birisi akıl versin

Klbk0634

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
100
18
48
40
epey kotu durumdayım az once eşimle cok kotu tartıstık, ne yapıcagımı bılmıyorum , eften püften seylerden dolayı kavga edıyoruz, oturup duzgun bır sekılde konusmak ne mumkun, hemen hakaretler boy gosterıyor, ne kadınlıgım kaldı ne annelıgım, konuda fasulyenın sulu olması bagırdı cagırdı 3 senedır ogrenemedıysen yemek yapmayı kadınım mı dıyorsundan başlayan bir tartısma, bende bıraz uzaklasmak adına hemen market alısverısıne gıttım, gitmeden de cocugun altını temızledım, bısey olursa ararsın dedım ve cıktım evden karnı tok altı temız sonucta, gıdıp gelmem en fazla 30 bılenmedın 45 dakıka surdu, cocuk altına yapmıs onu oyle uyutmus, gelmeden aradım bısey ıstıyor musun dıye telefonumu acmadı bıle ( tartıstık uzamasın fazla dıye hıcbırsey yokmus gıbı davranmak ıstedım ) eve geldım, bı baktım cocuk uyuyor,altına yapmıs ben nebıcım anneymısım kadın mıymısım ben bosayacakmıs benı ama zamanı varmısmısmıs,çok bunaldım sizce hatalı olan ben miyim yada benim bir hatam var mı?

epey kotu durumdayım az once eşimle cok kotu tartıstık, ne yapıcagımı bılmıyorum , eften püften seylerden dolayı kavga edıyoruz, oturup duzgun bır sekılde konusmak ne mumkun, hemen hakaretler boy gosterıyor, ne kadınlıgım kaldı ne annelıgım, konuda fasulyenın sulu olması bagırdı cagırdı 3 senedır ogrenemedıysen yemek yapmayı kadınım mı dıyorsundan başlayan bir tartısma, bende bıraz uzaklasmak adına hemen market alısverısıne gıttım, gitmeden de cocugun altını temızledım, bısey olursa ararsın dedım ve cıktım evden karnı tok altı temız sonucta, gıdıp gelmem en fazla 30 bılenmedın 45 dakıka surdu, cocuk altına yapmıs onu oyle uyutmus, gelmeden aradım bısey ıstıyor musun dıye telefonumu acmadı bıle ( tartıstık uzamasın fazla dıye hıcbırsey yokmus gıbı davranmak ıstedım ) eve geldım, bı baktım cocuk uyuyor,altına yapmıs ben nebıcım anneymısım kadın mıymısım ben bosayacakmıs benı ama zamanı varmısmısmıs,çok bunaldım sizce hatalı olan ben miyim yada benim bir hatam var mı?
Eşin sana ne biçim annesin,kadınsın derken sizde diyemediniz mi sen nasıl erkeksin diye.Erkek olan eşine çocuğunun annesine bu tür laflar etmez edemez.:KK12::KK20:

yani şimdi sizi de gaza getirmek istemiyorum da...oyüzzden bir soru sorayım...

eşiniz hep mi böyle tuhaf tepkiler verir herşeye yoksa canı sıkkındı da size mi sardı?

söyledim sen benimkadınlığımı sorgulayana kadar kendi adamlıgına bak dedim bunlarını eşşine soyleyen bırı nasıl adamım derki dedim, oyle kadına boyle adam dedı çok bunaldım aglamaktan kendımı alamıyorum

Kocan herzaman mı böyle..yoksa bugün tersınden mi kalktı..

Bugüne ozelse duymamazlıktan gel..daha sonra güzel güzel konuşursun..

aslında cok ıyı bırıdır arada boyle kavgalarımız oluyor yanı sınırlendıgınde ne soyledıgını bılmeyen bırı, engelli bir kızımız var 1 yasında bır haftadır ızındeydı belkı kayınvalıdemler gelırde cocuga bakarlar bızde bıraz gezerız dıye plan yaptı ama kayınvalıdemler gelmedıler o da hıc evden cıkamadı bunaldı farkındayım, ama bende bunaldım, bende calısıyrum, hemde ondan daha fazla yoruluyorum, ev ısı cocugun terapısı, hastanesı, calısma hayatı camasır bulasık ben ne yapayım, yınede sesımı cıkarmıyorum ama bu haksızlık degıl mı

kendini ezdirme bence boşa bana koca mı yok de çek kapıyı terket evi akıllanır belki

aslında cok ıyı bırıdır arada boyle kavgalarımız oluyor yanı sınırlendıgınde ne soyledıgını bılmeyen bırı, engelli bir kızımız var 1 yasında bır haftadır ızındeydı belkı kayınvalıdemler gelırde cocuga bakarlar bızde bıraz gezerız dıye plan yaptı ama kayınvalıdemler gelmedıler o da hıc evden cıkamadı bunaldı farkındayım, ama bende bunaldım, bende calısıyrum, hemde ondan daha fazla yoruluyorum, ev ısı cocugun terapısı, hastanesı, calısma hayatı camasır bulasık ben ne yapayım, yınede sesımı cıkarmıyorum ama bu haksızlık degıl mı
Yeri geldimi sesini çıkaracaksın yoksa ezilen sen olursun sus sus nereye kadar.

bebeğinize Allah şifa versin. Eşinize de akıl fikir.
ben anlamıyorum ki sadece bu erkekler mi bunalıyorlar böyle.. neyse her zaman böyle değilse kötü bi zamanına gelmiştir. artık duymazdan gelin yapacak bişey yok.

Tabiki siz haklisiniz nolursa olsun bunlari soylememeli birde barismak icin adim atip aramissiniz ama yinede onun seviyesine dusmeyin bu gibi kavgalarda. Sen adammisin demek onun yaptigi hatayi yapmak oluyor. Biraz sakinlesin, mesafeli davranin umarim o zaman özür diler. Bosanmaya zaman var demesinede bir aciklama getirsin bence

Şiddet her zaman dayakla olmaz.
Kocanızın yaptığı psikolojik şiddettir. Bunu yapmaya hakkı olamaz

siz de insansınız. Bu sözlere layık değilsiniz.
Anne babanız sizi bu sözleri işitin diye mi büyüttü, yazık.

Kocanızın kompleksleri var belli, acısını sizi ezerek, kadınlığınıza ve anneliğinize sözde leke sürerek çıkarmaya çalışıyor

kusura bakmayın ama karaktersizin tekiymiş. İnsan olan kişi, adam olan erkek çocuklarının anasına bu lafları söylemez

Canim bebeginin engeli ne acaba? Benim de bebegim var isitme engelli :( benim ve esimin de psikolojisi cok iyi degil hala tam anlamiyla alisamadik bu duruma gorsen ne sacma seylerden giriyoruz birbirimize.. :( belki bundan mi boyle agir tepkiler veriyo esin, mutsuzlugunu uzuntusunu boyle mi cikariyor acaba :( tabii ki dediklerini hakli cikarmaz hicbise ama bu tarz seylerde erkekler daha gucsuz oluyor daha cabuk yikiliyorlar

Anlattiklarindan anladigim kadariyla her sey üst uste gelmiş. O yüzden böyle davranmis. Davranislari tabi ki hiç hoş değil ama sakinlestiginde konusabilirsiniz güzelce. .

genelde yanı daha oncekı kavgalarımızda da ( nadırde olsa kavgalar etkılerı uzun suruyor) hep ben alttan aldım, bır gun yıne tartıstık bana sokagın ortasında bagırdı bende dondum eve geldım, kayınvalıdemlerı aramıs hemen bıze gelın sebnemle kavga ettık sız gelmıyorsunuz dıye sonra kayınvalıdemler geldıler bıze ( cocuga bakmak ıcın yanı cocuga hep annem bakıyor kavga nedenımızde en hep benım aılem fedakarlık yapıyordu) tabıı konusmadıgımız herhalımızden bellı kayınvalıdeme anlattım herseyı bana sokagın ortasında bagırdı dedım ıyı ama neden dedı bende dedımkı nedenı ne olursa olsun bagırması mı gerekıyor ben onun karısıyım metresı degıl dedım, anamız bellı babamız bellı dedım sahıpsız sandı sanırım oglun benı dedım kayınvalıdem de bu sefer alttan alarak ( bılıyorlar hatalarını ve ogullarının huyunu) kızım olur boyle seyler ıdare et yuvayı dısı kus ayakta tutar falan dedı sonra 1 hafta kaldılar bızde bır hafta boyunca hıc konusmadık sonra gıttıler yıne bır ozur dıleme olmadı yıne benım yumusaklıgımdan kaynaklı olarak barıstık. barıstıktan sonra dıyorum kı nıye oyle seyler soyluyorsun nıye bagırıyorsun dıyorum bosver acma o konular dıyo. ( o zamanda senı bosayacagım ama cocugun tedavısı ıyıye gıtsın duzelsın o zaman dıyıp bagırmıstı) benı bosayacagını soyledın dedım. sınır anında agzımdan cıktı sen bana aldırma dedı kapattı konuyu. şimdi yine aynı seyler cok kotu hıssedıyorum kendımı. sızce sımdı nasıl davranıyım ben

Canim bebeginin engeli ne acaba? Benim de bebegim var isitme engelli :KK43: benim ve esimin de psikolojisi cok iyi degil hala tam anlamiyla alisamadik bu duruma gorsen ne sacma seylerden giriyoruz birbirimize.. :KK43: belki bundan mi boyle agir tepkiler veriyo esin, mutsuzlugunu uzuntusunu boyle mi cikariyor acaba :KK43: tabii ki dediklerini hakli cikarmaz hicbise ama bu tarz seylerde erkekler daha gucsuz oluyor daha cabuk yikiliyorlar
fızıksel engellı fızıktedavı ve hıdroterapı goruyor

sana süper bi akıl vericem o adama yemek falan yapma gitsin de acsın davayı çocuk sende kalır zaten yok bunu yapamam dersen sallama adamı konussun konussun dursun

Esiniz sizi nasıl sindirmis boyle... Hakli oldugunuzdan bile emin degilsiniz...

Back
X