- Konu Sahibi mydarkheart
-
Çok yakın bir arkadaşımın internetten bikaç ay önce tanıştığı birisi var. konuştuğu insan uzak bir şehirde görev yapıyor. daha hiç yüzyüze görmediği halde sadece telefonda ve internette görüştüğü halde onun izne geldiği zaman nişanlanmayı düşünüyorlar. konustugu çocuk seneye buraya tayin olacakmış o zaman evleneceklermiş. sizce böyle birşey doğrumu? insanlar birbirlerini telefondan ve internetten konuşarak tanıyabilirler mi? tanıyabilirlerse ne kadar zamanda yapabilirler? ve ne kadar zamanda arkadaşım gibi ciddi şekilde evlenmeyi planlayabilirler?
yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim herkese :)
günümüzde herkess ama herkess internetten yapılan arkadaslıkların zararlı oldugunu düşünüyor ama ben onlardan değilim. tabiki de yüzyüze görüsmeden de birini tanıyabilir arkadasın cocuk buraya geldigi zamanda yuzyuze görüşürlerr daha ii tanısırlar evlenmeye de o zaman daha et karar verirler benimde netten tanıstıgım cook ama coookk düzgün arkadaslarım var ve ben onlar sayesinde herkes gibi düşünmekten kurtuldum yoksa bende cok ön yargılı yaklasanlardandım :)
ama hiç yüzyüze görmemiş ki :) ben de ön yargılı değilim ama sanırım bi insanı iyice tanımak için belirli bir süre yüzyüze zaman geçirmek gerektiğine inanıyorum :) yüzyüze hiç görmeden. cocuk bikaç sonra izne geldiği zaman nişan yapmayı planlamak! yani hayatında yüzünü ilk defa gördüğün birisiyle nişanlanmaknasıl bişeydir ki acaba. yanılmak kötü olur ya Allah korusun.
yaşamadan kimse bilemez.tabiki yüzyüze görmeden sadece telefonda verilicek kararlar değil bunlar.öncelikle tanıyacağı kişiyi yakından tanıma imkanı yoktur.evli mi bekar mı?nasıl bir aile yapısına sahip,ne iş yapıyor yaptığı işten azcok insanın güvenilir olduğu anlaşılır.tayin olacaksa sanırım memur bir kişi bu.iyice araştırtıp sorması lazım.
Geçen gaztede okmstum.bi kız netten tanstğı çocukla bulusmus ve illk buluşmada öldürülmstü.temkinli olması gerekir.
internetten tanışılan arkadaşlıkları yanlış bulmuyorum ben ama tanıştığın kşiylede yan yana gelmekte fayda var nereye kadar tel ve intern et olbailir ki tmm zamanla o şekilde huyunu suyunu tanırsın ama zaman alır bu kadar acaleci olmaları çok yanlış bence bribirlerini ne kadar taniyorlar ki sanki daha bir kaç ay olmuş bir kaç ayda citti düşünmemek lazım evlenmekten öte bu süreçte onu tanıman gerek kısacası bir kaç ayda hiç doğru bulmuyorum sakin yanlış anlaşılmasın netten bulunmasını değil ben acaleci olmak doğru bulmuyorum
Arkadasnz deryi görmeden paçaları sıvamış..önce bi yüzyüze gelsnler nişan düşünmek için erken. Netten olur mu bu işler? Kişiden kişiye değlşir.belki düzgün bi insandr. Geçen gaztede okmstum.bi kız netten tanstğı çocukla bulusmus ve illk buluşmada öldürülmstü.temkinli olması gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?