ben saf gibi kocanla aran nasıl demişim cevap dahi vermemiş...
ya kız yetişememiştir hangi birine cvp versin, yazık ya çok yüklendiniz ama, zaten depresif hali var, valla üzüldüm ben şimdi haline.. siniri geçince illaki bu topiğe girip neler yazılmış diye okuyacak, okudukça delirecek.. tamam istemiyosa akıl vermeyelim ama bukadar da yüklenmeyelim.. olmaz mı? hı?
ya kız yetişememiştir hangi birine cvp versin, yazık ya çok yüklendiniz ama, zaten depresif hali var, valla üzüldüm ben şimdi haline.. siniri geçince illaki bu topiğe girip neler yazılmış diye okuyacak, okudukça delirecek.. tamam istemiyosa akıl vermeyelim ama bukadar da yüklenmeyelim.. olmaz mı? hı?
kadesa, mub bebegini düşürmüş canım, hamile degil.
Geçen yine bu konu hakkında açtıgı başlıga yazmıştı...
sırf kocası istemediği için ilaçları kasıtlı almayıp çocuğu düşürmek? olan çocuğa olmuş. yazık.
ahh apla eski konularını bi oku istersen he böyle yapıyor
açıyor konuyu kayınvalideyi kötülüyor biz gerçkeleri söyleyince ben kocamı çok seviyom diyor suçlu bizi çıkartıyor
bakınız : biriniz akıl versin elim kolum titriyo
bende hala hamile sanıyordum ilaç meselesi yüzünden mi olmuş üzüldüm şimdi
ay pardon ya sanırım yanlış yazdım, yani kendisi bilerek düşürmemiş.
Bebeğini kaybetmiş
İlaçları aldı mı almadı mı o kısmı bilemiyorum...
ay pardon ya sanırım yanlış yazdım, yani kendisi bilerek düşürmemiş.
Bebeğini kaybetmiş
İlaçları aldı mı almadı mı o kısmı bilemiyorum...
1)eşimi alamam zorunlu görevli
2) hepiniz tututmuş boşan boşan boşan boşanmak istesem gelipte akıl danışmam akıl danışmamın sebebi sorunu tatlıya bağlamak , türkiyedek, boşanmanın bu kaadr artmasının nedenini çok iyi anlıyorum kadınlar klubune geliyorsunuz dertlerinizi yazıyorsunuz sizi gazlıyorlar ve boşanıyorsunuz bu kadar basit !
herkese iyi geceler !
daha dün aklımdan geçtin,başka bir konuda seni hatırladım acaba mub naptı dedim valla...bak şimdi yeni bir dertle konu açtın..bebeğin ne durumda,hamileydin değil mi? eşinle sorunlarınız hallettiniz mi? valla eşek kadar adamla genç bi kadın öyle aynı evde falan kalamaz.çok saçma ya,ne gerek var anlamadım ben? ne garip bi aile yaşantınız var,her günün ayrı bir dert sanki arkadaşım ya..e işini de eline almışsın hala niye çekiyorsun bu insanları,kendine eziyet etmeye değer mi?
moralını bozmak ıstemem ama ne sen o adamı bırakırsın ne de dertler senın peşini...
eşime aşık olduğum için o yüzden çekiyorum .....................
e o zaman biz yorum yapmayalım,aşıksan yapacak birşey yok..çileni doldur bakalım aşk sana ne kazandırıyor? aşk bu değil arkadaşım ya,koşulsız teslimiyet,sonunda kadar acı çekmek,kendini hiç yerine koydurmak değil aşk.
bak yine aynı şeiy yapıyor bu arkadaş,soru soruyoruz cevap yok.bir cümle yazıyor bundan önce olduğu gibi sonrada eşime aşığım diye kapatıyor konuyu..en iyisi yorum yapmamak aslında çünkü konunun sonu belli.bizi yine çıldırtacak ve sonuç:eşime aşığım...off daraldım vallahi ya!!
1)eşimi alamam zorunlu görevli
2) hepiniz tututmuş boşan boşan boşan boşanmak istesem gelipte akıl danışmam akıl danışmamın sebebi sorunu tatlıya bağlamak , türkiyedek, boşanmanın bu kaadr artmasının nedenini çok iyi anlıyorum kadınlar klubune geliyorsunuz dertlerinizi yazıyorsunuz sizi gazlıyorlar ve boşanıyorsunuz bu kadar basit !
herkese iyi geceler !
yıne boşan dedik ve yıne bir konu sahıbının eşini kıymete bindirdik...
ihale kayınvaliden sonra bize mi patladı
hadi git kocana bi sarıl gönlünü al sen koş
biz ne aşkı biliyoruz ne de huzurlu bi yuva onlar ne ki bi gün konu açta anlat bize mub
sana üzülüp dertlenende kabahat zaten hadi kocişine koş sen
pes ya sana!!! herkes hak ettiği hayatı yaşarmış derler ya çok doğru..sen çile çekmeye ve büyük aşkını yaşamaya devam et canım,daha buraya çok konu açarsın..sanki babamızın hayrına boşan diyoruz ya mantığa bak.sen eşinden boşansan bizim ne kazancımız olacak? hakaret eden,bebeğini bile istemeyen,karısını koruyamayan sürekli ezdiren bizim eşlerimiz değil senin eşin! mantıklı davrandığımız,seni düşündüğümüz ve otorup k.valideni çekiştirmediğimiz için çoook özür dileriz..kk kadınları gayet akıllı ve güçlüdür,kendini bilen,ezdirmeyen kadınlardır sen merak etme.
suç bizde ama ne diye yardımcı oluyorsak bırak işte çeksin
sanki benim kocam bebeğimi düşürmek için çabalıyordu şimdi aşk kuşu kesilmiş haberimiz yok
böyleleri de bize aşk dersi vermeye kalkıyor işte
Arkadaşım açtıgın konulardan durum ortada.
Sen durumu tatlıya baglamak istiyorsun da seni takan yok ki.
Söz hakkı dahi vermiyorlar sana...
Sen git gelecekler deniyor.
Bunu nasıl tatlıya baglayabilirsin ki.
Bu konu tatlıya baglanmaz, madem boşanmayı düşünmüyorsun,
mecburiyetten boyun egersin, o kadar...
eşinle barışma amacıyla hamile kalan sen, ilaçlarını içirmeyip çocuğunu düşürtmeye çalışan eşin, suçlu kadınlar kulübü.
1. açtığın konuyu 3 kez okudum ama bir şey anlamadım, biraz daha okunaklı yaz.
2. senin öyle büyük aşkın falan yok. seni sevmeyen ve çocuğunu düşürtmeye çalışan bir eşin var. bunu da kabullen.
haydi sağlıcakla.
Sakın boşanma..Sonra başka birini bulamazsın mazallah..Kır dizini otur.Kayınvalidenle,kaynınla ,kocanla iyi geçin,sözlerinden dışarı çıkma..Hizmette kusur etme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?