- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşime aşık olduğum için o yüzden çekiyorum .....................
bak yine aynı şeiy yapıyor bu arkadaş,soru soruyoruz cevap yok.bir cümle yazıyor bundan önce olduğu gibi sonrada eşime aşığım diye kapatıyor konuyu..en iyisi yorum yapmamak aslında çünkü konunun sonu belli.bizi yine çıldırtacak ve sonuç:eşime aşığım...off daraldım vallahi ya!!
eşime aşık olduğum için o yüzden çekiyorum .....................
kızlar kısaca özetliyim atandım il dışına eşimden bir yıl ayrı yaşamak zorundayım bir yıl süresince kaynanam ve kaynım geleceğini söyledi evime ben yokken kalmaya eşimle birlikte . kızım rahatsız olurmusunuz falan demeden gelecez biz sen gitte atanda bi inş diye diye atandırdı beni . bende anne ben izinimib olduğu günlerde evime gelecem kaynım sen varken rahat edemem dedim istemiyorum gerisi var mı . yok kaynım benim yanımda okuyacakmış üniv gedecek çoçuk eee eşim nöbete gidince aynı evi nasıl paylaşıyım zaten küçüçük ev istemiyorum dedim . geleceğini kafasına koymuş ya sen bizi eve sığdırmıyon demekki ben ölsem kaynın sizin yanınıza sığmaz istemiyonda yaa bunaldım artık yeter artık . arkadaşlar beni düşünerek değil sizin başınıza gelse ne yapardınız ???????????????????
şeytan diyoki al oğlunu paşa paşa geçinin deyip çek git bi dahada onlar gidene kadar gelme eve diyo
sen mi ben mi
ne aşkmış arkadaş ya biz mi aşkı bilmiyoruz yoksa insanlar mı tuhaf anlamadım
bence şanslı olanlar mutlu aşkı biliyor şanssız olanlarsa mutsuz aşkı...
mutlu aşkı bi kere yaşayan karşısında acı çekeni görünce onu kolundan çekip kurtarmak hayır aşk bu değil demek istiyor ama olmuyor...
desek ne oluyor ki,diğer konularında ne oldu ki? yazdık çizdik ama hiçbirimize cevap verdi mi? en son hepimizi delirtmişti..biz onun için endişeleniyoruz,üzülüyoruz o hala aşk derdinde ki aşk bu değil! istediği şu sanırım;k.validesini anlatsın bizde kötüleyelim konu sahibi de rahatlasın.çözüm falan istediği yok çünkü bunun çözümü yok.
1)eşimi alamam zorunlu görevli
2) hepiniz tututmuş boşan boşan boşan boşanmak istesem gelipte akıl danışmam akıl danışmamın sebebi sorunu tatlıya bağlamak , türkiyedek, boşanmanın bu kaadr artmasının nedenini çok iyi anlıyorum kadınlar klubune geliyorsunuz dertlerinizi yazıyorsunuz sizi gazlıyorlar ve boşanıyorsunuz bu kadar basit !
herkese iyi geceler !
2) hepiniz tututmuş boşan boşan boşan boşanmak istesem gelipte akıl danışmam akıl danışmamın sebebi sorunu tatlıya bağlamak , türkiyedek, boşanmanın bu kaadr artmasının nedenini çok iyi anlıyorum kadınlar klubune geliyorsunuz dertlerinizi yazıyorsunuz sizi gazlıyorlar ve boşanıyorsunuz bu kadar basit !
herkese iyi geceler !
herkese iyi geceler !
herkese iyi geceler !
arkadaşım senin derdinde bitmiyormuş ki, ayrıca bu kadar küçük düşünen bir insana biz neden yardımcı olmaya çalışıyorz acaba, boşanmaların sebebi kk müş![]()
suç bizde ama ne diye yardımcı oluyorsak bırak işte çeksin
sanki benim kocam bebeğimi düşürmek için çabalıyordu şimdi aşk kuşu kesilmiş haberimiz yok
böyleleri de bize aşk dersi vermeye kalkıyor işte