birinin ilgisini çekmek için ne yaparsınız?

seynan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
28
0
36
Çanakkale
Ya da ne yapmalıyım niye sorayım gerçekten ne yapmalıyım. şu göz süzmelerden falan bahsetmiyorum. özellikle görüştüğünüz bir arkadaşınızın, onun
ilgisini çekmek için ne yaparsınız.

bence gözüne carpmak için hiç bişi yapma moral bozacağım biraz ama dikkat cekmen için onun için bişi yapman anlamsız senin dikkat cekeceğin zaman görmesi değil hiç bişi yapmazken onun sana yaklaşıp dikkat o şekilde dikkatini cekmen o sekilde sana yaklaşması daha önemli..

bencede hiçbişey yapmayın... buzdolabı gibide olmayın gördüğünüz zaman gülümseyin selam verin ama arada biraz mesafe olsun ulaşmak için, yaklaşmak için çaba harcasın bence yerimseniben

Buluşacağınız ya da görüşeceğiniz zaman bol bol süslenip gidin

eleştrileriniz benim çin önemli çünkü kafam biraz karışık farklı eleştri ve önerileri de bekliyorum tavsiye verenlere teşşekür ediyorum
:Saruboceq:

Kafamın karışık olmasının nedeni sürekli görüşyüor olmamız bazen çok yakın bazen çok uzak oluyor olmamız.

bence moral bozma madem taniyosun huyuna suyuna göre davran
nabza göre serbet vermesini bil birazda bakim süsbayanssulusmile

Kafamın karışık olmasının nedeni sürekli görüşyüor olmamız bazen çok yakın bazen çok uzak oluyor olmamız.

Bazen yakın bazen uzak olmak tehlikeli...

Bünyeye zarardır bir yakın bir uzak, bir soğuk bir sıcak insan...

Dengesizdir...

Öylesinin dikkatini çekip gereksiz stres, mide ağrısı, dertsiz başa dert almaya lüzum yoktur...

"İlla ki olsun" deniyorsa da karşılıklıdır bu durum... Siz neden dikkatini çekmeye uğraşasınız onun, o çeksin dikkatinizi de kahrınızı da... İlişkiyi ateşleme, başlatma, dikkat çekme ve "özellikle" ilişkiye ad koyma erkeğin; sürdürme, yüceltme, anlam katma kadının görevidir... "Görev dağılımı" zaman zaman değişse de bahsettiğiniz türden adamlar uğruna çabaladıkları hatunlara ilgi duyarlar, ancak o zaman kadir kıymet bilirler, siz "iteklemeden" çabalamıyorsa da ciddi bir durum yoktur zaten...

bence ilk başta onun davranışlarını gözlemle sana nasıl davranıyor arkadaşça mı? yoksa arkadaştan öte bişe olabilecek gibi mi ? hoşlanıyorsan hoşlandığını fazla belli etme.çokta uzak durma tabi .lmaz: konuşma ortamı ayarla arkadaşlarıyla arkadaş olun birlikte takılın etkinlikler düzenleyin onunda katılmasını sağlayın. bakışlarda çok önemli tabi :lepi: gözlerinin içine iyice bakın,anlattıklarını iyi dinleyin onu önemsediğini anlasın bayanssulusmile eğer sevgilisi de yoksa bu iş tamamdır...kaydirigubbakcemile2

oncelilke bakmli olmalisin tabi sus bebek gibi dolas demiyorum
kendine bak derken illa makyajdan bahsetmiyorum
yuzunun dogal tenin yumusak kalmali kokun cekici olmaliaklinialirimsmile
he bide altin kural ondan hoslandigini belli etme:1ninca:
seni merak etsin seni kendi kesfetsin buna izin ver yerimseniben

Gözlerinin içine bakıyorum ama fazla uzun sürmüyor. gözlerinin kaçırıyor ya da ben o bakınca kaçırıyorum. ne olduğunu pek anlayamıyorum. belki de ben öyle olmasını istediğim için herşeyine anlam yüklüyorum

Söylenilen şeyleri yaptım yapıyorum. bazen bakışlarını üzerimde hissediyorum o kadar. arkadaşlar çok acı çekiyorum. acaba kendimi tamamen çeksem mi ilişkimi bitirsem mi bilmiyorum bu rada birbirinin yüzünü hiç görmemiş insanların birbirlerinin sıkıntılarına bu kadar duralı olması beni çok mutlu etti ve çok şaşırttı. bu konuyu açarken bu kadarını beklemiyordum. Neyse sonra çok pişman olmak istemiyorum. çıkp karşısına itiraf edecek gücüm de yok ama duygularından çok emin olamıyorum ne olu yardım. bir şey olayacak sa unutmalıyım. ama nasıl olacak onu bilmiyorum. bir de bu ilk kez böle şimdiye kadar gönül işlerine kafa yoran bir insan değildim ama oluyormuş oldu.

evet kk böyle güzel bir ortam :)) ama bence duygularını ilk açan taraf sen olma oda bişeyler hissediyosa söyler zaten bırak biraz zorlansın daha kıymetli olursun kaydirigubbakcemile5

birileri benim ilgimi cekmek icin biseyler yapsin bayanssulusmile
neden ben yapayim ki
bazen gizemli olmak daha cekici gelir hem erkeklere hemde kadinlara

bi yakın bi uzak ol
dengesiz ol
senden hoşlanan birini etrafında tut senden hoşlanan çocuk sürekli sana ulaşmaya çalışsın
kıskandır onu iyice
ama sen ben ondan hoşlanmıyorum diye sevdiğin çocuğa dert yan
ikiniz başbaşa takılın dışarda
bi yere gidin çok eğlenin göbek atın
bi yere gidin omzunda ağla
konuşurken gözlerinin içine çok da abartmadan daha uzun süreli bak :)
bütün duvarları yıkılır :) bak bu tüyolar da benden sana kıyak olsun
bi izmirli kızın tüyolarıdır bunlar

söylediğiniz şeyleri uygulamaya çalışacağım. sağolun
Ama bakamıyoum en son dışarıya yemeğe gitmiştik. sadece ikimiz. baktı gözlerini de kaçırmadı ben de baktım ama devam edemedim o gözlerini çekmedi,i indirdim kafamı aslında bazen onun da boş olmadığını hissediyorum ama o kadar gerisi hiç gelmiyor.

Bu kıyağın inşallah işe yarar çünkü gerçekten çok istiyorum teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…