- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
he ya bunların karı koca akılları yok
kocasını kayınvalidesi kendisini de kk dolduruyor yoksa daha da mutlu olacaklar ama ahh kayınvalide + kk hep bizim yüzümüzden![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocasını kayınvalidesi kendisini de kk dolduruyor yoksa daha da mutlu olacaklar ama ahh kayınvalide + kk hep bizim yüzümüzden![]()
sinirden gülüyorum şu anda..yuva yıkan kadınlar durumuna da düşürüldük hey Allah'ım
![]()
zaten burada en fazla uğraştıran iki kişi biliyorum ben biri mub biri de tez yazan arkadaş![]()
böyle konuları okuyunca bi gün acaba kocaları altından mı yoksa zümrütten mi diye soracağım çok merak ediyorum çünkü :26:
Bende çok merak ediyorum bunu.Bukunmaz hint kumaşı onlarınki zaarrr.Hayır benimki bildiğin odun ondan mı bu kadar kıymetli değil acaba?
bundan sonra her konuya şöyle yorum yapıcam kocandır çekeceksin
kayınvalidendir alttan alacaksın onlar konuşacak sen susacaksın...
sen kölesin çekmelisin...
ters tepiyor ya o bakımdan.
+ maşşallah ne romantik kocan var hırpalıyor seni
benim ki bilidğin odun öyle romantikleri yoktur
o tez yazan arkadaş nerelerde acaba? bakın çok kapsamlı bir tez konusu çıktı ona,yaz yaz bitmez..kk kadınları boşanmanın neresinde,kaç kişiyi boşandırdılar kaç kadının yuvasını yıktılar? hepsi anarşik bunların,düzen bozucularhatta site kapatılsın
![]()
ben saf gibi kocanla aran nasıl demişim cevap dahi vermemiş...