Birinin burnunu sürtmek..

Valla bunu yazipta engeli basamazdim ben:)) ne dicek diye merak ederdim:))

Onu görmek istediğini sevişmek istediğini söyle. Kendine kadar seviş sonra postala Anca bundan anlar galiba bu adam.
Bence enerjinizi hiç harcamayın bu tarz insanlara kendilerini önemsiyorlar sonra. Birden bıçak gibi kesersen muhabbeti gerçekten merak edesi varsa yazar bir şeyler için çabalar. O durumda yazmayacak insan ağzını açıp pislesen bile anlamaz. Zaman kaybı olur.

Napiyon heyyy hoyyyy dediğinde okuyup cevap mi vermiyim..
Beraber musterilerimiz var onu nasıl halledicem ?

Napiyon heyyy hoyyyy dediğinde okuyup cevap mi vermiyim..
Beraber musterilerimiz var onu nasıl halledicem ?
Sadece işle ilgili olan konuşmalara cevap verin. Mesajları geç açın. Bir dursun düşünsün kendini sorgulasın. Azıcık özgüvensiz biriyse hatta acaba yeterli mi gelmedime kadar sorgular durur kendini.

Yanina kâr kalsın istemiyorum.
Hulya koçyiğit gibi bir zamanlar fakir ama gururlu genç kız vardı gibi değil ama
Sen bunu hakettin gibi bisey istediğim
Bende yapmaya calışmıştım ay yazmayayım buluşma erteleyeyim şunu diyeyim bunu söyleyeyim diye de bende bi halta yaramadı daha cok kafaya taktım hatta ne yaparsam yapayım beklentimi karşılayamadım. Yıprandıgımla kaldım zaten duygusal bi tipim benim neyime çetrefil:)

Acayip gururlu okuzogluokuz
Böyle yaparsam engeli basar
Sap gibi kalırım

Plan yap bana
Tadından yenmesin
Bugun engeli bassa da hep aklinda olursun kizim. Iste o gururu ona surekli soracak “ulan benim uzerime aninda nasil birini buldu” deyip duracak.

Hatta ondan taktik bile isteyebilirsin ahahaha cok eglenceli olur. Bence

Bugun engeli bassa da hep aklinda olursun kizim. Iste o gururu ona surekli soracak “ulan benim uzerime aninda nasil birini buldu” deyip duracak.

Hatta ondan taktik bile isteyebilirsin ahahaha cok eglenceli olur. Bence

Hiç duygusal değilsin

Off ya bu kiz sacmaliyor aman sistim seklinde olabilirsiniz ama yaziyorum.

Bilerek ve isteyerek bir seyler yasadiniz.
Gonul ister ki karsimizdakini nasil seviyorsak o da bizi oyle sevsin ama oyle degil.

Bir insani pisman etmek de sadece bizde olan bir guc degil.
Siz tavrinizi koyun ama bence pesini birakin mu meselenin.

Siz kafanizda kurdugunuz veya insan olarak hissetmeye ihtiyac duydugunuz duygulari karsidaki karsilayamadi diye ofkelisiniz.
Beklentinize ofkelisiniz.
Kisi degil duruma ofkeliniz.
Demek ki sizin beklentinizi karsilayacak kisi o degilmis.

Kusura bakmazsan ben buna inanmiycam sen yanıksın arkadaş

Evet kişiye değil duruma öfkeliyim
Ondan çok kendime öfkeliyim.
Kimseyle bu kadar ileri gitmedin
Kimseye bu kadar kendini kaptrmadın
Iyi bok yedin diyorum kendi kendime
Yaptığı hayvanliklari yediremiyorum
Yaşadığımız normal bi şey değil
Ama normal farzediyor
Kanka muhabbeti yapıyor
Lan li lun lu konuşuyor
Kaldıramıyorum
Lan sen kimsin hayırdır demek istiyorum
Ama Bi yanimda dur cirkeflesme diyo

Friend benefits sizin ankadasligin amerigan filmlerindeki adı
Bu da bir çeşit ilişki türü. İki yakın arkadaş fırsattan istifade sevisiyorlar ama o gün geçtikten sonra arkadaş kalmaya devam ediyorlar. Hatta ilerleyen dönemlerde birbirlerinin düğününe gidecek moda gelebiliyorlar.
Bence madem böyle Hollywoodvari bir ilişkiye girdiniz,sonrasında türk filmine bağlayıp 'kullanildim' triplerine girmeyin.
Yaşandı bitti deyin gecin.
O kişi neden üzülsün pişman olsun ki? Gününü gün etmis. Bu saatten sonra daha da üzülmez yani.
Siz de üzülmeyin. Ama etki bırakmak istiyorsanız ona kötü seviştiğini ima Edip 'seninle iliskimde gerçekten mutluydum ama eşimle de cinsel problemlerim vardı,şimdi de sen... Orgazm olmadan ölmek istemiyorum. O nedenle kendime başka bir yol cizmeliyim. Ama sen gerçekten çok kıymetli bir insansın. Umarım mutlu olursun' de, git.
İnan kendine gelemez uzun sure. Her boş anında dusunur durur

Lanli lunlu konusmamasini soyleyebilirsiniz.
Bana saygisizca gelir mesela.
Kendinize de kizginsiniz belki ondan bu durum.
Bitmis gitmis bir durum hata da yapabiliriz tabi ortada olmak iyidir aman hep hata yapayim de iyi degil kendinizi affetmemeniz de iyi degil o zaman ki sartlarda oyle olmus.

Ben iliskiden mütevellit kullanildim triplerine girmiyorum yalnız.
Bana yalvaran yakaran oydu .
Kafama silah ta dayamadı benle ilişki yasa diye .
Ben sadece bunun bu hayvanat tavırlarına ayar oldum.
Şimdi konunun üstüne cila çekip
Naber kanka boyutuna geldi ..
Kadın kıtligi yaşanmıyor ülkede elbetteki hayatına bi sürü insan girer çıkar oturup onun keyfini beklemeyeceğim
o bana yaptığı okuzlugu normallestiriyor
Ona kıl oluyorum

Ayyh icim sisti sen de cok duygusalsin beee
Bul bi yengec eve kapat ne diyem sana
Beraber kulaklarinizdan kalpler cikarana kadar duygusallasirsinizdeliler

Hahahahahaha manyak ..
Özelden yaz bana gene gitti numaran
Yolla ki sana attığı mesajları bi okutayim
Nasıl sinir olmayayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…