Birinin burnunu sürtmek..

Evet kaybetmek istemiyorum
Tamamen iletişimi ondan kesmiyorum .
Yoksa çok zor değil içindekini kusup engellemek
Ama öyle de olsun istemiyorum

Su mesaji gorunce anladim siz bu kisiyi seviyorsunuz galiba da yaptiklari sizi sogutmadi mi?
Pisman olup sizin degerinizi anlamasini istiyorsunuz galiba simdi o
Idrak ettim.

Ya öf ya onca sey yasa adam lan lun kanka muhabbeti yapsin sökerim böyle isi

Ikincisi.
Eşek değilim ben aynı cukura bi daha düşeyim.
Çöle mole düzmez de
Afedersin ama mallik yaptım desin
O zaman kızgın değilsin, kırgın hiç değilsin. Keyfin yerinde, soğuk değilsin, soğuk olman için kızgın olman lazım. Sen yine eskisi gibi keyiflisin, ama ona ayıracak vaktin pek yok. Hatta arada ilk mesajı sen atıyosun, bi kaç espri yapıyosun, tam muhabbet koyulaşacak hoop işin çıkıyo, birden konuşma bitiveriyor. Sonra açıklama da yapmıyorsun. Sanki hiç yarım kalmamış gibi tekrar 'hoop naptın müdür nassın iysin' falan. Çünkü senin ilgin başka yöne kaymış, senin daha önemli işlerin var. Onla ne konuştuğunu bile unutmuşsun Buluşmak istiyor 'tabi tabi bigün muhakkak buluşalım" falan diyorsun ama hep bi işin çıkıyor. Falan filan...

Adamı süründürür mü bilemem ama senin gururu kurtarır belki.

Su mesaji gorunce anladim siz bu kisiyi seviyorsunuz galiba da yaptiklari sizi sogutmadi mi?
Pisman olup sizin degerinizi anlamasini istiyorumsunuz galiba simdi o
Idrak ettim.

Bizden bi daha aynı şey olmaz
Elbetteki bir şeyler hissettim burda inkar edecek değilim.
Ama aklım fikrim yerinde çok şükür bi daha aynı muameleyi gormemek için ölsem aynı pozisyona getirmem ilişkiyi.
Ama insaniz işte
Yanina kalsın istemiyorum
Heee kalmayacak mi kalacak
Pişman olacak mi hayır
Benim ki boşluk sanırım
Pişman olacak insan önce o davranışları sergilemezdi .
Şimdi yapmak istediğim gerçekten cool gözükmek
Aklında biraz olsun yer etmek
Ve gerçekten bu kadar aptal davranmamam gerekirdi demesi
Kendi kendine dese bile yeter

Kisiligi o yonde biriyse kendi uzerinize alinmayin.
Siz dusunuyorsunuz ki bana soyle davranmaliydi ama adam belki yanlis adrestir.

Su anda da kısmen bunu yapıyorum
Bi şeyler danışıyor cevapliyorum
Yok yere mal mal sorular soruyor cevapliyorum
Ama o kadar
Arada gülüyoruz falan .
Sonra muhabbet kesiliyor
Kesiliyor kesilmesine de öküz aynı öküz

Erkekler böyle yaratıklar değil ya, kadınlar gibi vefalı değiller, ayrıntılara takılmazlar, pişmanlık duymazlar. Hayatı günlük yaşıyorlar, takıntılı, intikamcı bir tip değilse yapacağınız hiçbir şey aklında zerre yer etmez, zaten öyle bir tipse uzak durun.

Yapacağınız tek şey unutmak için kendinizi zorlamak ve ne olursa olsun bir süre iletişime geçmemek. Zamanla hisleriniz zayıflar, tekrar arkadaş olabilirsiniz. Ama taktıkça kendinizi bataklığa çekersiniz. Gerçekten yukarıda sayılan hiçbir madde size aşık değilse adamı etkilemez tam tersine sizi yıpratır.

Tecrübe ile sabittir
En büyük intikam Susmaktadır.
Sorulan sorulara verilen kısa ve net Cevaplardır
Belki muhabbeti kısa kesmek hoşuna gitmeyecektir senin ama inan onunda hoşuna girmeyecektir
Şimdiye kadar nasıl davrandınsa
Tam tersi istikamette olmalısın.

Bence kisa ve net bile cevap vermemelosin. Belli tepkini cekmemek icin birden birakmiyor elini. En uygun zamanda sana mesaj bile atmayacaktır ona fırsat vermemelisin..

Ben sizin bütün konularinizi nerdeyse biliyorum. Oglak burcu oldugunuzu da biliyorum,bir konunuzda sormuslardi burcunuzu,ne yazık ki oglak burcunun problemi bu kuyrugu dik tutup,bu tip ikili iliskilerde entrika falan bilmemesi,dürüst ve düzgün oldugu icin,neyse o ve diger bir problemi de duygularini gizleyebilmesi. Biraz da utangac olabiliyor oglak burcu.

Ben aslında hissetiginiz seyi cok iyi anlıyorum. Tamamen gicik olmanız lazım sinir olmaniz lazim ki o yazdiginda tersleyebilesiniz onu ,ya da o yazdığı zaman mesaj yazmamayı basarabilmeniz lazım. Mavi tik yapip :))

Anladığım muhabbeti kesmek istemiyorsunuz,onun pisman oldugunu gormek istiyorsanız onu asla düşünmeyip o yokmus gibi davranip,onu yok sayarak devam etmeniz

Ama sunuda belirteyim icinizde asla korku olmamasi lazim,yani "ya yazmazsa? Ya bir daha aramazsa of yaa keske cevap yazsaydim gibi seyler olmamali. Korku enerjiyi etkiler ve korku kotu bir duygudur biraz cesur olmalisiniz . Benim bu konularda gözüm cok karadir. Yani karaydi evlenmeden önce,bu sekilde gercekten icimi soguttum

Siz bikac mesajina cevap vermeyin yazmak isteyen yine yazar o zaman elinize firsat gecer
Ama kisa ve net cevaplarla icinizi sogutabilirsiniz çünkü oglak oldugunuz icin ay rezil mi oldum acaba diye dusunebilirsiniz diye böyle tavsiye verebiliyorum:)

Shocklom sendromu gibi olmuş .Yetilen kumara doymazmış bu adama en güzel davranış kaçmak olur cvp larımızı 3 gün sonra verin o dolaşır peşinizde merak etmeyin .

Bence de hırs yapmış ben de oğlağım bunu bana nasıl yapar diye kasmış. Elde etse hiç umursamayacak bence

Bende oglagim ve bende boyleydim sonuc ne mi oldu?hayatima devam ettim karsima esim cikti biz nisanlandik sonra digeri kopek gibi pisma oldu ama kimin umrunda tabi.anlayacaginiz siz onu tamamen hayatinizdan cikarinca pisman olacak

Şöyle tiplere hiçbi şeyin koyacağını düşünmüyorum ben. Egosunu zedeleseniz desem inanın bin beter cevap verir, bi şey olmamış gibi konuşmaya devam edin desem bunu da hiç dert etmez, konuşmayın desem bunu dert edecek kişi zaten bunları yapmazdı. Şu durumda hatasını anlayacak,pişman olacak beklentisine girmek sizi çıkmaza sokar. Odağınızı ve düşüncelerinizi hemen çekin bu kişi üzerinden yoksa bu şekilde iyice kafanıza takılacak. Mümkün olduğunca nötr ve beklentisiz olmaya çalışın artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…