• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biriniz akıl versin elim kolum titriyo

mub

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
349
5
296
Diğer
kızlar kısaca özetliyim atandım il dışına eşimden bir yıl ayrı yaşamak zorundayım bir yıl süresince kaynanam ve kaynım geleceğini söyledi evime ben yokken kalmaya eşimle birlikte . kızım rahatsız olurmusunuz falan demeden gelecez biz sen gitte atanda bi inş diye diye atandırdı beni . bende anne ben izinimib olduğu günlerde evime gelecem kaynım sen varken rahat edemem dedim istemiyorum gerisi var mı . yok kaynım benim yanımda okuyacakmış üniv gedecek çoçuk eee eşim nöbete gidince aynı evi nasıl paylaşıyım zaten küçüçük ev istemiyorum dedim . geleceğini kafasına koymuş ya sen bizi eve sığdırmıyon demekki ben ölsem kaynın sizin yanınıza sığmaz istemiyonda yaa bunaldım artık yeter artık . arkadaşlar beni düşünerek değil sizin başınıza gelse ne yapardınız ???????????????????
şeytan diyoki al oğlunu paşa paşa geçinin deyip çek git bi dahada onlar gidene kadar gelme eve diyo

beni düşünmeden yazın diyorsun ama ne yazık ki iş yine eşinde bitiyor

o kayınvalidelin seni anlamasını hala nasıl bekliyorsun

bu kadar umutlu birisi misin gerçekten aklım almıyor

Sakin olmaya çalış,eşin bu konuda ne düşünüyor? Kime sorup böyle bir karar alıyorlar anlamadım...

Canım sen en son eşinle problemliydin çözdünüz mü onları?

aranız nasıl oldu?

ona göre yorum yapalım

kızlar kısaca özetliyim atandım il dışına eşimden bir yıl ayrı yaşamak zorundayım bir yıl süresince kaynanam ve kaynım geleceğini söyledi evime ben yokken kalmaya eşimle birlikte . kızım rahatsız olurmusunuz falan demeden gelecez biz sen gitte atanda bi inş diye diye atandırdı beni . bende anne ben izinimib olduğu günlerde evime gelecem kaynım sen varken rahat edemem dedim istemiyorum gerisi var mı . yok kaynım benim yanımda okuyacakmış üniv gedecek çoçuk eee eşim nöbete gidince aynı evi nasıl paylaşıyım zaten küçüçük ev istemiyorum dedim . geleceğini kafasına koymuş ya sen bizi eve sığdırmıyon demekki ben ölsem kaynın sizin yanınıza sığmaz istemiyonda yaa bunaldım artık yeter artık . arkadaşlar beni düşünerek değil sizin başınıza gelse ne yapardınız ???????????????????
şeytan diyoki al oğlunu paşa paşa geçinin deyip çek git bi dahada onlar gidene kadar gelme eve diyo

kaynanan neysede kaynın sizde kalması normal olur mu hiç düşünmüyolar mı:20:

O kaynana gözüne kestirdiği komşu,tanıdık kızlarını eve getirmezse ben de hiçbir şey bilmiyorum...:ssz:

Atandın ne güzel,ekmeğini eline aldın.

Bırak artık şu adamı da anasını da ...:19:

evet ben de eski konundan hatırladım seni
arkadaşım senin başında bi kaynana yok ki eşin de hayırsız
valla bence de ekmeğini kazanmaya başlamışsın hayatını heba etme o insanların arasında....

eşimde takma annem eski kafalı diyo adamda beni yalnız bırakmak istemiyo eşim nöbete gidince ben 19 yaşındaki oğlanla nasıl kalayım . anneside demekki ben ölsem kaynın ortada kalacak allah eline düşürmesin diyo . ben duşa girecem wc ye girecem nasıl giriyim yaa allah aşkına akıl verin:47:

ürettiği çözüm bu mu yani

boşver takma kafana

gerçekten çok mantıklı bi çözüm bulmuş

eşimde takma annem eski kafalı diyo adamda beni yalnız bırakmak istemiyo eşim nöbete gidince ben 19 yaşındaki oğlanla nasıl kalayım . anneside demekki ben ölsem kaynın ortada kalacak allah eline düşürmesin diyo . ben duşa girecem wc ye girecem nasıl giriyim yaa allah aşkına akıl verin:47:

daha dün aklımdan geçtin,başka bir konuda seni hatırladım acaba mub naptı dedim valla...bak şimdi yeni bir dertle konu açtın..bebeğin ne durumda,hamileydin değil mi? eşinle sorunlarınız hallettiniz mi? valla eşek kadar adamla genç bi kadın öyle aynı evde falan kalamaz.çok saçma ya,ne gerek var anlamadım ben? ne garip bi aile yaşantınız var,her günün ayrı bir dert sanki arkadaşım ya..e işini de eline almışsın hala niye çekiyorsun bu insanları,kendine eziyet etmeye değer mi?

moralını bozmak ıstemem ama ne sen o adamı bırakırsın ne de dertler senın peşini...

şeytan diyoki al bavulunu çek git giderkende al oğlunuda evinide sığamadığın kadar sığ paşa paşa kullan deyip çık!!! bilseydim böyle olduğunu evlenmezdim dedim :47::47::47::47:

kapıyı çarpıp giderken söyleneceğin kişi kayınvaliden değil kocan olmalı

seni bu duruma düşüren kişi o çünkü

Son düzenleme:
şeytan diyoki al bavulunu çek git giderkende al oğlunuda evinide sığamadığın kadar sığ paşa paşa kullan deyip çık!!! bilseydim böyle olduğunu evlenmezdim dedim :47::47::47::47:

eşime aşık olduğum için o yüzden çekiyorum .....................

e o zaman biz yorum yapmayalım,aşıksan yapacak birşey yok..çileni doldur bakalım aşk sana ne kazandırıyor? aşk bu değil arkadaşım ya,koşulsız teslimiyet,sonunda kadar acı çekmek,kendini hiç yerine koydurmak değil aşk.

Son düzenleme:

neden konu açtın o zaman

biliyorsun bu şekilde cevaplar geleceğini

çünkü bütün olanları hatırlıyoruz

geçen konunda da sayfalarca yazmıştık ondan önce ki ailelerin yüzleşeceği konusunda da sayfalarca dil dökmüştük

sonuç 0

madem ayrılmak istemiyorsun çek o zaman ne diyelim şimdi sana

cadı kaynanaya bak mı diyelim içini mi rahatlatalım

kaynanan kötü evet ama kocan onu frenleyebilirdi susturabilirdi seni koruyabilirdi ama o da yapmadığına göre şu noktalarla uzattığın cümleyi eşin düşünmüyor demek ki

sana kimse burda eşine sahip çık onu koru onu sev demez

sen esine asiksinda esin sana ne kadar asik her konuda muhatabin esin evinle is yerin nekadar mesafede tam bilmiyorum ama hafta sonrlari evine gidebilicegine gore yakin belliki taviz verme kayinvaliden istemiyormusun bizi diyorsa sende evet istemiyorum diyceksin tavrini bilsin

Back
X