- Konu Sahibi askrhpozitif
Doğum günüm unutuldu
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bir sevgilim vardı çok sevmiştim onu ama maalesef onun doğum günü gelmeden ayrıldık.
Doğum günü yaklaştıkça bile heyecanlandım ayrı olduğumuz halde.
Bir sevgilim vardı sevemedim bir türlü, onun doğum gününü de unuttum, aklıma bile gelmedi, hatta o ima bile etti yine de aklıma gelmedi.
Yorum senin.
İyi tarafından bakmaya çalışıyorum ama bence özrü kabahatinden büyük.Çok ciddi bir olay mı yaşandı. Ailesi ile tartıştı diye sizi arayıp kutlamayacak mı yani. Doğum gününü kutlayıp , kusura bakmazsan kötüyüm kutlamayı sonra yapsak our mu diyebilirdi.
Maalesef erkeklerin bir çoğu düşünceli değiller.
Ayrı şehirlerde mi yaşıyosunuz ?
Ne kadar süredir görüşüyor sunuz ?
Ben okudu. Ve sadece fikir vermek istiyorumnikah lafi ggecicek kadar sana baglanmissa ailesiyle acaba seninle alakali bir sorunmu oldu acaba babasi ablasi evlenmek icin birkizmi israrinda bulundu bilmiyorum acaba oyun icindemi onuda dusundum erkekleride anlamak lazim acaba ne oldu bence 1 hafta arama gunaydin_iyigeceler yaz yat uyu 7 8 gun bekle bak ustune gitme ozaman hersy durulur ofkeliyken karar verme soz verme inatta etme sadece 7 8 gun bekle arama aramazsa dur bakalim
aılesıyle bağları annesının olumunden sonra dahada bozuldu mıras olayları hala devam edıyordu ablasıyla o konuda tartısmılar bıde bı gun oncesınde babasının saglıgı kottuydu acılde serum takmışlar cıkmıstı o gun yatırmışlar hastaneye oruç tuttuğu ıcın fıtığı azmış babası mersınde buarada bız kutahyadayız o kutahyada ben ılcesındeyım ama manısada okuyorum ılıskımız 1 sene olmak uzere aynısını bende soledım sadece doğum gunun kutlu olsun demenı bekledim dedım o onu butun tartışmalardan sonra gece 11 de yaptı
Anlamak için bir kaç kez okumam gerekti.
Bana sorarsan eksi birde şuan , biraz zaman ver ve gözlemle
Daha sonra karar vermem daha sağlıklı olur.
o kadar zorlandımki okurken ne nokta var nede virgül . anlamadım ben bir şey sadece yaşının küçük oldugunu anladım...
çocuk sana doğum gününde hedıye almaı aramadıda .evlılıkten bahsediyor ölemi?
bence sizin evlenmeniz için daha zamana ihtiyacınız var derim ....heleki böle bir adamla zor görünüyor canım
evet 14 yas var aramızda o gun benım doğum gunumun olduğu gun baya olaylar olmuş ve onları bana anca anlattı , o gun kutladı ama gece kutladı yanı ıs ısten gectıkten sonra , evet evlılıkten bahsedıyor ben daha olmaz dedıgımdede benımle kavga edıyor , anlaşılması zor bırı bole olduğu zamanlarda onun dışında hıc bır problemımız olmuyor hatta fazlasıyla eglencelı gecıyr
erkeklerin çoğu için doğum günü ,önemli değil
14 yaşta baya çokmuşşş canım sen kaç sın o kaç yaşında tam olarak buda önemli aslında
bu yaşa kadar niye evlenmemiş bu yaşa kadar evlenmemiş erkekleri .çok yadırgıyorum
ben 23 yasındayım oda 37 yasında yas benım ıcın onemlı degıl bana getırdıgı huzr ve mutluluk onemlı kı gorunum olarakta 37 gorunmuyor . bn yasını cok sonra ogrendım