- 29 Mart 2016
- 514
- 170
- 103
- Konu Sahibi Hatice9293
Kızlar 24 haftalık ikiz annesiyim kızım kafası aşağıda erkeğin yukarıda doğumda normal düşünüyoruz da acaba böyle olup da diğerinin de dönen oldu mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal oldu inşallah döner de ona göre doktor seçimi yapacağım sezeryan olursam bana yakın hastaneye olmazsa uzak hastaneye gideceğim de geç olmadan karar vermeliyim o yüzden sormak istedimİkizerinizi saglikla kucağınıza alırsınız inşallah doğuma daha çok var son haftalarda döner inşallah bu arada tüp bebek mi normal mi
Yok cnm döner kızım tersti son hafaalara kadar sonra kendisi doğduNormal oldu inşallah döner de ona göre doktor seçimi yapacağım sezeryan olursam bana yakın hastaneye olmazsa uzak hastaneye gideceğim de geç olmadan karar vermeliyim o yüzden sormak istedim
Aynı benim gibiydi son anda döndü normal mi oldu ikiz doğumunuzYok cnm döner kızım tersti son hafaalara kadar sonra kendisi doğdu
Yok canım tekti iki oğlum bı kızım var ucude normal doğumAynı benim gibiydi son anda döndü normal mi oldu ikiz doğumunuz
Benimde diğer iki doğumum tek di onlar da dönme oldu ama bu ikiz ya acaba döner mi teki dönük teki değil o yüzden sordumYok canım tekti iki oğlum bı kızım var ucude normal doğum
Bence 30lu haftaların basinda dönerse döner. İlerleyen süreçte iyice büyüyecekleri için yerleri daralacak ve dönmesi zorlaşacaktir. O zamana kadar bekleyebilirsin hastane tercihinde. Umarim herşey istediğin gibi olurKızlar 24 haftalık ikiz annesiyim kızım kafası aşağıda erkeğin yukarıda doğumda normal düşünüyoruz da acaba böyle olup da diğerinin de dönen oldu mu
İnşallah ya ne yapacağım bilmiyorum arkada iki de küçük çocuğum var bir 4 diğeri 1.5 yaşlarında sezeryan olursam çok zorlanırım diye tahmin ediyorum ama sezeryanın nasıl olduğunu da bilmiyorum sonradan dikiş yerleri toparlanma süreci bakımından hiç bir fikrim yok ortada kaldımBence 30lu haftaların basinda dönerse döner. İlerleyen süreçte iyice büyüyecekleri için yerleri daralacak ve dönmesi zorlaşacaktir. O zamana kadar bekleyebilirsin hastane tercihinde. Umarim herşey istediğin gibi olur
Ben 3 ay önce oldum spinal anestezi ile. İlk 1 hafta evet zor geçti o da hareketlerim egilip kalkmam zorladi ama sonrasında hizla toparladim korse kullandim onun artısi oldu bence. Çoğul gebelik olduğu için doktor ne derse o benceİnşallah ya ne yapacağım bilmiyorum arkada iki de küçük çocuğum var bir 4 diğeri 1.5 yaşlarında sezeryan olursam çok zorlanırım diye tahmin ediyorum ama sezeryanın nasıl olduğunu da bilmiyorum sonradan dikiş yerleri toparlanma süreci bakımından hiç bir fikrim yok ortada kaldım
İşte şuan ki doktorum normal görünüyor demişti bugün rahatsızlandım yakınımdaki hastanede Dr ye gittim biri dönmemiş diye sezeryan büyük ihtimalle dedi o yüzden kafam çok karıştı diğer asıl gittiğim Dr da daha kontrole var o yüzden bilemedimBen 3 ay önce oldum spinal anestezi ile. İlk 1 hafta evet zor geçti o da hareketlerim egilip kalkmam zorladi ama sonrasında hizla toparladim korse kullandim onun artısi oldu bence. Çoğul gebelik olduğu için doktor ne derse o benceriske atma
Daha erken doğum şekli icin bence onu düşünme önünde en az 13-14 hafta var nasılsa son haftalarda netlesecektirİşte şuan ki doktorum normal görünüyor demişti bugün rahatsızlandım yakınımdaki hastanede Dr ye gittim biri dönmemiş diye sezeryan büyük ihtimalle dedi o yüzden kafam çok karıştı diğer asıl gittiğim Dr da daha kontrole var o yüzden bilemedim
Hakkımızda hayırlısı dicez o zamanDaha erken doğum şekli icin bence onu düşünme önünde en az 13-14 hafta var nasılsa son haftalarda netlesecektir