- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi nisakuzusu2
kimse seni önemsemiyorsa, sen niye milleti bu kadar düsünüyorsun? insan yalnizda mutlu olabiliyor inan bana hersey zaman. bebekler herseyi hissediyor onun icin mutlu olmak zorundasin. bebegine odaklan. baska hic kimseyi takma, elden sanane?
ve koca meselesi. sen evde sürekli kocani beklersen esin zaten nasilsa hep bekliyor diye seni erteler. ondan uyanik olan bekleyen degil istedigi gibi takilan sen ol biraz burnu sürtsün. o sok terapisi cok ise yariyor. umarim siddet yoktur. misal yalniz basina at bebegini besige saatlerce gez. esin günün nasil gecti derse ne kadar güzel oldugunu anlat kudursun. yada belki karamsar oldugun icin esin dinlemek istemiyor? hep ayni muhabbet diye? yemek yapma, eve gelmeden önce evde yemek yok zamanim yoktu yemek bugun senden sorulur de. ucu ona dokuncak sorumluklar yükle ozaman bak nasil hallolur hersey. bebeginize ilgisi var mi? hem arkadaslara dert anlat ah vah derler arkandan kina yakarlar ah benden beteri de varmis diye...
Hamileyim daha bebegim yok elimde.. suan karnimda olduğu icin surekli mide bulantisi yasiyorum iki defa hastanede yatisimi yaptilar..
Yemek kaynanamla bir istegim disinda.
Evde olunva mide bulantilarimdan ve halsizlikten ve evde yapacak bisey olmamasindan yapamiyorum yemek .
Bugunde cok fenaydm esim kendi sucuk ekmek yapti yedi
Okulada yetismeye calisiyorum...
Takmamak umursamamak... elimden geldigince yapacağım
ALLAH razi olsun insallah