kadınlar klubune geliyorsunuz dertlerinizi yazıyorsunuz sizi gazlıyorlar ve boşanıyorsunuz bu kadar basit !
herkese iyi geceler !
sırf kocası istemediği için ilaçları kasıtlı almayıp çocuğu düşürmek? olan çocuğa olmuş. yazık.
Bana öyle geliyor ki ( veya umuyorum ki ) atanıp gittikten sonra,ne eşini,ne evini özlemeyeceksin.
O yüzden pek önemsemiyorum evinde kim kalmış kim kalmamış.
Hem zaten sen istesen de istemesen de kapağı atacaklar,orası belli.
Sen hele bir git de,sonrası Allah kerim.
Bana öyle geliyor ki ( veya umuyorum ki ) atanıp gittikten sonra,ne eşini,ne evini özlemeyeceksin.
O yüzden pek önemsemiyorum evinde kim kalmış kim kalmamış.
Hem zaten sen istesen de istemesen de kapağı atacaklar,orası belli.
Sen hele bir git de,sonrası Allah kerim.
1)eşimi alamam zorunlu görevli
2) hepiniz tututmuş boşan boşan boşan boşanmak istesem gelipte akıl danışmam akıl danışmamın sebebi sorunu tatlıya bağlamak , türkiyedek, boşanmanın bu kaadr artmasının nedenini çok iyi anlıyorum kadınlar klubune geliyorsunuz dertlerinizi yazıyorsunuz sizi gazlıyorlar ve boşanıyorsunuz bu kadar basit !
herkese iyi geceler !
kızlar kısaca özetliyim atandım il dışına eşimden bir yıl ayrı yaşamak zorundayım bir yıl süresince kaynanam ve kaynım geleceğini söyledi evime ben yokken kalmaya eşimle birlikte . kızım rahatsız olurmusunuz falan demeden gelecez biz sen gitte atanda bi inş diye diye atandırdı beni . bende anne ben izinimib olduğu günlerde evime gelecem kaynım sen varken rahat edemem dedim istemiyorum gerisi var mı . yok kaynım benim yanımda okuyacakmış üniv gedecek çoçuk eee eşim nöbete gidince aynı evi nasıl paylaşıyım zaten küçüçük ev istemiyorum dedim . geleceğini kafasına koymuş ya sen bizi eve sığdırmıyon demekki ben ölsem kaynın sizin yanınıza sığmaz istemiyonda yaa bunaldım artık yeter artık . arkadaşlar beni düşünerek değil sizin başınıza gelse ne yapardınız ???????????????????
şeytan diyoki al oğlunu paşa paşa geçinin deyip çek git bi dahada onlar gidene kadar gelme eve diyo
ya bıde akıl verıyoruz konu sahıbıne suclu olduk bak goruyor musun.
bi sen bide bi tane daha kız vardı eltisini sevmeyen ezberledım sızın dertlerınızı artık
madem kocandan memnunsun buraya nıye konu acıyorsun kk gazlıyormuş ba ba ba ba !
hııı kocan bır melek bız gaz verıyoruz sana şeytanız biz evlılık düşmanıyız.
kocam benı begenmıyor dıyen sensın
benımle ılgılenmıyor benı ezdırıyor deger vermıyor sevmıyor dıyen sensın
cocugumu düşüreyim dıye ilaçlarımı bana vermıyor dıyen sensın
kardeşim sen bu kafayla daha çooook çekersin
1)eşimi alamam zorunlu görevli
2) hepiniz tututmuş boşan boşan boşan boşanmak istesem gelipte akıl danışmam akıl danışmamın sebebi sorunu tatlıya bağlamak , türkiyedek, boşanmanın bu kaadr artmasının nedenini çok iyi anlıyorum kadınlar klubune geliyorsunuz dertlerinizi yazıyorsunuz sizi gazlıyorlar ve boşanıyorsunuz bu kadar basit !
herkese iyi geceler !
şekerim kim eltisinden hoşlanmıyor merak etttim
ya bıde akıl verıyoruz konu sahıbıne suclu olduk bak goruyor musun.
bi sen bide bi tane daha kız vardı eltisini sevmeyen ezberledım sızın dertlerınızı artık
madem kocandan memnunsun buraya nıye konu acıyorsun kk gazlıyormuş ba ba ba ba !
hııı kocan bır melek bız gaz verıyoruz sana şeytanız biz evlılık düşmanıyız.
kocam benı begenmıyor dıyen sensın
benımle ılgılenmıyor benı ezdırıyor deger vermıyor sevmıyor dıyen sensın
cocugumu düşüreyim dıye ilaçlarımı bana vermıyor dıyen sensın
kardeşim sen bu kafayla daha çooook çekersin
amannnnnnnn kızlar ne üzülüyorsunuz
konu sahiplerinin kocişleri çok masum,melektir.eşlerini aldatırlar ama kocanın hiç suçu yoktur.karşıdaki kadın kocayı ayartıp aklını çelmiştir.yoksa hiç öyle şeylere ilgisi yoktur bu kocişlerin.
gene evde huzursuzluk kavga şiddet vardır ama gene o kocişler hatasız melektir,bununda sebebi klesinlikle kaynanadır.oğlunu doldurup doldurup karısının üzerine salmıştır.bu kocişlerin aklı hiç yok ya hep başklalarının aklıyla hareket eder.zavallı masum kocişler
şimdi sıra kk da artık bizler suçluyuz.konu sahibine gerçekleri göstermenin ne alemi var.onlar 3.kişileri suçlayarak masum,melek kocişleriyle mutlu mesut yaşıyorlar
neyse genede bizler sayesinde kocişlerinin kıymetini anlayıp yuvalarını kurtarıyorlar.ne kadar kızsalarda işe yarıyoruz
şekerim kim eltisinden hoşlanmıyor merak etttim
şekerim arkadasta söylemiş amanede yi kastedıyorum bu ıkı hanım kızımız her hafta fix konu acıyor kotü durumdalar bizde yorum yapıyoruz ama istedikleri yorum gelmeyınce de kk ya saldırı başlatıyorlaramanede sedefı sevmıyor ya onu demek ıstedı galıba arkadaş:26:
hehe aynen şair ettin beni mub goruyor musunKırmızılı yer şiir gibi olmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?