- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi witch hunt
-
Güzel güzel konuşurken birden bas küfürü rahatla :))
Witch hic ugrasma . Boyle tipler gamsiz olur. Ayrica adam seni cepte tutuyor o yuzden iletisimi kesmiyor
Sen kes iletisimi direk. Wp yazinca gor ama cvp verme hic. Mutlu mesut story falan paylaş. Adam seni cepte bilmesin.
Bu cevap üzdüHahahah çok isterim ama yapamam
Şöyle tiplere hiçbi şeyin koyacağını düşünmüyorum ben. Egosunu zedeleseniz desem inanın bin beter cevap verir, bi şey olmamış gibi konuşmaya devam edin desem bunu da hiç dert etmez, konuşmayın desem bunu dert edecek kişi zaten bunları yapmazdı. Şu durumda hatasını anlayacak,pişman olacak beklentisine girmek sizi çıkmaza sokar. Odağınızı ve düşüncelerinizi hemen çekin bu kişi üzerinden yoksa bu şekilde iyice kafanıza takılacak. Mümkün olduğunca nötr ve beklentisiz olmaya çalışın artık.
Ben sizin bütün konularinizi nerdeyse biliyorum. Oglak burcu oldugunuzu da biliyorum,bir konunuzda sormuslardi burcunuzu,ne yazık ki oglak burcunun problemi bu kuyrugu dik tutup,bu tip ikili iliskilerde entrika falan bilmemesi,dürüst ve düzgün oldugu icin,neyse o ve diger bir problemi de duygularini gizleyebilmesi. Biraz da utangac olabiliyor oglak burcu.
Ben aslında hissetiginiz seyi cok iyi anlıyorum. Tamamen gicik olmanız lazım sinir olmaniz lazim ki o yazdiginda tersleyebilesiniz onu ,ya da o yazdığı zaman mesaj yazmamayı basarabilmeniz lazım. Mavi tik yapip :))
Anladığım muhabbeti kesmek istemiyorsunuz,onun pisman oldugunu gormek istiyorsanız onu asla düşünmeyip o yokmus gibi davranip,onu yok sayarak devam etmeniz
Ama sunuda belirteyim icinizde asla korku olmamasi lazim,yani "ya yazmazsa? Ya bir daha aramazsa of yaa keske cevap yazsaydim gibi seyler olmamali. Korku enerjiyi etkiler ve korku kotu bir duygudur biraz cesur olmalisiniz . Benim bu konularda gözüm cok karadir. Yani karaydi evlenmeden önce,bu sekilde gercekten icimi soguttum
Siz bikac mesajina cevap vermeyin yazmak isteyen yine yazar o zaman elinize firsat gecer
Ama kisa ve net cevaplarla icinizi sogutabilirsiniz çünkü oglak oldugunuz icin ay rezil mi oldum acaba diye dusunebilirsiniz diye böyle tavsiye verebiliyorum:)
Aramasan sormasan... onu hic tanimamissin gibi eskisi gibi yasasan...en guzel intikam umursamazlikmis da....
Ayağınıza gelse içiniz soğuyacak, içinizden futbolcuların gol attıktan sonra dizlerinin üstünde kayması gibi kayacak, hurra diye çığlık atacak ve hadi yallah diyecekmişsiniz gibi dimi.
Böyle saçma sapan kafaya takıyorsunuz, taktıkça sinir oluyorsunuz.
Ben bu hırtapozu niye böyle olay yaptım diye saç baş yolasınız da geliyordur.
Ah bir gelse ayağınıza vallahi diyeceğiniz tek şey yallah cicim olacak.
Gelir inşaallah da tavana vurduğu totosunu yere indirirsiniz.
Benzer bir durumdayım... Takipteyim
Yok mu planın programın:)
Ozaman bir sevgilim oldu sahsi görüşmeyelim de.is için gerektikçe konuşuruz de hem koyar belki hem de yılışmalarindan kurtulursun.Ortak iş yapıyoruz onunla iletişimi tamamen kesmem kendi işimi baltalamama sebep olacak.
O yüzden de koparmak istemiyorum iletişimi
Diğer yönden de .
Böyle işte
Keşke desen ağzıan mıçsanEvet kişiye değil duruma öfkeliyim
Ondan çok kendime öfkeliyim.
Kimseyle bu kadar ileri gitmedin
Kimseye bu kadar kendini kaptrmadın
Iyi bok yedin diyorum kendi kendime
Yaptığı hayvanliklari yediremiyorum
Yaşadığımız normal bi şey değil
Ama normal farzediyor
Kanka muhabbeti yapıyor
Lan li lun lu konuşuyor
Kaldıramıyorum
Lan sen kimsin hayırdır demek istiyorum
Ama Bi yanimda dur cirkeflesme diyo
Witch seni severim kk daş ama malesef onlar bizim gibi değiller intikam mintikam en fazla bir hafta dış gicirdatip sonra aman banane diyorlarÇoğu yandasım banli ama olsun kalan sağlar bana yeter diyerek konuya başlamak istiyorum hele bi toplasın bakalım
32 yaşındayım bu yaşıma kadar yok intikammış yok burnunu surtmekmis falan hiç isim olmadi yapı itibariyla kin tutabilen biri değilim. Balık hafızalı gibi sinirim bile maximum 10 dk sürer.
Takıntılı değilim canı cehenneme der başar giderim ama ben bu iki konu önceki adama fena taktım kafayı
Asla engel olamıyorum zehirli düşüncelerime..
Bana yaptıklarını hazmedemiyorum ..
Aklıma geldikçe kafamı duvara vurma
Ya da ağzını burnunu patlatma hissi geliyor yalan değil..
Günlük normal konusmalarimiz kaldı o ilişkiden geriye
Günaydin
Pist ssst naber nasıl gidiyor iyimisin zart zurt ..
Sanki adam benle birlikte olmamış
Yok sayıyor ama bağlantıyı da koparmıyor yani..
O konulardan hic bahsetmiyoruz
Yokmuş,yasanmamis gibi sayıyoruz sanırım
Ama ben onun pişman olmasını istiyorum..
It gibi pişman olsun..
Evet yaptım bi öküzlük ama pişmanım desin
Bidi bidi yapmıyorum
O konuları hic açmıyorum .
O yazmadan yazmıyorum
Sadece sorduklarına cevap veriyorum şimdilik
Ama böyle böyle soğuyacak bu mal
Çünkü araya mesafe koyuyorum
Buz gibi bir duvar örüyorum
Hayırdır yazmıyorsun noluyo falan deyince
Yaaa işte spordaydım
Yok işte uyuyordum falan ..
Konuyu anlamiyo beyinsiz
Kirginim ,kızgınım,öfkeliyim,sinirimden dişlerimi sıkıyorum..
Lütfen bana pişman etme yontemleri falan sıralayın..
Deyin ki witch böyle böyle yap
Mic ağzına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?