Birinin burnunu sürtmek..

Witch hic ugrasma . Boyle tipler gamsiz olur. Ayrica adam seni cepte tutuyor o yuzden iletisimi kesmiyor

Sen kes iletisimi direk. Wp yazinca gor ama cvp verme hic. Mutlu mesut story falan paylaş. Adam seni cepte bilmesin.

Witch hic ugrasma . Boyle tipler gamsiz olur. Ayrica adam seni cepte tutuyor o yuzden iletisimi kesmiyor

Sen kes iletisimi direk. Wp yazinca gor ama cvp verme hic. Mutlu mesut story falan paylaş. Adam seni cepte bilmesin.

Bi mesgalem de yok ki orda burda kahve içmekten başka
Nasıl bi mutluluk storysi aticam bende bilmiyorum

Evet küfür edip aşağılasam en sonunda kendi kendime şüphe ettirir ulan acaba ben hata mi yaptım diye
Bi şey olmamış gibi konuşuyorum kendi kendime geriliyorum çünkü günlük ve genelde işle alakalı sohbetler
O da kısa kısa..
Umrumda değilmiş gibi yapmak onu da hiç beceremiyorum.
Sinir oluyorum her seye

Yemin ederim ruhum soldu içimde tutmaktan ..
Istersem çok pis bozarım ama sonra asla yüz yüze gelemeyiz
O yüzden kibar kibar cevap vermekten
Ama aynı anda disimi sıkmaktan buhran geciricem ..
Ona karsi asla ezik gözükemem
Bu yüzden de hesap soramam
Sanırım beni iyi tanıyor
Zaten bi beklentim de yok
Eee mesafe de az değil
Aklına geldikçe naber iyi misin zart zurt

Ayağınıza gelse içiniz soğuyacak, içinizden futbolcuların gol attıktan sonra dizlerinin üstünde kayması gibi kayacak, hurra diye çığlık atacak ve hadi yallah diyecekmişsiniz gibi dimi.
Böyle saçma sapan kafaya takıyorsunuz, taktıkça sinir oluyorsunuz.
Ben bu hırtapozu niye böyle olay yaptım diye saç baş yolasınız da geliyordur.
Ah bir gelse ayağınıza vallahi diyeceğiniz tek şey yallah cicim olacak.
Gelir inşaallah da tavana vurduğu totosunu yere indirirsiniz.

Aramasan sormasan... onu hic tanimamissin gibi eskisi gibi yasasan...en guzel intikam umursamazlikmis da....

Aramasan sormasan... onu hic tanimamissin gibi eskisi gibi yasasan...en guzel intikam umursamazlikmis da....

Ortak iş yapıyoruz onunla iletişimi tamamen kesmem kendi işimi baltalamama sebep olacak.
O yüzden de koparmak istemiyorum iletişimi
Diğer yönden de .
Böyle işte

Ütopik tabi mantıklı düşününce

Son yıllarda çok var böyle erkek müsveddeleri.Ekşisözlükte filan da anlatıyorlar , iğrenç bir tür.Kadına değer vermeyen , saygısızlığı alfa erkeklik zanneden red pillci soytarılar , birlikte olduğu kadınları skor olarak gören midesiz bir tür.

İntikam filan çok boş geldi nedense.İş dışında muhatap olunacak bir tip değil.Sana değil bir kadınla lanlı lunlu konuşan hiçbir erkekle muhatap olmamalısın bence.

Bu insanın senin hayatındaki duygusal boşluktan faydalanıp seni üzmesine ve zihnini meşgul etmesine izin verme daha fazla.

Bazen etrkekler anlamiyor o yüzden biz kadinlar onlardan 2 kat fazla konusuyoruz bence acikca söylemelisin bir sorun oldugunu ve anlatmalisin böyle böyle yok ciddiye almiyorsa Allahindan bulsun bosver öyle seylerle ugrastikca batiyor insan inan... deneme bile cogunlukla filimlerdeki gibi intikam alamiyor insan deneyen biri olarak konuuyorum

Ortak iş yapıyoruz onunla iletişimi tamamen kesmem kendi işimi baltalamama sebep olacak.
O yüzden de koparmak istemiyorum iletişimi
Diğer yönden de .
Böyle işte
Ozaman bir sevgilim oldu sahsi görüşmeyelim de.is için gerektikçe konuşuruz de hem koyar belki hem de yılışmalarindan kurtulursun.

Keşke desen ağzıan mıçsan

Witch adam seni yedekte tutuyor, pişt, mişt diyip arada yoklayarak. Artı sen bu adamın bu saatten sonra burnunu sürtemezsin, çünkü o sınır çoktan geçildi, adam direk önüne bakar, seni tamamen yok sayarak, o yüzden sen onu yok say, önüne bak, hiç yaşanmamışçasına, hiç öyle bir insan dünyada var olmamışçasına..

Witch seni severim kk daş ama malesef onlar bizim gibi değiller intikam mintikam en fazla bir hafta dış gicirdatip sonra aman banane diyorlar
Hemde kahvaltıda aşkından can verirken akşam yemegine adını unutacak kadar anlamsız yaratiklar ne yazikki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…