• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biriniz akıl versin elim kolum titriyo

he ya bunların karı koca akılları yok

kocasını kayınvalidesi kendisini de kk dolduruyor yoksa daha da mutlu olacaklar ama ahh kayınvalide + kk hep bizim yüzümüzden :14:

:60: sinirden gülüyorum şu anda..yuva yıkan kadınlar durumuna da düşürüldük hey Allah'ım :kkk:

he ya bunların karı koca akılları yok

kocasını kayınvalidesi kendisini de kk dolduruyor yoksa daha da mutlu olacaklar ama ahh kayınvalide + kk hep bizim yüzümüzden :14:

ay çok güldüm :60: Allah hiçbirimizin huzurunu bozdurmasın kimselere :87:

böyle konuları okuyunca bi gün acaba kocaları altından mı yoksa zümrütten mi diye soracağım çok merak ediyorum çünkü :26:

Arkadaşım açtıgın konulardan durum ortada.

Sen durumu tatlıya baglamak istiyorsun da seni takan yok ki.

Söz hakkı dahi vermiyorlar sana...

Sen git gelecekler deniyor.

Bunu nasıl tatlıya baglayabilirsin ki.
Bu konu tatlıya baglanmaz, madem boşanmayı düşünmüyorsun,
mecburiyetten boyun egersin, o kadar...

zaten burada en fazla uğraştıran iki kişi biliyorum ben biri mub biri de tez yazan arkadaş:1:

:60: sinirden gülüyorum şu anda..yuva yıkan kadınlar durumuna da düşürüldük hey Allah'ım :kkk:

1-Hayır madem tatlıya bağlamak niyetin neden sinirden tir tir titriyor elin ayağın?
2-Tatlıya bağlamak çok kolay durumu kabul eder, eşine sarılır, kırar dizini gittiğin yerde oturursun, al sana tatlıya bağlanmış konu
3-Seni düşünüp yorum yapan insanlara reva mı bu tavrın?

hay Allahım ya ne insanlar var :47: bizde burda sinirden güleriz işte değil mi kadesa?:)), tek suçlu bizmişiz gibi

Son düzenleme:
böyle konuları okuyunca bi gün acaba kocaları altından mı yoksa zümrütten mi diye soracağım çok merak ediyorum çünkü :26:

Bende çok merak ediyorum bunu.Bulunmaz hint kumaşı onlarınki zaarrr.Hayır benimki bildiğin odun ondan mı bu kadar kıymetli değil acaba?

Son düzenleme:
eşinle barışma amacıyla hamile kalan sen, ilaçlarını içirmeyip çocuğunu düşürtmeye çalışan eşin, suçlu kadınlar kulübü.

1. açtığın konuyu 3 kez okudum ama bir şey anlamadım, biraz daha okunaklı yaz.

2. senin öyle büyük aşkın falan yok. seni sevmeyen ve çocuğunu düşürtmeye çalışan bir eşin var. bunu da kabullen.

haydi sağlıcakla.

bundan sonra her konuya şöyle yorum yapıcam kocandır çekeceksin

kayınvalidendir alttan alacaksın onlar konuşacak sen susacaksın...

sen kölesin çekmelisin...

ters tepiyor ya o bakımdan.

Sakın boşanma..Sonra başka birini bulamazsın mazallah..Kır dizini otur.Kayınvalidenle,kaynınla ,kocanla iyi geçin,sözlerinden dışarı çıkma..Hizmette kusur etme..:ssz:

bundan sonra her konuya şöyle yorum yapıcam kocandır çekeceksin

kayınvalidendir alttan alacaksın onlar konuşacak sen susacaksın...

sen kölesin çekmelisin...

ters tepiyor ya o bakımdan.

+ maşşallah ne romantik kocan var hırpalıyor seni

benim ki bilidğin odun öyle romantikleri yoktur

o tez yazan arkadaş nerelerde acaba? bakın çok kapsamlı bir tez konusu çıktı ona,yaz yaz bitmez..kk kadınları boşanmanın neresinde,kaç kişiyi boşandırdılar kaç kadının yuvasını yıktılar? hepsi anarşik bunların,düzen bozucular:60: hatta site kapatılsın :35:

o tez yazan arkadaş nerelerde acaba? bakın çok kapsamlı bir tez konusu çıktı ona,yaz yaz bitmez..kk kadınları boşanmanın neresinde,kaç kişiyi boşandırdılar kaç kadının yuvasını yıktılar? hepsi anarşik bunların,düzen bozucular:60: hatta site kapatılsın :35:

hahaha gerçek çok haklısın ay ikisini bünye kaldırmaz ama :1: teker teker gelsinler

şimdi ilk mesajıma baktım ne kadar duygusal ve sakin bir msj yazmışım..ikinci mesajımda biraz daha sakin olmaya çalışmışım..3.mesjımda kızgınlığım ortaya çıkmış..4 ten sonra delirmişim vallahi :27: bir insan nasıl zıvanadan çıkarılırın evreleri

ben saf gibi kocanla aran nasıl demişim cevap dahi vermemiş...

Back
X