• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biriniz akıl versin elim kolum titriyo

bak yine aynı şeiy yapıyor bu arkadaş,soru soruyoruz cevap yok.bir cümle yazıyor bundan önce olduğu gibi sonrada eşime aşığım diye kapatıyor konuyu..en iyisi yorum yapmamak aslında çünkü konunun sonu belli.bizi yine çıldırtacak ve sonuç:eşime aşığım...off daraldım vallahi ya!!

Haklısın,ama boşver.

Çok önemli bir gelişme olmuş hayatında,atanmana çok sevindim.

Kayınvalidenle olan sorununu eşinin çözmesi gerek diye düşünüyorum.Onunla konuş ,halletsin.

eşime aşık olduğum için o yüzden çekiyorum .....................

Yanlız bu aşklara benim aklım ermiyor.

'''İnsan kendine eziyet edeni severmiş'''derler ya doğru demekki.

bak yine aynı şeiy yapıyor bu arkadaş,soru soruyoruz cevap yok.bir cümle yazıyor bundan önce olduğu gibi sonrada eşime aşığım diye kapatıyor konuyu..en iyisi yorum yapmamak aslında çünkü konunun sonu belli.bizi yine çıldırtacak ve sonuç:eşime aşığım...off daraldım vallahi ya!!

sen mi ben mi

ne aşkmış arkadaş ya biz mi aşkı bilmiyoruz yoksa insanlar mı tuhaf anlamadım

eşime aşık olduğum için o yüzden çekiyorum .....................

aşk bu mu diye düşünmek lazım...

acılı aşk mı platonık aşk mı?

nasıl bir aşk.. bana göre bu aşk değil zulüm...sana göre aşk...

ne bileyim şimdi şaşırdım doğrusu bu laftan sonra yazılacak ve yapılacak bir şey yok...umarım eşinde sana aşıktır

ama aşık erkek aşık olduğuna çile çektirmez bunu biliyorum kesinlikle...

kayınvalidene de yapılabılecek bir şey yok

sen ıstesen de ıstemesen de gelecekler ve sen ızıne geldiğinde kaynınla aynı evde yaşayacaksın maalesef...

aşıksın sonuçta...diyecek laf bırakmadın ki...

kızlar kısaca özetliyim atandım il dışına eşimden bir yıl ayrı yaşamak zorundayım bir yıl süresince kaynanam ve kaynım geleceğini söyledi evime ben yokken kalmaya eşimle birlikte . kızım rahatsız olurmusunuz falan demeden gelecez biz sen gitte atanda bi inş diye diye atandırdı beni . bende anne ben izinimib olduğu günlerde evime gelecem kaynım sen varken rahat edemem dedim istemiyorum gerisi var mı . yok kaynım benim yanımda okuyacakmış üniv gedecek çoçuk eee eşim nöbete gidince aynı evi nasıl paylaşıyım zaten küçüçük ev istemiyorum dedim . geleceğini kafasına koymuş ya sen bizi eve sığdırmıyon demekki ben ölsem kaynın sizin yanınıza sığmaz istemiyonda yaa bunaldım artık yeter artık . arkadaşlar beni düşünerek değil sizin başınıza gelse ne yapardınız ???????????????????
şeytan diyoki al oğlunu paşa paşa geçinin deyip çek git bi dahada onlar gidene kadar gelme eve diyo

bu konuyu daha önce de açmıştın ve ben yine aynı şeyleri yazıcam, bir başkasının ben yokken evimde olmasını asla ama asla istemem, ve açık bir dille de bunu söylerim, kimsenin kırılmaya gücenmeye hakkı yok, ben varken başım üstüne istedikleri kadar kalsınlar, ama yokken olmaz, benim bir düzenim var, zaten kimse de böyle bişey teklif etmez ne eşimin ailesi ne de benim ailem çok şükür.

sen mi ben mi

ne aşkmış arkadaş ya biz mi aşkı bilmiyoruz yoksa insanlar mı tuhaf anlamadım

bence şanslı olanlar mutlu aşkı biliyor şanssız olanlarsa mutsuz aşkı...

mutlu aşkı bi kere yaşayan karşısında acı çekeni görünce onu kolundan çekip kurtarmak hayır aşk bu değil demek istiyor ama olmuyor...

bence şanslı olanlar mutlu aşkı biliyor şanssız olanlarsa mutsuz aşkı...

mutlu aşkı bi kere yaşayan karşısında acı çekeni görünce onu kolundan çekip kurtarmak hayır aşk bu değil demek istiyor ama olmuyor...

desek ne oluyor ki,diğer konularında ne oldu ki? yazdık çizdik ama hiçbirimize cevap verdi mi? en son hepimizi delirtmişti..biz onun için endişeleniyoruz,üzülüyoruz o hala aşk derdinde ki aşk bu değil! istediği şu sanırım;k.validesini anlatsın bizde kötüleyelim konu sahibi de rahatlasın.çözüm falan istediği yok çünkü bunun çözümü yok.

desek ne oluyor ki,diğer konularında ne oldu ki? yazdık çizdik ama hiçbirimize cevap verdi mi? en son hepimizi delirtmişti..biz onun için endişeleniyoruz,üzülüyoruz o hala aşk derdinde ki aşk bu değil! istediği şu sanırım;k.validesini anlatsın bizde kötüleyelim konu sahibi de rahatlasın.çözüm falan istediği yok çünkü bunun çözümü yok.

buraya açılan konuların yarısından fazlası zaten birşey yapmayacağım ama en azından bi iki çekiştirteyim kötületeyim de rahatlayayım konusu

biz fazla ciddiye alıyoruz sanırım...

ben mesela sanıyorum kı evde savaş oluyor ama konu sahıpleri bir o kadar rahat olunca şaşırıyorum...

Son düzenleme:
1)eşimi alamam zorunlu görevli
2) hepiniz tututmuş boşan boşan boşan boşanmak istesem gelipte akıl danışmam akıl danışmamın sebebi sorunu tatlıya bağlamak , türkiyedek, boşanmanın bu kaadr artmasının nedenini çok iyi anlıyorum kadınlar klubune geliyorsunuz dertlerinizi yazıyorsunuz sizi gazlıyorlar ve boşanıyorsunuz bu kadar basit !
herkese iyi geceler !

bu konu + hergün pişmanlık konusu + kocam demeye utanıyorum konusu arka arka okuyunca psikolojim bozuldu :37:

2) hepiniz tututmuş boşan boşan boşan boşanmak istesem gelipte akıl danışmam akıl danışmamın sebebi sorunu tatlıya bağlamak , türkiyedek, boşanmanın bu kaadr artmasının nedenini çok iyi anlıyorum kadınlar klubune geliyorsunuz dertlerinizi yazıyorsunuz sizi gazlıyorlar ve boşanıyorsunuz bu kadar basit !
herkese iyi geceler !

yıne boşan dedik ve yıne bir konu sahıbının eşini kıymete bindirdik...

herkese iyi geceler !

:46: ihale kayınvaliden sonra bize mi patladı

hadi git kocana bi sarıl gönlünü al sen koş :37:

biz ne aşkı biliyoruz ne de huzurlu bi yuva onlar ne ki bi gün konu açta anlat bize mub

sana üzülüp dertlenende kabahat zaten hadi kocişine koş sen :37:

herkese iyi geceler !

pes ya sana!!! herkes hak ettiği hayatı yaşarmış derler ya çok doğru..sen çile çekmeye ve büyük aşkını yaşamaya devam et canım,daha buraya çok konu açarsın..sanki babamızın hayrına boşan diyoruz ya mantığa bak.sen eşinden boşansan bizim ne kazancımız olacak? hakaret eden,bebeğini bile istemeyen,karısını koruyamayan sürekli ezdiren bizim eşlerimiz değil senin eşin! mantıklı davrandığımız,seni düşündüğümüz ve otorup k.valideni çekiştirmediğimiz için çoook özür dileriz..kk kadınları gayet akıllı ve güçlüdür,kendini bilen,ezdirmeyen kadınlardır sen merak etme.

herkese iyi geceler !

arkadaşım senin derdinde bitmiyormuş ki, ayrıca bu kadar küçük düşünen bir insana biz neden yardımcı olmaya çalışıyorz acaba, boşanmaların sebebi kk müş :60:

suç bizde ama ne diye yardımcı oluyorsak bırak işte çeksin

sanki benim kocam bebeğimi düşürmek için çabalıyordu şimdi aşk kuşu kesilmiş haberimiz yok

böyleleri de bize aşk dersi vermeye kalkıyor işte

arkadaşım senin derdinde bitmiyormuş ki, ayrıca bu kadar küçük düşünen bir insana biz neden yardımcı olmaya çalışıyorz acaba, boşanmaların sebebi kk müş :60:

he ya bunların karı koca akılları yok

kocasını kayınvalidesi kendisini de kk dolduruyor yoksa daha da mutlu olacaklar ama ahh kayınvalide + kk hep bizim yüzümüzden :14:

wwwwuuuuuuuuu, ne oluyo yaw burda, ortalık karışmış.. konuyu açanda alem bir arkadaşmış, okuduklarımdan anladığım kadarıyla gerçeklerle yüzleşmek ağır gelmiş arkadaşa.. şuan içinde bulunduğu psikoloji itibariyle siz ne deseniz boş bence.. o sinirini çıkarmış atmış dökmüş ortalığa, ooh şimdi rahatladı ve gitti işte.. bu kadar.. siz de kendi kendinize sinir olduğunuzla kalmışınız.. boşverin ya, başkaları için bu kadar kaptırmaya gelmez, hele kıymet bilmeyen için hiiç değmez. herkes kendi ağzının tadına baksın, keyifle yaşasın.. Rabbim kimsenin ağzının tadını bozmasın inşallah.. unutmayın sorun değil tercih vardır..

suç bizde ama ne diye yardımcı oluyorsak bırak işte çeksin

sanki benim kocam bebeğimi düşürmek için çabalıyordu şimdi aşk kuşu kesilmiş haberimiz yok

böyleleri de bize aşk dersi vermeye kalkıyor işte

Yorum bile yapmayacaksin topic sahibinin actigi konulara.Ilk degil bu durum :D
Kendi düsen aglamazmis..
Kocan adam olsaydi kiydirtmazdi cocuguna..
öefhh daral geliyor böyle saf ,cahil kisileri görünce..
Hak eden adam vardir,etmeyen vardir.Hak etmeyeni niye bu kadar el ustunde tutarsin !?
Sonra acarsin hergun bir baslik.

Sonunda Türkiyede son 5 yıldır boşanmaların hızla artmasının sebebini MUB buldu.

Suçlu KADINLAR KULÜBÜ.:46::46::46::46::46:

Back
X