• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birisi var..

kelebekmkelebek

Evli , Mutlu , ikiz annesi ❤️
Pro Üye
Anneler Kulübü
14 Mart 2008
6.063
5.199
723
Kızlar merhaba öncelikle , eski konularımı hatırlayan var mı bilmiyorum ama kısaca öZetleyeyim eşim beni aldattığı için ayrılmıştım ben şuan ailemle yaşıyorum unuttum hatta ondan nefret bile etmiyorum yani duygu anlamında Bende hiç olmayan birisi artık.. Kendisiyle en son daha günü görüştüm bir daha da görmedim zaten aynı şehirde değiliz neyse gelelim konumuza o günden bu güne hayatıma kimsenin girmesine izin vermedim çünkü kafamı toplamam gerekli ailemle mutlu Mesut yaşıyorum çalışıyorum da.. Ancak tabi vakit geçtikçe ki baya da oldu ayrılalı birileri olsun diye düşünmeye başlıyor insan niyetim tabiki sevgilim olsun değildi ama olursa hayır demem diyorum sonuç olarak bir arkadaşım aracılığıyla yaklaşık bir haftadır birisini tanımaya çalışıyorum kendisi de benim gibi Eskişehirli ancak astsubay Çanakkale de görev yapıyor ben şuan 25 yaşındayım o 32 yaşında maddi durumu çok iyi olan varlıklı sigarası alkolü olmayan birisi aynı zaman da ticaretle de uğraşıyor yakışıklı da.. Tabiki bir şeyler hissettiğim demeyelim o yanlış olur daha çok erken ama beğendiğim için görüştüm konuşuyorum da kendisininde basından bir evlilik geçmiş yaşı sorun eder miyim diye düşündüm aslında hiç göstermiyor çok da bakımlı bir bey ama ilerde sorun olur mu onu bilemedim ailem den uzak yere gitmek zorunda kalcam çünkü Doğu görevini henüz yapmamış bir yandan düşünüyorum tanıyayım diye bilemedim işte paylaşmak istedim sizlerle....

sizi tanistiran arkadasiniz kefil oluyorsa beyefendiye tanımanız da bi sakınca goremedim, sizi bu durum mutlu ediyorsa ve arkadasiniz da iyi biri olduğuna onay vermişse yaşı hiç sorun etmeyin. Benim de çevremde o yaşta çok insan var gercekten gostermiyorlar yaşlarını. Ama bana sorarsaniz yani sizin yerinizde olsam şu dogudaki görev konusunu biraz sorgularım. Eğer aranızda ciddi bi sey olursa gitmeniz gerekecek bunu göze alabilecek misiniz ? Ya da o oradayken onu beklemeyi? esas problem bu bence

Evet yaş farkı söylediğiniz gibi alışabilir bir durum gibi gözüküyor hem göstermiyor hem De çok yok.. Ancak bilemiyorum ailem den uzak da olurmuyum olabilir miyim .. Bilemedim bunu tabiki ciddi düşünürüm eğer ki tanıdıktan sonra adam gibi adamsa beni mutlu eden yanı şartların eşit olması aslında ikimiz de ayrıldık ikimiz de de çocuk yok..

ben de bi problem göremedim

bütün şartlar elverişli bence görüşün
severseniz her şeyi göze alırsınız,

bence hiç tanıma . birincisi asker ordan oraya ordan oraya düzen yok. ikinciside ailenden uzak olmasın olmuyor ya . ben pişmanım o yüzden yazmak istedim.:72:

Bence görüşmende fayda var.
Seversen sen de onunla beraber gidersin ne var ki bunda? Tabi senin işin de buna mani değilse.Bende eşimden yeni ayrıldım ve öyle hiçte yeni insanlara kapamadım kalbimi. Sen ayrılalı ne kadar oldu ki?

Benim aslında 1 yılı geçsin süredir ayrıyım ancak mahkeme 6 Haziran'da sonuçlandı ve dediğim gibi zaten kimseyi kalbime gönlüme almadım evet bu dönem de de tanımak isteyen görüşmek isteyen çok oldu ancak erken olduğunu düşündüm hep şimdi ise dedim ya kaptırmak değil de bir beğenme söz konusu olabilecek bir eş adayı olarak görüyorum kendisini çünkü düzgün bir aile yapısı var kendisinin de hali vakti yerinde aynı zaman da şartlar da eşit.. Ben bekar bir erkekle birlikte olamam zaten olmak istemem çünkü. Sonrasında eğer işime gelirsek işimi bırakabilirim çalışmayı düşünmüyorum evlendikten sonra , çağrı merkezinde çalışıyorum ve onun olduğu il de benim şirketimin yeri yok ne yazık ki.

aranızdaki yaş farkı çok yok. ayrıca 32 de yaş farkı yaratması açısından yaş bile sayılmaz. senin için hayırlı olmasını diliyorum.

Canım etraftan ve kendi evliliğimden anladığım kadarıyla aile çok önemli ailesiyle ilgili tüyolar alabilirsen daha sağlıklı karar verebilirsin. Bi de arkadaşları da çok fikir verir insanın. Ben eşimi yakın bi arkadaşının yanında görme sonrasında da arkadaşından dinleme fırsatı bulmuştum ve o zamanlar bana çok ii fikir vermişti. Bi de ayrılık sebebini de iyi öğren bu zamanda kimseye güven yok psikolojik sorunlar falan çok yaygın.ayrı şehirde yaşamak evet çok çok kolay değil ama çok iyi tarafları var. Bi kere yanında ne senin ne onun ailesi olmuyo ve mecburen birbirine sarılıyosun yakın müdahaleden uzak da oluyosun eğer ailesi o zihniyetteyse.

bence hiç tanıma . birincisi asker ordan oraya ordan oraya düzen yok. ikinciside ailenden uzak olmasın olmuyor ya . ben pişmanım o yüzden yazmak istedim.:72:

:50: cok kırıldım nedense benım esımde asb. evet gezıyoruz duzen yok ama kımse evlenmesınde bekar mı kalsın bu adamlar da canım :9: ben memnunum sahsen tayın donemerınde bıraz sıkıntımız oluyo yenı ev yenı yer ama bu sayede cok guzel yerler goruyorum gezıyorum memleketın dogusunada gıttım batısına da cok olumsuz bısey gıbı gormeyın bence :50:

aileden uzak olmakta zaman zaman sıkıntı oluyo ama gulu seven dıkenıne katlanıyo. aradakı yas farkı da cok normal bence zaten erkekler kadınlardan gec olgunlasıyolar bılırsınız o nedenle ıyı bene yas farkı cok abes degıl tabı ıyı bı arastırmak lazım sonucta olursa yenı bı hayat kuracaksınız ve sutten agzınız yanmıs yogurdu ufleyerek yemenızı tavsıye ederım :9:

Teşekkür ederim güzel fikirleriniz için öncelikle , haklısınız ailesi çok önemli tabiki annesine tanımaya çalıştığım birisi var demiş.. Neden ayrıldığına gelirsek , kendisinin bana söylediği 6 ay tanıdıktan sonra evlenmiş biraz körü körüne bir evlilik olmuş eski eşi evlendikten sonra çok değişmiş her kavgada ayrılalım diyormuş bir gün bile kahvaltı hazırlamadı üniformamı bir gün bile ütülemedi dedi ailesiyle ilgili de problemler yaşamışlar açıkçası geçimsizlik den dolayı ayrılmış. Uzak olacak belki olursa çünkü ben tek çocuğum ayrılmak üzebilir umarım iyi biridir hayırlı birisi olması tek temennim

Back
X