• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birinin elinin değdiği herşeyden tiksiniyorum

peki siz bana gelirseniz ne yapıyorsunuz

yani sonuçta kendi evinizde kendiniz oturmuyorsunuz ama beni alıyorsunuz evinize ve benim evimde de dışarıdan gelseniz de oturuyorsunuz

bana bu makul gelmedi

yani evet ben de eve gelince üstümü değiştiririm zira ev kıyafetlerim dışarı kıyafetlerimden daha rahattır vs vs ama dışarı kıyafetleri ile koltuğa oturulmaz diye düşünmek aklımın ucundan geçmez hatta bol bol da otururum
Ornegin kayinvalideme gittigimde onlar da oturmuyorlar cunku deri koltuga oturuyorum sonra o arkamdan siliyor :) ama bu sorun degil yani birbirimizi bildigimiz icin ona gore davraniyoruz. Siz oturuyorsaniz ben de otururum ama sizinde oturmadiginizi biliyorsam ona gore bir yol cizerim. Dedigim gibi bunu benim arkadaslarim bilmez yansitmam yani. O sekilde takintili ve insanlari rahatsiz eden tiplerden de hoslanmam.

Otobüste bir kadından duydum. Kadın toplu taşıma araçlarına oturmuyor sanki s.çıyorlar koltuğa :KK70:yorgunluktan geberince merdivenlere bile oturuyorum valla. Yere koltuğa düşen birşeyi yemem ben dışarıdan gelen otursun ya ne kadar önüne geçebilirim ki onun boşuna strese gerek yok o konuda bence

Merhaba arkadaşlar
Eskiden çok takmadığım ama artık gittikçe takıntı olma yolunda ilerleyen bir huyum var siz bu tarz şeylerle nasıl baş ediyorsunuz. Mide bulandırıcı diyecek olanları baştan uyarayım okumasınlar.

Sorun şu ki etrafımda sokakta evde misafirlikte vs görüyorum bazıları tuvaletten çıkar el yıkamaz özellikle yaşlı ve çocuklar . Burunlarıyla oynar dururlar parmaklarını ağzına sokar yok dişine birşey kaçmış vs e kürdan yokmu dayı ! İzlemekten zaten tiksiniyorum birde o pis elleriyle kumanda olsun kapı kolu olsun lamba düğmesi olsun dokunuyorlar illa ki. Birşey de diyemiyorum saygısızlık olmasın diye.

Son zamanlarda çekilmez bir hale geldi kapı kollarını düğmeleri hep peçeteyle yada uzun kollu şeyler giyip onunla acıyorum. Temizlemekle nereye kadar eve giren çıkan eksik değil gittiğim yerlerde ne yapacağım. :sinirli:

Biri ekmeği bölüp uzatınca yiyemiyorum. Sofraya zeytin çekirdeği çıkarıp koyanlardan ayrı öğreniyorum peçeteye koy tabak yoksa önünde arkadaş bunu genci yaşlısı herkes yapıyor hayretle izliyorum ya ne bileyim o çekirdekler alınıp nemli bezle siliyorlar tamam yetiyor mu yani o . O masaya neler koyuluyor sonra temiz diye.

Off off öyle titizlik hastası biri de değilim ama bu konular böyle nasıl görmezden gelcem ya da var mı çözüm:KK43:

Haha çok geçmiş olsun. Benzeri başka bir konuda benim başıma gelmişti günlerce kasinmajtan uyuyamadım. Benim eşimin akar alerjisi var. Akar ne dersen İngilizcesi mite bir tür gözle görülmeyecek kadar minicik bir böcek. Neyse çeşitli alerji sitelerinde animasyon videoları falan var. Onlar beni hiç rahatsız hissetmiyor. Ama bir gün youtube da mikroskop altındaki görüntülere denk geldim. Aman allahım bit tiksindim anlatamam. İsin kötüsü her yerimizi sarmislar. Yüzümüz elimiz bunlarla dolu. Yatağımız çarşafımız. Neyse 2-3 gün uyuyamadım. Tabiki sürdürülebilir birşey değil geçti gitti. Pislikten kork ma. Neden tiksiniyorsun ki. Et yemiyor musun. Yumurta yemiyor musun. Yoğurt dediğin başka bir canlının diskisi aslında. Yani çok şey yapmamak lazım. Ama bir kere başladıysan üstüne git kurtarmaya çalış kendini yoksa kafayı yersin.

Ahahaha ben de kendimi temiz sanirdim :KK70:
Cosmussunuz kizlar :)

Ben galiba aşırı pisin ötesi bir varlığım. Daha evime çamaşır suyu veya dezenfekde ilaci almış değilimdir. Sadece hastaneye girmeden ve cikdikdan sonra ellerimi dezenfekte ederim. Tuvaletden sonra yikarim.
Yemek pişirmeden önce yine yikarim okadar.
30 yaşıma geldim. Ne bir mantar, ne herpes, nede hakiki grip oldum.
2 senede bir nezle olurum oda kışın bile acik camla yattığım icindir.
Bence aşırı abarti yaaaaa...

Ben galiba aşırı pisin ötesi bir varlığım. Daha evime çamaşır suyu veya dezenfekde ilaci almış değilimdir. Sadece hastaneye girmeden ve cikdikdan sonra ellerimi dezenfekte ederim. Tuvaletden sonra yikarim.
Yemek pişirmeden önce yine yikarim okadar.
30 yaşıma geldim. Ne bir mantar, ne herpes, nede hakiki grip oldum.
2 senede bir nezle olurum oda kışın bile acik camla yattığım icindir.
Bence aşırı abarti yaaaaa...
Haha çok geçmiş olsun. Benzeri başka bir konuda benim başıma gelmişti günlerce kasinmajtan uyuyamadım. Benim eşimin akar alerjisi var. Akar ne dersen İngilizcesi mite bir tür gözle görülmeyecek kadar minicik bir böcek. Neyse çeşitli alerji sitelerinde animasyon videoları falan var. Onlar beni hiç rahatsız hissetmiyor. Ama bir gün youtube da mikroskop altındaki görüntülere denk geldim. Aman allahım bit tiksindim anlatamam. İsin kötüsü her yerimizi sarmislar. Yüzümüz elimiz bunlarla dolu. Yatağımız çarşafımız. Neyse 2-3 gün uyuyamadım. Tabiki sürdürülebilir birşey değil geçti gitti. Pislikten kork ma. Neden tiksiniyorsun ki. Et yemiyor musun. Yumurta yemiyor musun. Yoğurt dediğin başka bir canlının diskisi aslında. Yani çok şey yapmamak lazım. Ama bir kere başladıysan üstüne git kurtarmaya çalış kendini yoksa kafayı yersin.

Benim ki tiksinti mide bulantısı mikrop sorunu değil ki. Mikroplar her yerde zararlı olsa hepsi çoktan dünyanın sonu gelmişti.
Ağız, burun ve tuvaletle ilgili şeyler içimi kaldırıyor. Çocuğum olsa nasıl bez değiştireceğim bilemiyorum :)

Benim ki tiksinti mide bulantısı mikrop sorunu değil ki. Mikroplar her yerde zararlı olsa hepsi çoktan dünyanın sonu gelmişti.
Ağız, burun ve tuvaletle ilgili şeyler içimi kaldırıyor. Çocuğum olsa nasıl bez değiştireceğim bilemiyorum :)

Şimdi anladım. Öpüşme, fanfini işini nasil yapıyorsun?
Ter, tükürük ve diger sekretler? Bence sen yavaş yavaş alıştır kendini... mesela birinin bardağından usulca bir yudum al :) şaka biryana kendini gercekdende kasma okb filan olursun

F fozgeb
Mite karşı extra sprayler var. Yatağa koltuğa filan sıkılıyor.
Benim nişanlım sedef hastasi... ve bilirsin mite ölü deriden beslenir...
Ay, aglancak halime gülüyorum. Benim ev mite kaynagi yani. Neyse, o spreyler cok iyi geliyor.
Ben pasakli hüsam olduğum için alerjim yok ama nişanlımin var (ironiye bak, hem üretiyor hemde alerji yapiyor)

Merhaba arkadaşlar
Eskiden çok takmadığım ama artık gittikçe takıntı olma yolunda ilerleyen bir huyum var siz bu tarz şeylerle nasıl baş ediyorsunuz. Mide bulandırıcı diyecek olanları baştan uyarayım okumasınlar.

Sorun şu ki etrafımda sokakta evde misafirlikte vs görüyorum bazıları tuvaletten çıkar el yıkamaz özellikle yaşlı ve çocuklar . Burunlarıyla oynar dururlar parmaklarını ağzına sokar yok dişine birşey kaçmış vs e kürdan yokmu dayı ! İzlemekten zaten tiksiniyorum birde o pis elleriyle kumanda olsun kapı kolu olsun lamba düğmesi olsun dokunuyorlar illa ki. Birşey de diyemiyorum saygısızlık olmasın diye.

Son zamanlarda çekilmez bir hale geldi kapı kollarını düğmeleri hep peçeteyle yada uzun kollu şeyler giyip onunla acıyorum. Temizlemekle nereye kadar eve giren çıkan eksik değil gittiğim yerlerde ne yapacağım. :sinirli:

Biri ekmeği bölüp uzatınca yiyemiyorum. Sofraya zeytin çekirdeği çıkarıp koyanlardan ayrı öğreniyorum peçeteye koy tabak yoksa önünde arkadaş bunu genci yaşlısı herkes yapıyor hayretle izliyorum ya ne bileyim o çekirdekler alınıp nemli bezle siliyorlar tamam yetiyor mu yani o . O masaya neler koyuluyor sonra temiz diye.

Off off öyle titizlik hastası biri de değilim ama bu konular böyle nasıl görmezden gelcem ya da var mı çözüm:KK43:
Zeytin çekirdekleri hassas noktam ekmekli ekmekli ben yutuyorum.
Ekmekler konusunda Allah tan babam çok hassas kestirip getiriyor.
Ama onun dışında bende çok insanların mıncırdığı şeyleri yiyemiyorum.

Şimdi anladım. Öpüşme, fanfini işini nasil yapıyorsun?
Ter, tükürük ve diger sekretler? Bence sen yavaş yavaş alıştır kendini... mesela birinin bardağından usulca bir yudum al :) şaka biryana kendini gercekdende kasma okb filan olursun
O hariç :KK73::KK70: erkek arkadaşımdan niyeyse tiksiniyorum. Onunla aynı şişeden bile dikiyorum yani :)

Keşke herkes bu başlığa yazanlar kadar takıntılı olsa temizlik konusunda

Haftasonu Kv ilk defa evime geldi ve ben maalesef farkettim ki tuvaletten çıkarken elini yikamiyor. Hususi dinlemedim ama bu bende alışkanlıktır takintidir tuvalette birinin muslugu açıp açmadığını istemsizce dinlerim kulağım oradadır ve 3 defa teyit ettim. Getirdiği dolmalar ve mantılar ve köfteler çöpü boyladi tabi. Düşününce bile midem bulanıyor hala.

dışarıda ben de tuvalet kapı kollarına dokunmam.

dışarıdayken de elime yüzüme değmemeye çalışırım. eve girince ilk işim ellerimi yıkamak sonra da telefonumu dezenfekte etmek oluyor.

onun dışında dışardayken çok takmamaya çalışıyorum. hastanede bile yere koydukları çantalarını sonra masaya koyanları gördüm. sonra sen o masaya elini değiyorsun sonra yüzünü kaşıyorsun falan yani.

bunun çözümü yok hanımlar... ben de çok düşündüm tek çare, dışarıdayken ellerimizle yüzümüze vs çok dokunmamak yemekten önce elleri yıkamak eve gelince elleri yıkamak. başka çözüm yok cidden.

Merhaba arkadaşlar

Ben de tıpkı sizin gibiyim, maalesef insanlar çok dikkatsiz umursamıyorlar böyle şeyleri, hatta bazıları da alınıyor sanki kendisine hastalıklı gözüyle baktığımı sanıyor oysa mesele mikrop korkusu değil, eliyle dişini karıştıran birinin elini yıkamadan dokunduğu her yer iğrenç geliyor bana. Ekmek satan kişiler ekmeği saracağı kağıdı alırken parmaklarını yalayıp o eliyle ekmek tutuyorlar yahu ben mecbur muyum senin tükürük kalıntılarının olduğu ekmeği yemeye... Üstelik akşama kadar paraya dokunan elini nasıl ağzına götürebilir bir insan anlamıyorum marketlerde de görüyorum poşet açmak için parmaklarını tükürükle ıslatanları, işin tuhafı sizin ve benim gibi düşünenler maalesef dışlanıyor sanki pislik normal bir şey biz temizlik hastayız onlara göre. Bana göre de olması gereken bizim gibi düşünmek diğerlerinin yaptığı maalesef pislik.

Yok ya makinaya atarlar muhakkak. Ufak yerlerde olabilir dediğiniz ama :) börekçi tarzı ufak yerler gibi :) öyle birşey varsa daha da içemem dışarda ama ben genelde bardaklar çizik mı diye bakıyorum :))))
Çizikse hijyenlidir :halay:
Süpersinizzz ;) ben de bundan sonra bardakların çizik olup olmadığına bakarak içeceğim, mantıklı bir fikir.

Back
X