Birisiyle uzun uzun konuşmak istiyorum

Allah sizlere sabır versin. Tüm evladını kaybeden annelere. Ne desem bilemiyorum ki. Umarım bundan sonra bir daha böyle acılar yaşamazsınız.

Allah razı olsun kızlar ..

Canımmm profil resmini görür görmez anladım derdini :( Dedim içi cayır cayır yanan bir melek annesi daha. Ben de yaşadım bu acıyı. Evlat acısı sanırım bir insanın başına gelebilecek en büyük acı :( 1,5 yıl olmuş senin. Ben de 8 Eylül 2015'te kaybettim meleğimi. Çok şükür ki bir kardeşi oldu meleğimin. Ben terapiye de gittim ama insana en iyi gelen şey yeni bir bebek. Zamanla iyileştiriyor yaralarını... Şimdi dönüp bakıyorum arkaya bunları ben mi yaşadım diyorum. Nasıl dayandım, nasıl katlandım bu kadar acıya diyorum... Rabbim sabrını veriyor gerçekten...

Sana tavsiyem erken doğum nedenini iyice araştırıp, sebep bulunduktan sonra hamile kalman. Sana iyi gelecek en iyi ilaç bu...

:KK43: konuyu okumadım yorumlardan anladığım kadarıyla büyük acı yaşamışsınız Rabbim dermanınızı gondersin tekrarını yaşatmasın hepimize yardım etsin...

:KK43: konuyu okumadım yorumlardan anladığım kadarıyla büyük acı yaşamışsınız Rabbim dermanınızı gondersin tekrarını yaşatmasın hepimize yardım etsin...

amin inşallah Allah razı olsun. . ❤❤

Canımmm profil resmini görür görmez anladım derdini :KK43: Dedim içi cayır cayır yanan bir melek annesi daha. Ben de yaşadım bu acıyı. Evlat acısı sanırım bir insanın başına gelebilecek en büyük acı :KK43: 1,5 yıl olmuş senin. Ben de 8 Eylül 2015'te kaybettim meleğimi. Çok şükür ki bir kardeşi oldu meleğimin. Ben terapiye de gittim ama insana en iyi gelen şey yeni bir bebek. Zamanla iyileştiriyor yaralarını... Şimdi dönüp bakıyorum arkaya bunları ben mi yaşadım diyorum. Nasıl dayandım, nasıl katlandım bu kadar acıya diyorum... Rabbim sabrını veriyor gerçekten...

Sana tavsiyem erken doğum nedenini iyice araştırıp, sebep bulunduktan sonra hamile kalman. Sana iyi gelecek en iyi ilaç bu...
Çok teşekkür ederim canm. Rahimde perde varmış ameliyat oldum 2 defa çok şükür şu an sıkıntım kalmadı. Polikistik over hariç.. İnşallah en kısa zamanda hamile kalırımm Rabbim sizin evladınızı da size bağışlasın inşallah

Çok teşekkür ederim canm. Rahimde perde varmış ameliyat oldum 2 defa çok şükür şu an sıkıntım kalmadı. Polikistik over hariç.. İnşallah en kısa zamanda hamile kalırımm Rabbim sizin evladınızı da size bağışlasın inşallah

Amin canım, inşallah... Rabbim sana da en tez ve hayırlı zamanda sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü bir evlat nasip etsin inşallah...

Back
X