- 19 Kasım 2013
- 18.776
- 33.873
- 798
- Konu Sahibi Paretooptimal
Bende dışarda dikkat ederim,tuvalet kullanmak zorunda kaldıysam çıkarken elimi yıkar,peceteyle tutarım kapının kolunu. O peçeteyi atar dezenfektan ile ellerimi temizlerim. Kapısız avm tuvaletleri bu anlamda beni çok mutlu eder. Çıkarken dokunmak zorunda kalmadığım icin.
Meyve sebzeyi sirkeli suda bekletir gıcırdata gıcırdata yıkarım.
Ama evde tuvalet kapısına dokunmayayım vs derdim olmaz. Sadece misafir geldiyse ekstra dikkat ederim,ev ahalisinden rahatsız olmam.
Kızım doğmadan önce aşırı tiksinirdim yalan yok,sonra çişli,kakalı bezlerle aşina ola ola alıştım sanırım. Eskisi kadar incelemiyorum. İncelemeye başlasam psikolojik anlamda altından kalkamam zaten. Bazen aklıma gelir gibi oluyor dışarda yemek yerken ,hemen uzaklaştırıyorum o düşünceyi beynimden.
Meyve sebzeyi sirkeli suda bekletir gıcırdata gıcırdata yıkarım.
Ama evde tuvalet kapısına dokunmayayım vs derdim olmaz. Sadece misafir geldiyse ekstra dikkat ederim,ev ahalisinden rahatsız olmam.
Kızım doğmadan önce aşırı tiksinirdim yalan yok,sonra çişli,kakalı bezlerle aşina ola ola alıştım sanırım. Eskisi kadar incelemiyorum. İncelemeye başlasam psikolojik anlamda altından kalkamam zaten. Bazen aklıma gelir gibi oluyor dışarda yemek yerken ,hemen uzaklaştırıyorum o düşünceyi beynimden.