Birisiyle uzun uzun konuşmak istiyorum

kimse seni önemsemiyorsa, sen niye milleti bu kadar düsünüyorsun? insan yalnizda mutlu olabiliyor inan bana hersey zaman. bebekler herseyi hissediyor onun icin mutlu olmak zorundasin. bebegine odaklan. baska hic kimseyi takma, elden sanane?

ve koca meselesi. sen evde sürekli kocani beklersen esin zaten nasilsa hep bekliyor diye seni erteler. ondan uyanik olan bekleyen degil istedigi gibi takilan sen ol biraz burnu sürtsün. o sok terapisi cok ise yariyor. umarim siddet yoktur. misal yalniz basina at bebegini besige saatlerce gez. esin günün nasil gecti derse ne kadar güzel oldugunu anlat kudursun. yada belki karamsar oldugun icin esin dinlemek istemiyor? hep ayni muhabbet diye? yemek yapma, eve gelmeden önce evde yemek yok zamanim yoktu yemek bugun senden sorulur de. ucu ona dokuncak sorumluklar yükle ozaman bak nasil hallolur hersey. bebeginize ilgisi var mi? hem arkadaslara dert anlat ah vah derler arkandan kina yakarlar ah benden beteri de varmis diye...

Hamileyim daha bebegim yok elimde.. suan karnimda olduğu icin surekli mide bulantisi yasiyorum iki defa hastanede yatisimi yaptilar..
Yemek kaynanamla bir istegim disinda.
Evde olunva mide bulantilarimdan ve halsizlikten ve evde yapacak bisey olmamasindan yapamiyorum yemek .
Bugunde cok fenaydm esim kendi sucuk ekmek yapti yedi

Okulada yetismeye calisiyorum...
Takmamak umursamamak... elimden geldigince yapacağım
ALLAH razi olsun insallah

Kaybettiğim bebeğimin eli

Profil resmini açınca gozyaslarima hakim olamadım. Çok yaşadım kuvez gunlerini:KK43: kapıdan girer girmez direk solunum cihazına bakardım çalışıyor mu diye:KK43: gitti melegim cennete... Annesini yarım bıraktı kanadı kırık bıraktı:KK43: pamuk lara sararken buz gibi gasilhanede kendim yikadim yavrumu. Çok zor sizi çok iyi anlıyorum Rabbim dayanma gücü versin

çok ama çok üzüldüm, Allah sizlere sabır ve dayanma gücü versin
başka ne denir bilemedim

Hamileyim daha bebegim yok elimde.. suan karnimda olduğu icin surekli mide bulantisi yasiyorum iki defa hastanede yatisimi yaptilar..
Yemek kaynanamla bir istegim disinda.
Evde olunva mide bulantilarimdan ve halsizlikten ve evde yapacak bisey olmamasindan yapamiyorum yemek .
Bugunde cok fenaydm esim kendi sucuk ekmek yapti yedi

Okulada yetismeye calisiyorum...
Takmamak umursamamak... elimden geldigince yapacağım
ALLAH razi olsun insallah

cogu erkek icimizde bebek büyüdügünü kavriyamiyorlar ondan pek filmlerdeki gibi ilgi bekleme. kendine odaklan gerisini birak görsün... bulantili dönemde ders olmazki :( bol bol temiz hava al. bak günde en az bi saat yürü kendini yemi dogmus gibi hissedersin. buna adim gibi eminim

Profil resmini açınca gozyaslarima hakim olamadım. Çok yaşadım kuvez gunlerini:KK43: kapıdan girer girmez direk solunum cihazına bakardım çalışıyor mu diye:KK43: gitti melegim cennete... Annesini yarım bıraktı kanadı kırık bıraktı:KK43: pamuk lara sararken buz gibi gasilhanede kendim yikadim yavrumu. Çok zor sizi çok iyi anlıyorum Rabbim dayanma gücü versin
Amin. Sizinde başınız sağolsun ben de özlüyorum kuzumu bi sıkıntım olduğunda onun mezarına gidip ona anlatiyorum derdimi. Şimdi eğer yaşasaydı 1. Buçuk yaşında olacaktı ama malesef kaybettm

Ah ahh okurken içim yandı yaktınız rabbim size ve sizin durumunuzdaki annelere analara sabir versin yaşamayan bilmez haklısınız ama inanın dua ettim meleğinize meleklerinize ne diyeyim ki rabbim sabır versin başınız sağolsun kimseyi evladıyla sınamasın inşallah geriye kalan herşey bomboş evlatlarımızı bize bağışlasın yüce rabbim
Amin inşallah.

Amin. Sizinde başınız sağolsun ben de özlüyorum kuzumu bi sıkıntım olduğunda onun mezarına gidip ona anlatiyorum derdimi. Şimdi eğer yaşasaydı 1. Buçuk yaşında olacaktı ama malesef kaybettm
Bizimde yaşasaydı 2 yaşında olacaktı. Olsun cnm ahirettede lazım. Allaha yalvaracaklarmış anne babamı cennete al diye. Öte tarafta kavuşma ümidiyle...

Allah sabirlar versin güc versin.çok üzüldüm
Bombos dertlerimden utandim.
Konusun anlatin paylasin.insan insan ister laf ister.
Terapist istemiyorsunuz madem.arkadasiniz dostunuz olan biri ile oturun uzun uzun sohbetler edin.bombos seyler konusun bazen.
Allah sizinle olsun

Allah sabirlar versin güc versin.çok üzüldüm
Bombos dertlerimden utandim.
Konusun anlatin paylasin.insan insan ister laf ister.
Terapist istemiyorsunuz madem.arkadasiniz dostunuz olan biri ile oturun uzun uzun sohbetler edin.bombos seyler konusun bazen.
Allah sizinle olsun
Allah razı olsun

aynı acıyı ben de yaşadım nisakuzusu2 nisakuzusu2
geçmeyecek sadece zamanla hafifleyecek..

Back
X