- 14 Aralık 2020
- 228
- 250
- 18
- Konu Sahibi Carinanebulasi
Bismillahirrahmanirrahim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okuyorum sürekli bebeğimi de tabi. Bir iki kere olsa takılmam da bir haftadır olduAnladım ben kendimden örnek vereyim yanlız yaşarım bazen elektirikli süpürgeyi kullanırken korkarım falan ama çoğunlukla izlediğim şeylerin etkisinde kalırım okuyun bol bol allahın izniyle bişeycik olmaz.
Anladım şimdi herkez diyecektir ama bende diyim ayetwl kürsi nas felek oku geçecektir.Tabi kimse izlemiyor da his işte tam açıklayamıyorum
Gölgeye vücut vermekte ilginçyok ya, siz kendinizi korkutmuşsunuzdur...beklenti içinde olunca insan öyle şeyler hissediyor. Ben de gölgelere falan vücud veriyorum bazen
ama ben yalnızım, ve ışık açık falan da yatmam hani.
Eğer inanıyorsanız, okuyun derim. İyi gelecektir.
Bebeğiniz daha küçük olur derler tam bilmesemde yanlız kalmayın diycemde bu durumda nasıl olucak kiOkuyorum sürekli bebeğimi de tabi. Bir iki kere olsa takılmam da bir haftadır oldu
Bana arada oluyor ne tarafa dönsem arkamda birisi var sanıyorumMerhabalar. Son bir haftadır filan evin içinde sanki sürekli izleniyorum. Bazı geceler o his geldiğinde korkuyorum. Canım sıkılmaya başladı. Size de oluyor mu böyle ?
Yalnız değilim eşimde Evde sürekli. Geçer inşallah can sıkıcı.Bebeğiniz daha küçük olur derler tam bilmesemde yanlız kalmayın diycemde bu durumda nasıl olucak ki![]()
Bak aynısıBana arada oluyor ne tarafa dönsem arkamda birisi var sanıyorum
Bebekle olabilir diyorlar. Hem yeni oldu daha ilerlerken gidebilirimbu his normal değil. psikiyatriste görünmelisiniz.![]()
His sadece daha paranoyak olmayımBiz olmuyor.
Bu konu adındaki harf sayılarıyla anılan varlıklara doğru mu gidecek acaaaa?![]()
Okuyorum bildiğim duaları da Umarım geçerHANNAS EUZU BİLLAHİ MİNKE 3 DEFA OKU NAS VE FELAK OKU VESVESE İÇİN
geçer cnm. bende de birtakım korkular vardı. okuyunca geçti çok şükür.Okuyorum bildiğim duaları da Umarım geçer
A bak deprem burda da oldu çok sallandik. Bebeğimle yalnızdım hemen onu alıp çıktım ayakkabı giymeden ondan çok korkmuştum. O yüzden çantam filan hazır kapının yanında Sende hazırlık yap en azından kafan biraz rahat olurEsim gece vardiyasindayken ise gitmek icin evden ciktiginda ev perili kosk gibi gorukuyor gozume :) ozellikle ara hol beni urkutuyor ama 5 yildir bise olmadi kendimi rahatlatip 7 kerede ayetel kursi okuyup uyuyorum :) deprem olursa diye korkum oluyor arada en buyuk depremin beklendigi ilde oturuyorum tvde soylenenler beni anksiyeteye goturdu bunun icin tedavimi de oldum ama bazen dusunuyorum naparim cocugu nasil alirim o an falan boyle dusune dusune uyuyorum :)
Biz bu elazig depremini hissettik cok fena esim yine isteydi komsularimi cagirmistim Allah beni korudu yalniz olsaydim napardim ben o an dondum adimimi atsam bayilacak gibiydim inanilmaz sekilde basim donmustu.o an donup kaldigimi farketmis oldumA bak deprem burda da oldu çok sallandik. Bebeğimle yalnızdım hemen onu alıp çıktım ayakkabı giymeden ondan çok korkmuştum. O yüzden çantam filan hazır kapının yanında Sende hazırlık yap en azından kafan biraz rahat olur