Mermaid26 evrekkaaaa Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2009 3.612 353 198 10 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi seynan #21 fiyonk_ .!.: "şşşşşttt, heeeyyy, hoooopp buraya baksana azzzz" derim. o da bakar. kaydirigubbakcemile2 Genişletmek için tıkla... :roflol::roflol:
fiyonk_ .!.: "şşşşşttt, heeeyyy, hoooopp buraya baksana azzzz" derim. o da bakar. kaydirigubbakcemile2 Genişletmek için tıkla... :roflol::roflol:
S seynan Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Eylül 2010 28 0 36 Çanakkale 10 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi seynan #22 Mermaid26 .!.: :roflol::roflol: Genişletmek için tıkla... bu kadar kolay değil !!!!!
Mermaid26 evrekkaaaa Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2009 3.612 353 198 10 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi seynan #23 seynan .!.: bu kadar kolay değil !!!!! Genişletmek için tıkla... biliyorum cnm kizma, bi an icin senle dalga geciyomusuz gibi gorunduysek kusurumuza bakmavereliniortak ben sadece arkadasin yorumunu komik buldum o kadar
seynan .!.: bu kadar kolay değil !!!!! Genişletmek için tıkla... biliyorum cnm kizma, bi an icin senle dalga geciyomusuz gibi gorunduysek kusurumuza bakmavereliniortak ben sadece arkadasin yorumunu komik buldum o kadar
fiyonk_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2009 2.923 13 0 Eskişehir 10 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi seynan #24 seynan .!.: bu kadar kolay değil !!!!! Genişletmek için tıkla... :) evet maalesef değil. ya da aslında ilgi çekmek kolay da, gerisini getirmesini sağlamak kolay değil. bu yüzden takılmıştım şakaydı kızma. :2:
seynan .!.: bu kadar kolay değil !!!!! Genişletmek için tıkla... :) evet maalesef değil. ya da aslında ilgi çekmek kolay da, gerisini getirmesini sağlamak kolay değil. bu yüzden takılmıştım şakaydı kızma. :2:
yellowbomb günün birinde!!! Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2010 2.845 7 66 Diğer 10 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi seynan #25 senin en beğendiğin haraketin ney? gülüşünmü? bakışınmı? ona bunları uygula en etkileyici şekilde gülümseyerek gözünün içine bak ve salla onu sallayamıyorsanda numara yap..
senin en beğendiğin haraketin ney? gülüşünmü? bakışınmı? ona bunları uygula en etkileyici şekilde gülümseyerek gözünün içine bak ve salla onu sallayamıyorsanda numara yap..
S seynan Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Eylül 2010 28 0 36 Çanakkale 11 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi seynan #26 fiyonk_ .!.: :) evet maalesef değil. ya da aslında ilgi çekmek kolay da, gerisini getirmesini sağlamak kolay değil. bu yüzden takılmıştım şakaydı kızma. :2: Genişletmek için tıkla... arkadaşlar ksnlikle kızmıyorum önerileriniz için de teşekkür ediyorum ama her halde vazgeçipl uzaklaşmalıyım diye düşünüyorum
fiyonk_ .!.: :) evet maalesef değil. ya da aslında ilgi çekmek kolay da, gerisini getirmesini sağlamak kolay değil. bu yüzden takılmıştım şakaydı kızma. :2: Genişletmek için tıkla... arkadaşlar ksnlikle kızmıyorum önerileriniz için de teşekkür ediyorum ama her halde vazgeçipl uzaklaşmalıyım diye düşünüyorum
caramino Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2009 161 6 116 11 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi seynan #27 Valla benım bi erkege isteyerek bakmam yeterli kankam bile olsa etkilenir. Cok denedim bunu ama tehlikeli çünkü benım bebegim var:) bakmam kimseye...
Valla benım bi erkege isteyerek bakmam yeterli kankam bile olsa etkilenir. Cok denedim bunu ama tehlikeli çünkü benım bebegim var:) bakmam kimseye...