adami temelli kaybetmektende korkuyosun sanki.

Soğumadın mi ya bu adamdan?
Değersizlik hissetigin yerde buz gibi niye olmuyorsunuz yaf?
En fazla agzima geleni soyler bir daha da uğrasmazdim sürünsem bile tutkudan...
Hem sen ipi salınca gelir bu isler boyle...

Adamı değil bana yaşattıklarını takıyorum kafaya
Bu kadar şeyi bir arada ilk kez nasıl yaşadım bilmiyorum
Şimdi naber pist dediğinde midem kasiliyo sinirden..
Ama cici cici cevap veriyorum
Iyi söyle böyle diye
Eskiden 7/24 konuşan biz şimdi
5 kelimeden öteye gidemiyoruz zaten

Wowww bencede iyi birsey bu:)) tepkisi nolur acabaaa
Valla tepkisini de görmeden witch engeli basarsa adam öylece mal gibi kalır sinirden kendini yer bence
Bu tiplerin o burnu büyüklüğünü ancak bel altından vurarak bitirebiliriz diye düşünüyorum
Özgüveni yerle bir olsun. Nalet olasıca pis adam

Peki "burnun sürtsün, yalvarıp yakarsın, aklı başına gelsin de yeniden deneyelim" mi ?
Yoksa "burnu sürtsün, uykuları kaçsın, çöllere düşsün, içim soğusun da! ben de yoluma bakayım" mı ?

Ikincisi.
Eşek değilim ben aynı cukura bi daha düşeyim.
Çöle mole düzmez de
Afedersin ama mallik yaptım desin

162.bölüm 1 saat 4dkdan itibaren resmen bülent ders veriyor vaktin olursa göz atarsın:) witch hunt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…