• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biriniz akıl versin elim kolum titriyo

kadınlar klubune geliyorsunuz dertlerinizi yazıyorsunuz sizi gazlıyorlar ve boşanıyorsunuz bu kadar basit !
herkese iyi geceler !

Gerçekten acı çektiğin zamanlarda her zaman bu kadar acımasız mısındır? Sadece merak ettim... Bunu sorma nedenim konundan çok ayrı.. Bir sürü boşanmış bayan arkadaşım var... Siz şimdi bu bayan arkadaşlarımın hepsine "Gazı aldınız burada, boşandınız.. bu kadar basit!" diyorsunuz... O vakit onların çektiği çile, çile değil... Akılları da yok? Bunu mu anlamalıyım...
Bak ben sana ne diyeceğim...

Bu foruma gelip de, boşandığını belirtmiş ve yahut önceden boşanmış kadınların hepsi "Alkışlanacak kadar zeki, ayakta tek başına durabilecek kadar cesur, yeniden başlayabilecek kadar güçlülerdi"... Aşıklardı ama gururları vardı.. Sevilmişlerdi ama önlerinde kocaman bir hayatları vardı.. En önemlisi... Doğrunun ne olduğunu bilecek mantıkları vardı.... Sizde bunlar var mı?

Herkes herkese herşeyi yazabilir.. Hele kamuya açık bir foruma derdinizi yazıyorsanız... Biri gelip size "Dayan, döşen" gibi manasız, hiçbir anlama gelmeyen kelime öbekleri de yazabilir "boşan" yerine... Siz tüm bunların içerisinden diğer pekçokları gibi duymak istediklerinizi çıkarıp almalısınız zaten, eleştiriye tahammül yoksa...

Ben evliliğinizi gözlemlediğim kadarıyla şunu yazabilirim...

Kayınvalide sizi istemiyor.. Yokluğunuzu fırsat bilip eşinizi dolduruşa getirmeye çalışması muhtemel... Kaynınızı tanımıyorum, ama annesinin yanında da olabilir bu konuda... Bir sene çok uzun bir zaman... Evet tatillerde filan geleceksinizdir... Ama eşinizi iki farklı düzene alışmış olarak bulacak, dahası eve temelli döndüğünüzde eşinizi komple değişmiş bulacaksınız... Bulabilirseniz inşallah.... İnşallah bulursunuz.. Evliliğiniz sandığınızdan daha kuvvetlidir umarım..

sırf kocası istemediği için ilaçları kasıtlı almayıp çocuğu düşürmek? olan çocuğa olmuş. yazık.

Allah korusun bu kabul edilebilinir mi?Ben yeni uye sayılırım bırkac gun oldu belkı bir hafta falan çok bir şey bilemiyorum bu konuyu okudum ben de boşan diyenlerdeyim demekki burda olmak da haklıymışım boşanmaları kk artırıyormuş:)

Bana öyle geliyor ki ( veya umuyorum ki ) atanıp gittikten sonra,ne eşini,ne evini özlemeyeceksin.

O yüzden pek önemsemiyorum evinde kim kalmış kim kalmamış.

Hem zaten sen istesen de istemesen de kapağı atacaklar,orası belli.

Sen hele bir git de,sonrası Allah kerim.

Bana öyle geliyor ki ( veya umuyorum ki ) atanıp gittikten sonra,ne eşini,ne evini özlemeyeceksin.

Bana da oyle geldı yası da 19muş bebek de yok.Çalışmaya başlayınca her sey değişir inş.

Bana da oyle geliyor yası da 19.Bebeği de yok umarım ewliliği oturuncaya kadar olmaz.Bıraz buyuyunce aklı basına gelecek iş işten geçmez inş.Çalışmaya başlayınca her şey değişir.

ya bıde akıl verıyoruz konu sahıbıne suclu olduk bak goruyor musun.
bi sen bide bi tane daha kız vardı eltisini sevmeyen ezberledım sızın dertlerınızı artık
madem kocandan memnunsun buraya nıye konu acıyorsun kk gazlıyormuş ba ba ba ba !
hııı kocan bır melek bız gaz verıyoruz sana şeytanız biz evlılık düşmanıyız.
kocam benı begenmıyor dıyen sensın
benımle ılgılenmıyor benı ezdırıyor deger vermıyor sevmıyor dıyen sensın
cocugumu düşüreyim dıye ilaçlarımı bana vermıyor dıyen sensın
kardeşim sen bu kafayla daha çooook çekersin

İlginc. Bizim adetlerimizde gelinle kayni ayni evde yasayamaz uygun kacmaz

. Sonuna kadar haklisin asla taviz verme kalmasin. Oda kalirim mi diyor. Ben bayan halimle kalmam sahsen kendim rahat edemem.

1)eşimi alamam zorunlu görevli
2) hepiniz tututmuş boşan boşan boşan boşanmak istesem gelipte akıl danışmam akıl danışmamın sebebi sorunu tatlıya bağlamak , türkiyedek, boşanmanın bu kaadr artmasının nedenini çok iyi anlıyorum kadınlar klubune geliyorsunuz dertlerinizi yazıyorsunuz sizi gazlıyorlar ve boşanıyorsunuz bu kadar basit !
herkese iyi geceler !

mub, açtığın konulara bakılırsa pek sağlıklı bı evlılık değıl sızınkı
onun ıçın belkı boşanmanın her ıkınızınde sağlıklı olabılceğını söylemış bayanlar
bunu türkıye genelındekı boşanma davalarına ve sıteye bağlaman komık olmuş

ama neyse, boşuna demıyorlar karı koca arasına gırılmez dıye
bak hemen nasıl tatılıya bağlandı konu

kızlar kısaca özetliyim atandım il dışına eşimden bir yıl ayrı yaşamak zorundayım bir yıl süresince kaynanam ve kaynım geleceğini söyledi evime ben yokken kalmaya eşimle birlikte . kızım rahatsız olurmusunuz falan demeden gelecez biz sen gitte atanda bi inş diye diye atandırdı beni . bende anne ben izinimib olduğu günlerde evime gelecem kaynım sen varken rahat edemem dedim istemiyorum gerisi var mı . yok kaynım benim yanımda okuyacakmış üniv gedecek çoçuk eee eşim nöbete gidince aynı evi nasıl paylaşıyım zaten küçüçük ev istemiyorum dedim . geleceğini kafasına koymuş ya sen bizi eve sığdırmıyon demekki ben ölsem kaynın sizin yanınıza sığmaz istemiyonda yaa bunaldım artık yeter artık . arkadaşlar beni düşünerek değil sizin başınıza gelse ne yapardınız ???????????????????
şeytan diyoki al oğlunu paşa paşa geçinin deyip çek git bi dahada onlar gidene kadar gelme eve diyo

canım öncelikle iyi gecelr öfkeyle kalkıp zararla otur ma eşini seviyorsan çekip gitmeyi düşün me billeeee..... ama eşini karşına al konuş eşin yokken kaynınla aynı evde olmaz bencede o yüzden eşini ikna etmeye çalış bizde ögrencilik yaptık yurt yok mu oralarda yurt ta kalsın

bi sen bide bi tane daha kız vardı eltisini sevmeyen ezberledım sızın dertlerınızı artık
madem kocandan memnunsun buraya nıye konu acıyorsun kk gazlıyormuş ba ba ba ba !

şekerim kim eltisinden hoşlanmıyor merak etttim

1)eşimi alamam zorunlu görevli
2) hepiniz tututmuş boşan boşan boşan boşanmak istesem gelipte akıl danışmam akıl danışmamın sebebi sorunu tatlıya bağlamak , türkiyedek, boşanmanın bu kaadr artmasının nedenini çok iyi anlıyorum kadınlar klubune geliyorsunuz dertlerinizi yazıyorsunuz sizi gazlıyorlar ve boşanıyorsunuz bu kadar basit !
herkese iyi geceler !

afedersınız ama sız ıyımısınız sınırden okuyamadım

bu bayanın numarasını adresını bulup buradakı tum konularını posta ıle kocasına ve kayınvalıdesıne aynı anda gondermek gerekır sen gel burada cekıstır sonrada fıkır verenlere kusur bul oldu baska .........

Kendi istediklerini söylemeyen insanlara burda boşanmaları arttırıyorsunuz diye hakaret etme hakkını size kimse vermiyor. Git ayna karşısında kendi kendinle konuş, zaten kendinden başkasına önem vermeyen bencil birisin. Bu saygısızlıkla sen daha çok konu açarsın.....

Son düzenleme:
amannnnnnnn kızlar ne üzülüyorsunuz:51:
konu sahiplerinin kocişleri çok masum,melektir.eşlerini aldatırlar ama kocanın hiç suçu yoktur.karşıdaki kadın kocayı ayartıp aklını çelmiştir.yoksa hiç öyle şeylere ilgisi yoktur bu kocişlerin.:52:
gene evde huzursuzluk kavga şiddet vardır ama gene o kocişler hatasız melektir,bununda sebebi klesinlikle kaynanadır.oğlunu doldurup doldurup karısının üzerine salmıştır.bu kocişlerin aklı hiç yok ya hep başklalarının aklıyla hareket eder.zavallı masum kocişler:ssz:
şimdi sıra kk da artık bizler suçluyuz.konu sahibine gerçekleri göstermenin ne alemi var.onlar 3.kişileri suçlayarak masum,melek kocişleriyle mutlu mesut yaşıyorlar:52:
neyse genede bizler sayesinde kocişlerinin kıymetini anlayıp yuvalarını kurtarıyorlar.ne kadar kızsalarda işe yarıyoruz:32::33:

Kırmızılı yer şiir gibi olmuş...:9::9::9:

amannnnnnnn kızlar ne üzülüyorsunuz:51:
konu sahiplerinin kocişleri çok masum,melektir.eşlerini aldatırlar ama kocanın hiç suçu yoktur.karşıdaki kadın kocayı ayartıp aklını çelmiştir.yoksa hiç öyle şeylere ilgisi yoktur bu kocişlerin.:52:
gene evde huzursuzluk kavga şiddet vardır ama gene o kocişler hatasız melektir,bununda sebebi klesinlikle kaynanadır.oğlunu doldurup doldurup karısının üzerine salmıştır.bu kocişlerin aklı hiç yok ya hep başklalarının aklıyla hareket eder.zavallı masum kocişler:ssz:
şimdi sıra kk da artık bizler suçluyuz.konu sahibine gerçekleri göstermenin ne alemi var.onlar 3.kişileri suçlayarak masum,melek kocişleriyle mutlu mesut yaşıyorlar:52:
neyse genede bizler sayesinde kocişlerinin kıymetini anlayıp yuvalarını kurtarıyorlar.ne kadar kızsalarda işe yarıyoruz:32::33:

:46::46::46::46::46::46:

Ne yazık ki beğen butonuna sadece bir kez basılıyor.:14::9::9::9::9:

Aslında yazmak istediğim çok şey var ama genç yaşlarda mahkemelerde sürünmeye hiç niyetim yok.:60::60::60:

Konu sahibi oldukça enteresan bir kişilik:)) kendisine fikir verenleri ağır suçlamış çünkü işine gelmemiş....burdakiler ne yazsın istiyorsun ki kocan süper ve sana aşık,kayınvalideni biz cezalandıracağız seninle gelmeyecek,kaynın da değil senle yaşamak tel bile açmayacak mı denmeliydi:))) duymak istediklerin bunlar duy işte:)))))

böyle paha biçilemez som altından bi kociş bulamadık ya ona yanıyorum ben..bizimki,bildiğin etten kemikten yaratılmış bir zavvalı adamcağız :60:

şekerim kim eltisinden hoşlanmıyor merak etttim

amanede sedefı sevmıyor ya onu demek ıstedı galıba arkadaş:26:
şekerim arkadasta söylemiş amanede yi kastedıyorum bu ıkı hanım kızımız her hafta fix konu acıyor kotü durumdalar bizde yorum yapıyoruz ama istedikleri yorum gelmeyınce de kk ya saldırı başlatıyorlar:1:

Kırmızılı yer şiir gibi olmuş...:9::9::9:
hehe aynen şair ettin beni mub goruyor musun:27:

Back
X