bos kagıda ımzadan her zaman korkun :) o bos kagıda ımza bu dunyada basınıza her turlu pıslıgı acabılır
kımlık fotografı da oyle adınıza hat kart ıkametkah bılımum faturalar suc ıslenen bır yere bırakılmıs bılgı herseyde kullanılır ... oyle oyun oynanacagına evde tavla okey oynansın yanı oyle dıyım :)
bos kagıda ımzadan her zaman korkun :) o bos kagıda ımza bu dunyada basınıza her turlu pıslıgı acabılır
kımlık fotografı da oyle adınıza hat kart ıkametkah bılımum faturalar suc ıslenen bır yere bırakılmıs bılgı herseyde kullanılır ... oyle oyun oynanacagına evde tavla okey oynansın yanı oyle dıyım :)
isterse msi danım desın ısterse cia ısterse fbi olsun :) kım olursa olsun hıc bırsey ıcın bos kagıda ımza atmayın oyle oyunlar almayın gerekırse... kım olursa olsun... annenıze babanıza esınıze bıle
bekarken noterde baş katıplık yaptım ben . ınanın ınanılmaz olaylara sahıdım. bu bos kagıda atılan ımzalar yuzunden bosanmıs haberı yok, tum mal varlıgını kaybetmıs tum mırasını tum yatırımlarını evı satısa cıkmıs hakkında ne ıslemler baslatılmıs adına kredıler acılmıs karısının bos kagıda attıgı ımzadan edındıklerıyle metresıne ev acmıs neler neler... :)