biriniz akıl versin elim kolum titriyo

ben saf gibi kocanla aran nasıl demişim cevap dahi vermemiş...

ya kız yetişememiştir hangi birine cvp versin, yazık ya çok yüklendiniz ama, zaten depresif hali var, valla üzüldüm ben şimdi haline.. siniri geçince illaki bu topiğe girip neler yazılmış diye okuyacak, okudukça delirecek.. tamam istemiyosa akıl vermeyelim ama bukadar da yüklenmeyelim.. olmaz mı? hı?

evet doğru dıyorsun daha birşey yazmayacağım

ahh apla eski konularını bi oku istersen he böyle yapıyor

açıyor konuyu kayınvalideyi kötülüyor biz gerçkeleri söyleyince ben kocamı çok seviyom diyor suçlu bizi çıkartıyor

bakınız : biriniz akıl versin elim kolum titriyo

canım iyi güzel diyorsunda bak ilk mesajalrımı oku adam gibi sormuşum eşinle aran ansıl,hamileydin bebek nasıl diye cevap yok..niye cevap yok diyoruz gelen cevap eşime aşığım..ama oradan sonra koptuk işte..haklısın,bende susuyorum artık.sonuçta hamile bi insan var kaşımızda.ah birde iyiliğine konuştuğumuzu anlasaydı!

kadesa, mub bebegini kaybetmiş, hamile degil.

Geçen yine bu konu hakkında açtıgı başlıga yazmıştı...

Son düzenleme:
sırf kocası istemediği için ilaçları kasıtlı almayıp çocuğu düşürmek? olan çocuğa olmuş. yazık.

ay pardon ya sanırım yanlış yazdım, yani kendisi bilerek düşürmemiş.

Bebeğini kaybetmiş

İlaçları aldı mı almadı mı o kısmı bilemiyorum...

Son düzenleme:

ya eski konularının linki yok mu çok merak ettim :))))

kadesa, mub bebegini düşürmüş canım, hamile degil.

öyle mi? hiç haberim yoktu.bilseydim hiç sormazdım..şimdi başka şeylerde demek istiyorum ama içimde kalsın..bu olaydan sonra bile hala eşine aşık yani öyle mi? Rabbim kolaylık versin ona.

kadesa, mub bebegini düşürmüş canım, hamile degil.

bende hala hamile sanıyordum ilaç meselesi yüzünden mi olmuş üzüldüm şimdi

tamam okudum şimdi...kötü olmuş...

Son düzenleme:
ay pardon ya sanırım yanlış yazdım, yani kendisi bilerek düşürmemiş.

Bebeğini kaybetmiş

İlaçları aldı mı almadı mı o kısmı bilemiyorum...

Baktım ama bulamadım bebeğini kaybettiğine dair mesajını..Ama bazıları doktor bana da progestan önerdi,ama bir dostum kullanma dedi kullanmadım,sen de kullanmasan olur diye akıl vermişler...........

Son düzenleyen: Moderatör:
İşte o mesajı

tşk ederim arkadaşım atandım güzel bi yere darısı isteyenlerin başına inş:) ... bebegim karnımdayken ölmüş kalbi durmuş bir aya yakın bi süre önce kürtajla aldılar . maaşallah eşimle aramız iyi ben seni seviyorum bi daha bebek yaparız demişti o da ağladı sonrada atandım şimdide bu konuyla gündeme geldim arkadaşlar

Canım bütün konularını okudum. Aklı başında olan bir insan bütün bu sıkıntıları nasıl çeker diye hayret ederken 19 yaşında olduğunu görünce kafamdaki tüm parçalar yerine oturdu ve okumayı bıraktım. Seni çok iyi anlıyorum ne hayallerle, ne umutlarla sevdiğin insanla evlenmişsin, şimdi de bütün bunlara inanamıyorsun. Kimse boşanmak için evlenmez. Ama çok üzülerek söylemeliyim ki bu adamla evlenerek hata etmişsin. Yaptığın evlilik tamamen yanlış. Birkaç sene sonra sende bunu fark edeceksin. Geç olmadan ayrılmalısın. Unutma dünyaya bir kez geliyoruz. Bir daha 19 yaşında olmayacaksın. Kendine eziyet çektirme. Biz senin anlattıklarını okudukça sinirleniyoruz, kendimizi senin yerine koyuyoruz, kadın olarak bir hemcinsimizin göz göre göre bu kadar sıkıntı çekmesi zorumuza gidiyor. Lütfen bizi de anla ve bize kızma.

arkadaşlar bırakın ya Allah aşkına, diğer konularını okudum neler var neler, kaynanası bir tuhaf zaten, kafayı yemiş, eşi buna ilgisiz, uygunsuz sitelere girmesi mi dersiniz, bebeğini düşürtmeye çalışması mı dersiniz, daha neler neler... Bu da hala aşığım diyor ya pes yani, yaşı kaç bu kızın 15 falan mı ergen mi daha? Tövbe tövbe ya, Allahıma büyük varmasın da bütün bunlar çekilir mi? başa gelmeden bilinmez de bunda da dert üstüne dert yani, bir taraftan huzuru olsa ya yok yok yok...

Ben olsaydım açık ve net bir biçimde eşimle konuşur bu durumun uygunsuzluğunu annesine anlatmasını rica ederdim.
Eğer bu mümkün değilse açık ve net bir biçimde kayınvalideme bu bizim açımızdan uygun değil derdim.

Sizi üzmek için yazmıyorum, ama ne zaman nickinizi görsem eşinizin siz hamileyken ilaç almadığını hatırlıyorum
ve böyle bir insanla evli kalmanın kendinize yaptığınız bir kötülük olduğunu düşünüyorum.
Eşler arasında illaki anlaşmazlıklar, kırgınlıklar olur. Sonrasında yaşanır ve unutulur, ama sizin eşinizin size yaptıkları bu kadar
çabuk unutulması gereken cinsten değil.
Bu evlilik üzerine eşinizden uzak kaldığınız zamanlarda düşünün, sahiden mutlu musunuz?
Yoksa alıştığınız düzeni bozmaktan, alışkanlıklarınızdan mı vazgeçmek istemiyorsunuz?
Sizi bu kadar inciten bir adam bir daha incitmez mi?

Herkes kendi seçimlerinin sonuçlarını yaşar, ileride çocuğunuz olduğunda pişman olmaktansa
şimdiden düşünmenizde fayda var.

Bu kadar bayan size 'bu böyle gitmez' diyorsa bunda mutlaka bir hikmet vardır.
Yoksa kimse gencecik bir kadının yuvası yıkılsın istemez.

Şahsım adına herkesin mutlu olmaya hakkı olduğunu düşünüyorum.

Ama hayat sizin, onunla ne yapacağınız ya da ne yapamayacağınız size kalmış.

Son düzenleme:

Aynı şeyi defalarca söyledik .

moralını bozmak ıstemem ama ne sen o adamı bırakırsın ne de dertler senın peşini...

Ben de öyle düşünüyorum artık.

eşime aşık olduğum için o yüzden çekiyorum .....................

Sanırım aşk anlayışlarımız çok farklı sizinle.:26:

Yok abla öyle baksana.Acı çektiren kıymete biniyor.

Aynen.

O ZAMAN BU KULÜPTE NEDEN ÇÖZÜM ARIYORSUN ? BU NE YAMAN ÇELİŞKİ !

yıne boşan dedik ve yıne bir konu sahıbının eşini kıymete bindirdik...

Öyle valla.

Merhametten maraz doğar şekerim.

Altına imzamı atarım.

Aşkın içeriği değişmiş yeğeeeeeennn.

Hocam aşkın gözü kördür derler,boşverin.

Daha ne yazılabilir kki...

Sakın boşanma..Sonra başka birini bulamazsın mazallah..Kır dizini otur.Kayınvalidenle,kaynınla ,kocanla iyi geçin,sözlerinden dışarı çıkma..Hizmette kusur etme..

Bence de.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…