• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birisi ile tanıştım niyeti sizce ne?

ldray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
540
197
103
37
Öncelikle şunu belirteyim ilişki boyutunda problemli bir insanım genelde baştan oluru yoksa uzatmayı sevmiyorum biraz bağlanma korkusu var bende. Neyse arkadaş ortamında bir çocukla tanıştık benden hoşlandığını söylemiş bende konuşalım bir dedim neyse dün bir iki saat oturduk cafe de kararımı sordu bugün düşüneyim dedim ama bugün gene görüştük ve bana söylediği şeyler direk şunlar; şuan evlilik fikri bana çok uzak, muhafazakar insanları sevmiyorum onlarla bir şey yapılmıyor, sevgilimle evde uzanarak Başbaşa film izlemek isterim işin daha enteresanı çikolata çok sevdiğimi söyleyince fazlası kötü anlamda zararlı enerji veriyor fln dedi en sonuncu da telefonumun fiyatını sordu pahalıymış üstüne on bin koyup araba alırım dedi bu sadece bir kısmı konuşmanın sizce bunun niyeti ne?

Öncelikle şunu belirteyim ilişki boyutunda problemli bir insanım genelde baştan oluru yoksa uzatmayı sevmiyorum biraz bağlanma korkusu var bende. Neyse arkadaş ortamında bir çocukla tanıştık benden hoşlandığını söylemiş bende konuşalım bir dedim neyse dün bir iki saat oturduk cafe de kararımı sordu bugün düşüneyim dedim ama bugün gene görüştük ve bana söylediği şeyler direk şunlar; şuan evlilik fikri bana çok uzak, muhafazakar insanları sevmiyorum onlarla bir şey yapılmıyor, sevgilimle evde uzanarak Başbaşa film izlemek isterim işin daha enteresanı çikolata çok sevdiğimi söyleyince fazlası kötü anlamda zararlı enerji veriyor fln dedi en sonuncu da telefonumun fiyatını sordu pahalıymış üstüne on bin koyup araba alırım dedi bu sadece bir kısmı konuşmanın sizce bunun niyeti ne?
Koşarak uzaklaş sana uymuyorsa. Ciddi degil belli ki. Ciddi olsa bunlari soylemez zaten. Ayrica senin telefonunun fiyatindan ona ne!

Koşarak uzaklaş sana uymuyorsa. Ciddi degil belli ki. Ciddo olsa bunlari soylemez zaten. Ayrica senin telefonunun fiyatindan ona ne!
Haklısın ikinci görüşmeden bunları der mi insan diyor ki senin istemediğin bir şey yapmam sarılmak isterim ama diyor ben mi çok geri kafalıyım acaba.

Açık açık ben ciddi düşünmüyorum hele bir takilip zaman gecireyim bakalım der gibi. Tarzı çok itici ciks olmaz bundan. Ama katakulli de yapmamış direkt niyetini belli etmiş. Pembe panjurlu ev hayali falan kurmamış bu da takdir edilesi. Tabi sizin ilişkiden ne beklediginize göre değişir.

Açık açık ben ciddi düşünmüyorum hele bir takilip zaman gecireyim bakalım der gibi. Tarzı çok itici ciks olmaz bundan. Ama katakulli de yapmamış direkt niyetini belli etmiş. Pembe panjurlu ev hayali falan kurmamış bu da takdir edilesi. Tabi sizin ilişkiden ne beklediginize göre değişir.
Ciddiyet isterim tabiki etkilenirsem etkilenmedim ki zaten

İnsanın hoşlandığı insanla cinseliği yaşamasını yadırgamıyorum ama böyle gözüme sokar gibi bunu hissettirmesi beni soğuturdu sanırım. Bence de olmaz sıradaki adaylarla ilgilenin

Bence geldigi için teşekkür et,Elektrik alamadım...:deli:
Aslında ön yargılı olmayım diye görüştüm iki defa etkilenme olmadı yoksa. Dünde düşüneyim dedim bugünde nasıl hayır denir bir insana kırmaktan çok korkuyorum bana iki günde bağlandı bildiğiniz

Haklısın ikinci görüşmeden bunları der mi insan diyor ki senin istemediğin bir şey yapmam sarılmak isterim ama diyor ben mi çok geri kafalıyım acaba.
Sevgilin olur sarilirsin da opusursun de. Yani sen yapar misin bilmem ama ben esimle sevgiliyken yakinlasma tabiki dogal olarak oluyordu. Ama on kosullu olmaz ki bu. Ben sarilirim operim denmez ki. Bu icten geliyorsa iki taraf da istiyorsa zamanla olur zaten. Ne demek istemedigin birsey yapmam. Yok bir de yapsaydi. Sen bilirsin ama iyice olc tart. Uzulen sen olma. Haketmeyecek birisine kaptirma sakin kendini.

Sen geri kafali degilsin. He suan evlilige uzagim demesi iyi bisey cunku niyetini belli eder ama digerleri degil. Sen zaten iliski icinde sana o guveni verse belki evine gider film izler belki sarilirsin. Ama bastan bunlari soylemesi zaten o guveni veremeyecegi anlamina gelir

İlk görüşme için fazla laçka...

Ya bende tabiki evlilik düşünmem ilk etapta ama bu kadar açıkta söylenmez ben mi yanlış anladım diye düşündüm elimi tuttu etkilemeye çalıştı vs

Back
X