- 2 Ekim 2011
- 841
- 733
- 333
kadınlar klubune geliyorsunuz dertlerinizi yazıyorsunuz sizi gazlıyorlar ve boşanıyorsunuz bu kadar basit !
herkese iyi geceler !
Gerçekten acı çektiğin zamanlarda her zaman bu kadar acımasız mısındır? Sadece merak ettim... Bunu sorma nedenim konundan çok ayrı.. Bir sürü boşanmış bayan arkadaşım var... Siz şimdi bu bayan arkadaşlarımın hepsine "Gazı aldınız burada, boşandınız.. bu kadar basit!" diyorsunuz... O vakit onların çektiği çile, çile değil... Akılları da yok? Bunu mu anlamalıyım...
Bak ben sana ne diyeceğim...
Bu foruma gelip de, boşandığını belirtmiş ve yahut önceden boşanmış kadınların hepsi "Alkışlanacak kadar zeki, ayakta tek başına durabilecek kadar cesur, yeniden başlayabilecek kadar güçlülerdi"... Aşıklardı ama gururları vardı.. Sevilmişlerdi ama önlerinde kocaman bir hayatları vardı.. En önemlisi... Doğrunun ne olduğunu bilecek mantıkları vardı.... Sizde bunlar var mı?
Herkes herkese herşeyi yazabilir.. Hele kamuya açık bir foruma derdinizi yazıyorsanız... Biri gelip size "Dayan, döşen" gibi manasız, hiçbir anlama gelmeyen kelime öbekleri de yazabilir "boşan" yerine... Siz tüm bunların içerisinden diğer pekçokları gibi duymak istediklerinizi çıkarıp almalısınız zaten, eleştiriye tahammül yoksa...
Ben evliliğinizi gözlemlediğim kadarıyla şunu yazabilirim...
Kayınvalide sizi istemiyor.. Yokluğunuzu fırsat bilip eşinizi dolduruşa getirmeye çalışması muhtemel... Kaynınızı tanımıyorum, ama annesinin yanında da olabilir bu konuda... Bir sene çok uzun bir zaman... Evet tatillerde filan geleceksinizdir... Ama eşinizi iki farklı düzene alışmış olarak bulacak, dahası eve temelli döndüğünüzde eşinizi komple değişmiş bulacaksınız... Bulabilirseniz inşallah.... İnşallah bulursunuz.. Evliliğiniz sandığınızdan daha kuvvetlidir umarım..