• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birinin elinin değdiği herşeyden tiksiniyorum

Yok yanlış anladınız benim derdim mikrop değil o havada bile var. Sadece birilerinin ağzının değdiği yerden tiksiniyorum. Zaten burun tuvalet mevzusu malum mikroptan ziyade mide bulandırıcı gelmesi .

Burnunu karistirip bardagima elledigini ya da birinin bardagimdan ictigini gormedigim surece oturup bunu dusunup tiksinti yaşatmam kendime. :)

ben bi obsesif kompulsif olarak el yıkamaktan havlularım hiç kuru kalmaz da neyse.. konuya geleyim..

otobüste burnunu karıştırıp heryeri tutan insanlar, eve gelen misafirlerin banyoya büyük tuvaletini yere yapması, küçük bebeklerin girişe çişini yapması, misafirlerin ayaklarını hatır hutur kaşıması, burun karıştırması, ellerini yıkamadan yemeğe girişen çok bilmiş misafirler.. of offf.. sonra da niye obsesif kompulsif oluyoruz..

kızlar o değil de dışarıda tuvalete girerken kapıyı elimle açıp üstüme dokunamıyorum o yüzden tuvalete gidemiyorum. peçete ile tuttuğumda da tuhaf tuhaf bakan insanlar var. oraya dokunmayayım buraya dokunmayayım diye baya uzun süre alıyo tuvalete girip çıkmak, ne yalan söyleyeyim sırf uğraşmamak için tutuyorum:KK45: işkence gibi hayat ya :oha:
Ben öyle yerlerde peçete kullanıyorum kim.ne derse desin yada büyük kolsa dirseğimle bastırıp ayağımls iterek açıyorum :KK73:

Merhaba arkadaşlar
Eskiden çok takmadığım ama artık gittikçe takıntı olma yolunda ilerleyen bir huyum var siz bu tarz şeylerle nasıl baş ediyorsunuz. Mide bulandırıcı diyecek olanları baştan uyarayım okumasınlar.

Sorun şu ki etrafımda sokakta evde misafirlikte vs görüyorum bazıları tuvaletten çıkar el yıkamaz özellikle yaşlı ve çocuklar . Burunlarıyla oynar dururlar parmaklarını ağzına sokar yok dişine birşey kaçmış vs e kürdan yokmu dayı ! İzlemekten zaten tiksiniyorum birde o pis elleriyle kumanda olsun kapı kolu olsun lamba düğmesi olsun dokunuyorlar illa ki. Birşey de diyemiyorum saygısızlık olmasın diye.

Son zamanlarda çekilmez bir hale geldi kapı kollarını düğmeleri hep peçeteyle yada uzun kollu şeyler giyip onunla acıyorum. Temizlemekle nereye kadar eve giren çıkan eksik değil gittiğim yerlerde ne yapacağım. :sinirli:

Biri ekmeği bölüp uzatınca yiyemiyorum. Sofraya zeytin çekirdeği çıkarıp koyanlardan ayrı öğreniyorum peçeteye koy tabak yoksa önünde arkadaş bunu genci yaşlısı herkes yapıyor hayretle izliyorum ya ne bileyim o çekirdekler alınıp nemli bezle siliyorlar tamam yetiyor mu yani o . O masaya neler koyuluyor sonra temiz diye.

Off off öyle titizlik hastası biri de değilim ama bu konular böyle nasıl görmezden gelcem ya da var mı çözüm:KK43:

Ayni ben, gerci bu durum benim normalim oldugu icin anlattiklariniz garip gelmiyor.
Kapi kulplari, prizler haftada en az iki kez kesin dezenfektanli mendillerle silinir.
Musluklar, wc nin basilan kisimlari da ayni sekilde.
Benden once okunmus dergi, kitap, gazete asla okuyamam, ilk ben kullanacagim.
Kumandalar, tablet, telefon ve klavye&maus dahil olmak uzere hepsini elden geciririm ki evde 2 kisiyiz, kimse gelip gitmez.

Bizim hassasiyetimiz karsidaki insanlarda olmayinca pis geliyorlar.
Yeter ki el bezi, yer bezi ayrimi yapsinlar

Ben de başlığı okuyunca yemeğe elini sokarak yiyenlerden bahsediyorsunuz sandım

Bende aşırı bir şekilde otobüs ve metrolarda iğreniyorum. Tutunduğum yerler çoğu zaman ter içinde oluyor ya o yol bana bitmek bilmiyor. Yada bazı amcalar burnunu karıştırıp sonra tutunuyor her tarafa..Bunun haricinde başka şeyleri pek sorun etmiyorum, aksi halde kafayı çizerim herhalde.. Çoğu yer pis ve mikroplu oluyor çünkü...

Merhaba arkadaşlar
Eskiden çok takmadığım ama artık gittikçe takıntı olma yolunda ilerleyen bir huyum var siz bu tarz şeylerle nasıl baş ediyorsunuz. Mide bulandırıcı diyecek olanları baştan uyarayım okumasınlar.

Sorun şu ki etrafımda sokakta evde misafirlikte vs görüyorum bazıları tuvaletten çıkar el yıkamaz özellikle yaşlı ve çocuklar . Burunlarıyla oynar dururlar parmaklarını ağzına sokar yok dişine birşey kaçmış vs e kürdan yokmu dayı ! İzlemekten zaten tiksiniyorum birde o pis elleriyle kumanda olsun kapı kolu olsun lamba düğmesi olsun dokunuyorlar illa ki. Birşey de diyemiyorum saygısızlık olmasın diye.

Son zamanlarda çekilmez bir hale geldi kapı kollarını düğmeleri hep peçeteyle yada uzun kollu şeyler giyip onunla acıyorum. Temizlemekle nereye kadar eve giren çıkan eksik değil gittiğim yerlerde ne yapacağım. :sinirli:

Biri ekmeği bölüp uzatınca yiyemiyorum. Sofraya zeytin çekirdeği çıkarıp koyanlardan ayrı öğreniyorum peçeteye koy tabak yoksa önünde arkadaş bunu genci yaşlısı herkes yapıyor hayretle izliyorum ya ne bileyim o çekirdekler alınıp nemli bezle siliyorlar tamam yetiyor mu yani o . O masaya neler koyuluyor sonra temiz diye.

Off off öyle titizlik hastası biri de değilim ama bu konular böyle nasıl görmezden gelcem ya da var mı çözüm:KK43:
Detaya inince ben de cildiriyorum donem donem :KK53: Hele islak ellerle dokunulan kapi kollari, merdiven korkuluklari..

Ona beni bilen herkes alıştı bizim buralarda sürahiyle ve tek bir bardakla herkese su dağıtma adeti var beni pas geçer herkes :) sana getireyim ayrı derler. Ben zahmet vermemek adına kendim alırım zaten .
Hahahah o adet bizde de var. Pühf küçükken koku gelmişti bana yaşlı teyze ağzı kokusu :bicak:

Bütün takıntılarımı uzak doğuda yaşarken bıraktım.
Bırakmasaydım zaten yaşayamazdım .
Bana yorucu geliyor bu kadarı.
Hee ben bi de komşu teyze ,akraba evi gezmem.
Kalabalığa karışmam o yüzden kimsenin eşyasıyla haşir nesir olmuyorum.
Şu anki tek takıntim ıslak bulaşık süngeri ve beyaz olmayan havlu .
Dışarda tuvalete de girmem kesinlikle .

Titizlik değil bu az önce gözümle görmüsüm adam tuvaletten çıkıyor su bile tutmuyor eliyle bir tarafını ellemeden mı yaptı. Hadi ellemedi o kapı koluna millet taharetlenip su tutup çıkıyor o elle açıyor o da pis kapıyı tutuyor. Gene aynı şey sonra o elle her yeri elliyor nasıl mideniz alıyor bunu anlamıyorum
Ben o insanlarla bir arada yaşamıyorum.

Hele bide ogretmenseniz yandiniz sinifin kapi kolunu bi tutuyorum ipislak tuvaletten ciktigi gibi kosuyolar sinifa delirmemek elde degil artik onlugumle yada peceyle aciyorum sinifin kapisini yada kapiya vuruyorum onlar aciyor arrik bana ne diyolar bilmiyorum

Haliyle normaldir siz bu itici konuşmalarla evinize gelen giden de olmuyordur. İyi yapmışsınız kökten çözüm :KK53:
:) evet aileme 15 saat uzakta yaşıyorum. sadece yaşıtlarımız, arkadaşlarımız var onlarda düzgün insanlar. Saldırmana gerek yoktu bukadar. Bir iki yazdığım birşeyle önyargı yapmanız hak değildi ama olsundu :D

Benim de aileme göre birçok takıntım var ama bence olması gereken şeyler. Kirli çamaşır sepetim ayrı, kirli dış giyimlerimden de kirli iç çamaşırlarım ayrı. Ambalajlı ürünleri dolaba yıkayıp yerleştiriyorum. Birinin kullandığı musluğu, kapı kolunu ve prizi banyo temizleyici fıs fıs ve ıslak mendille siliyorum aksi taktirde kullanamam. Tuvalet terliklerini herkes kullandığı için tuvalete farklı çoraplarla giriyorum. Dışardan gelince direkt el yıkarım. Toplu taşıma kullanmışsam duş almadan yatağa girmem. Pantolon vs direkt kirliye ama yıkanmayan montlar vs var onları temiz çamaşırlarımın arasına asla asmam. Kimsenin telefonuna dokunamıyorum. Telefonumu günde iki kez ıslak mendille temizliyorum. Dışarda tuvalete girmiyorum. Mutlaka girmem gerekirse Ot’un tuvaletini kullanırım. Diğerlerine nazaran daha temiz. Daha uzar gider. Sanırım ciddi bir okb vakasıyım. Yoksa normal miyim bilemiyorum?

:) evet aileme 15 saat uzakta yaşıyorum. sadece yaşıtlarımız, arkadaşlarımız var onlarda düzgün insanlar. Saldırmana gerek yoktu bukadar. Bir iki yazdığım birşeyle önyargı yapmanız hak değildi ama olsundu :KK70:
Güzelim durduk yere saldıran sensin bi sen titizsin falan laf sokarak cevap vermeler :) sen uzakta kalınca insanlara normal konuşmayı eleştirmeyi unutmuşsun sanırım. Yaşıt arkadaşlarımı kendim seçtiğim için kafam göre seçiyorum ama malesef akraba komşu vs öyle olmuyor evine git arada anlarsın :)

Benim de aileme göre birçok takıntım var ama bence olması gereken şeyler. Kirli çamaşır sepetim ayrı, kirli dış giyimlerimden de kirli iç çamaşırlarım ayrı. Ambalajlı ürünleri dolaba yıkayıp yerleştiriyorum. Birinin kullandığı musluğu, kapı kolunu ve prizi banyo temizleyici fıs fıs ve ıslak mendille siliyorum aksi taktirde kullanamam. Tuvalet terliklerini herkes kullandığı için tuvalete farklı çoraplarla giriyorum. Dışardan gelince direkt el yıkarım. Toplu taşıma kullanmışsam duş almadan yatağa girmem. Pantolon vs direkt kirliye ama yıkanmayan montlar vs var onları temiz çamaşırlarımın arasına asla asmam. Kimsenin telefonuna dokunamıyorum. Telefonumu günde iki kez ıslak mendille temizliyorum. Dışarda tuvalete girmiyorum. Mutlaka girmem gerekirse Ot’un tuvaletini kullanırım. Diğerlerine nazaran daha temiz. Daha uzar gider. Sanırım ciddi bir okb vakasıyım. Yoksa normal miyim bilemiyorum?
Allah yardımcın olsun sen kendini bay yoruyorsun.

Back
X