Birisiyle uzun uzun konuşmak istiyorum

Konunu düzenleyerek işe başlarsan daha kolay olur sayfa sayfa kimse okumaz acaba nerede derdini anlattı diye.

Profil resmini açınca gozyaslarima hakim olamadım. Çok yaşadım kuvez gunlerini:( kapıdan girer girmez direk solunum cihazına bakardım çalışıyor mu diye:( gitti melegim cennete... Annesini yarım bıraktı kanadı kırık bıraktı:( pamuk lara sararken buz gibi gasilhanede kendim yikadim yavrumu. Çok zor sizi çok iyi anlıyorum Rabbim dayanma gücü versin

Profil resmini açınca gozyaslarima hakim olamadım. Çok yaşadım kuvez gunlerini:KK43: kapıdan girer girmez direk solunum cihazına bakardım çalışıyor mu diye:KK43: gitti melegim cennete... Annesini yarım bıraktı kanadı kırık bıraktı:KK43: pamuk lara sararken buz gibi gasilhanede kendim yikadim yavrumu. Çok zor sizi çok iyi anlıyorum Rabbim dayanma gücü versin
Ah ahh okurken içim yandı yaktınız rabbim size ve sizin durumunuzdaki annelere analara sabir versin yaşamayan bilmez haklısınız ama inanın dua ettim meleğinize meleklerinize ne diyeyim ki rabbim sabır versin başınız sağolsun kimseyi evladıyla sınamasın inşallah geriye kalan herşey bomboş evlatlarımızı bize bağışlasın yüce rabbim

Profil resmini açınca gozyaslarima hakim olamadım. Çok yaşadım kuvez gunlerini:KK43: kapıdan girer girmez direk solunum cihazına bakardım çalışıyor mu diye:KK43: gitti melegim cennete... Annesini yarım bıraktı kanadı kırık bıraktı:KK43: pamuk lara sararken buz gibi gasilhanede kendim yikadim yavrumu. Çok zor sizi çok iyi anlıyorum Rabbim dayanma gücü versin
Allah size peygamber sabri versin cok uzuldum ikinizede diyecek baska bi soz bulamadim yuregim parcalandi saki

Allah sabır versin sana kardeşim bende sizi çok iyi anlıyorum:(

Allah cok cok sabir versin. Su an okurken bile göz yaslarina boguldum. Sizi tahmin edemiyorum bile. Ne desem bos. Tum dualarim sizlerle.

Bende ama burda anlattiklarim yuzunden beni anlamayıp sadece elestiren ve daha cok uzen cok insan var...
Gercekten duzgunce konusup aglamaktan zivanadan cikmis halimi paylaşıp destek görebileceğim kimse yok cevremde..
Burda da yok ne yazikki.
Mutsuz olmayi hakediyorum sanki..
Salaklik ustune salklik yapmis gibiyim...
Deger gormedigim adamdan birde cocuk yapmak...
Halaa evli kalmak...
Ondan hala medet ummak...
Es gorevlerini yapmasini beklemek...

Bende ama burda anlattiklarim yuzunden beni anlamayıp sadece elestiren ve daha cok uzen cok insan var...
Gercekten duzgunce konusup aglamaktan zivanadan cikmis halimi paylaşıp destek görebileceğim kimse yok cevremde..
Burda da yok ne yazikki.
Mutsuz olmayi hakediyorum sanki..
Salaklik ustune salklik yapmis gibiyim...
Deger gormedigim adamdan birde cocuk yapmak...
Halaa evli kalmak...
Ondan hala medet ummak...
Es gorevlerini yapmasini beklemek...

yapma lütfen böyle, hersey Allahin taktiri. önce acini yasa bol bol agla sakin icine atma. yalniz degilsib hepimiz insaniz. düsmes kalkmaz bi Allah. Yaradana sigin. Seni elestirenleri böyle bi günde hic takma, hele sanal alemde... bol bol dua et Allah gösterir bi yol. Vallahi cok üzüldüm seni tanimiyorum ama sim ski sarilirdim sana. keske elimden bise gelse. hele esinin yalnislarini düsünüp daha da mahfetme kendini onunda zamani gelir elbet.

yapma lütfen böyle, hersey Allahin taktiri. önce acini yasa bol bol agla sakin icine atma. yalniz degilsib hepimiz insaniz. düsmes kalkmaz bi Allah. Yaradana sigin. Seni elestirenleri böyle bi günde hic takma, hele sanal alemde... bol bol dua et Allah gösterir bi yol. Vallahi cok üzüldüm seni tanimiyorum ama sim ski sarilirdim sana. keske elimden bise gelse. hele esinin yalnislarini düsünüp daha da mahfetme kendini onunda zamani gelir elbet.
Icime atmaktan baska carem yok ki..
Kimseye bisey anlatamiyorum esimle dertlesecek olsam o herkesin derdi kendine gorusunde. Benlede biseyini paylasmaz..
Ayni evde el gibiyiz. Bebegim yuzunden aglamkta istemiyorum o da insallah benim gbi olmaz... olmasin uzulmesin insanlara bu kadar deger vermesin inanmasin insallah. Ben kime deger versem inansam yanlis yaptigimi gordum. Es diye hayatıma aldigim adami keske kapimin icerisine bile sokmasaymisim... ne gonul almasi var ne ilgilenmesi. Dostuyla is arkadasiyla benden cok muhabbet eder. Ben sadece bebegini tasiyan bir canliyim.
Icim sisti artik.
Balon olup ucacak olsam igne batirip sondirmek issteyen cok olur.
Diyorumsa bazen sonsem belki daha mi mutlu olurdu herkes..
Kimse icin zerre onemim yok nasil olsa.

Icime atmaktan baska carem yok ki..
Kimseye bisey anlatamiyorum esimle dertlesecek olsam o herkesin derdi kendine gorusunde. Benlede biseyini paylasmaz..
Ayni evde el gibiyiz. Bebegim yuzunden aglamkta istemiyorum o da insallah benim gbi olmaz... olmasin uzulmesin insanlara bu kadar deger vermesin inanmasin insallah. Ben kime deger versem inansam yanlis yaptigimi gordum. Es diye hayatıma aldigim adami keske kapimin icerisine bile sokmasaymisim... ne gonul almasi var ne ilgilenmesi. Dostuyla is arkadasiyla benden cok muhabbet eder. Ben sadece bebegini tasiyan bir canliyim.
Icim sisti artik.
Balon olup ucacak olsam igne batirip sondirmek issteyen cok olur.
Diyorumsa bazen sonsem belki daha mi mutlu olurdu herkes..
Kimse icin zerre onemim yok nasil olsa.

kimse seni önemsemiyorsa, sen niye milleti bu kadar düsünüyorsun? insan yalnizda mutlu olabiliyor inan bana hersey zaman. bebekler herseyi hissediyor onun icin mutlu olmak zorundasin. bebegine odaklan. baska hic kimseyi takma, elden sanane?

ve koca meselesi. sen evde sürekli kocani beklersen esin zaten nasilsa hep bekliyor diye seni erteler. ondan uyanik olan bekleyen degil istedigi gibi takilan sen ol biraz burnu sürtsün. o sok terapisi cok ise yariyor. umarim siddet yoktur. misal yalniz basina at bebegini besige saatlerce gez. esin günün nasil gecti derse ne kadar güzel oldugunu anlat kudursun. yada belki karamsar oldugun icin esin dinlemek istemiyor? hep ayni muhabbet diye? yemek yapma, eve gelmeden önce evde yemek yok zamanim yoktu yemek bugun senden sorulur de. ucu ona dokuncak sorumluklar yükle ozaman bak nasil hallolur hersey. bebeginize ilgisi var mi? hem arkadaslara dert anlat ah vah derler arkandan kina yakarlar ah benden beteri de varmis diye...

Back
X