- 14 Mart 2008
- 6.063
- 5.199
- 723
- Konu Sahibi kelebekmkelebek
Kızlar merhaba öncelikle , eski konularımı hatırlayan var mı bilmiyorum ama kısaca öZetleyeyim eşim beni aldattığı için ayrılmıştım ben şuan ailemle yaşıyorum unuttum hatta ondan nefret bile etmiyorum yani duygu anlamında Bende hiç olmayan birisi artık.. Kendisiyle en son daha günü görüştüm bir daha da görmedim zaten aynı şehirde değiliz neyse gelelim konumuza o günden bu güne hayatıma kimsenin girmesine izin vermedim çünkü kafamı toplamam gerekli ailemle mutlu Mesut yaşıyorum çalışıyorum da.. Ancak tabi vakit geçtikçe ki baya da oldu ayrılalı birileri olsun diye düşünmeye başlıyor insan niyetim tabiki sevgilim olsun değildi ama olursa hayır demem diyorum sonuç olarak bir arkadaşım aracılığıyla yaklaşık bir haftadır birisini tanımaya çalışıyorum kendisi de benim gibi Eskişehirli ancak astsubay Çanakkale de görev yapıyor ben şuan 25 yaşındayım o 32 yaşında maddi durumu çok iyi olan varlıklı sigarası alkolü olmayan birisi aynı zaman da ticaretle de uğraşıyor yakışıklı da.. Tabiki bir şeyler hissettiğim demeyelim o yanlış olur daha çok erken ama beğendiğim için görüştüm konuşuyorum da kendisininde basından bir evlilik geçmiş yaşı sorun eder miyim diye düşündüm aslında hiç göstermiyor çok da bakımlı bir bey ama ilerde sorun olur mu onu bilemedim ailem den uzak yere gitmek zorunda kalcam çünkü Doğu görevini henüz yapmamış bir yandan düşünüyorum tanıyayım diye bilemedim işte paylaşmak istedim sizlerle....