- 1 Eylül 2016
- 360
- 230
- 53
- 29
- Konu Sahibi nisakuzusu2
Kaybettiğim bebeğimin eliO değil de profil resmindeki minnak el kimin?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaybettiğim bebeğimin eliO değil de profil resmindeki minnak el kimin?![]()
Doğru tahminBebeğini kaybetmiş sanırım profilinin altında öyle yazıyor. Tabi bu benim tahminim
Kaybettiğim bebeğimin eli
Allah razı olsunBaşınız sağolsun.
Geçen sene gitmiştim tekrar gitmek istemiyorum aslında once tekrar düşündum ama sonra kendi derdimle kendim yuzleserek atlatabilirim diye düşündüm inşallah öyle olurBence bir terapiste gitmelisiniz... işe yarıyor emin olun
maalesef öyle olmuyorGeçen sene gitmiştim tekrar gitmek istemiyorum aslında once tekrar düşündum ama sonra kendi derdimle kendim yuzleserek atlatabilirim diye düşündüm inşallah öyle olur
Allah rahmet eylesinKaybettiğim bebeğimin eli
Ah ahh okurken içim yandı yaktınız rabbim size ve sizin durumunuzdaki annelere analara sabir versin yaşamayan bilmez haklısınız ama inanın dua ettim meleğinize meleklerinize ne diyeyim ki rabbim sabır versin başınız sağolsun kimseyi evladıyla sınamasın inşallah geriye kalan herşey bomboş evlatlarımızı bize bağışlasın yüce rabbimProfil resmini açınca gozyaslarima hakim olamadım. Çok yaşadım kuvez gunlerinikapıdan girer girmez direk solunum cihazına bakardım çalışıyor mu diye
gitti melegim cennete... Annesini yarım bıraktı kanadı kırık bıraktı
pamuk lara sararken buz gibi gasilhanede kendim yikadim yavrumu. Çok zor sizi çok iyi anlıyorum Rabbim dayanma gücü versin
Allah size peygamber sabri versin cok uzuldum ikinizede diyecek baska bi soz bulamadim yuregim parcalandi sakiProfil resmini açınca gozyaslarima hakim olamadım. Çok yaşadım kuvez gunlerinikapıdan girer girmez direk solunum cihazına bakardım çalışıyor mu diye
pamuk lara sararken buz gibi gasilhanede kendim yikadim yavrumu. Çok zor sizi çok iyi anlıyorum Rabbim dayanma gücü versin
Allah sabır versin sana kardeşim bende sizi çok iyi anlıyorumProfil resmini açınca gozyaslarima hakim olamadım. Çok yaşadım kuvez gunlerinikapıdan girer girmez direk solunum cihazına bakardım çalışıyor mu diye
Bende ama burda anlattiklarim yuzunden beni anlamayıp sadece elestiren ve daha cok uzen cok insan var...
Gercekten duzgunce konusup aglamaktan zivanadan cikmis halimi paylaşıp destek görebileceğim kimse yok cevremde..
Burda da yok ne yazikki.
Mutsuz olmayi hakediyorum sanki..
Salaklik ustune salklik yapmis gibiyim...
Deger gormedigim adamdan birde cocuk yapmak...
Halaa evli kalmak...
Ondan hala medet ummak...
Es gorevlerini yapmasini beklemek...
Icime atmaktan baska carem yok ki..yapma lütfen böyle, hersey Allahin taktiri. önce acini yasa bol bol agla sakin icine atma. yalniz degilsib hepimiz insaniz. düsmes kalkmaz bi Allah. Yaradana sigin. Seni elestirenleri böyle bi günde hic takma, hele sanal alemde... bol bol dua et Allah gösterir bi yol. Vallahi cok üzüldüm seni tanimiyorum ama sim ski sarilirdim sana. keske elimden bise gelse. hele esinin yalnislarini düsünüp daha da mahfetme kendini onunda zamani gelir elbet.
Icime atmaktan baska carem yok ki..
Kimseye bisey anlatamiyorum esimle dertlesecek olsam o herkesin derdi kendine gorusunde. Benlede biseyini paylasmaz..
Ayni evde el gibiyiz. Bebegim yuzunden aglamkta istemiyorum o da insallah benim gbi olmaz... olmasin uzulmesin insanlara bu kadar deger vermesin inanmasin insallah. Ben kime deger versem inansam yanlis yaptigimi gordum. Es diye hayatıma aldigim adami keske kapimin icerisine bile sokmasaymisim... ne gonul almasi var ne ilgilenmesi. Dostuyla is arkadasiyla benden cok muhabbet eder. Ben sadece bebegini tasiyan bir canliyim.
Icim sisti artik.
Balon olup ucacak olsam igne batirip sondirmek issteyen cok olur.
Diyorumsa bazen sonsem belki daha mi mutlu olurdu herkes..
Kimse icin zerre onemim yok nasil olsa.