Biriyle olmak istiyorum ama nedense kimse benden hoşlanmıyor...

Jut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2009
340
4
96
Ankara
23 yaşındayım ve internetten tanıştığım 2 kişi haricinde kimseyle çıkmadım onada cıkmak denmezden görüşmeden son verdim zaten.... biriyle olmak istiyorum ama nedense kimse benden hoşlanmıyor :S yada benimle olmak istemiyor :S

Neden ki canım?
Yaşın kaç?

23 var yani epey.. nedeni ni bende bilmiyorum ama çekingen olmam olarbilir erkeklerle konuşmam pek.. güzel de sayılmam sanırım bu ikisi bir araya gelince böyle olması normal :) neyse daha büyük dertleri olan insanlar varken bunu kafaya takmakda saçma oluyor gerçekten.. ama ne bileyim gecenin bu vakti düşünürken buldum kendimi..

Kafaya takma bence canım
Bu işler kısmet işi biraz
Kendine kompleks yapma hiç kimse çirkin değildir
Elbet karşına biri çıkacaktır

yok artık ümidimi kestimm bu zamana kadar olmamış bu saatten sonrada hiç olmaz.

sakın böyle düşünme lütfen!!
her kadın güzeldir çiçektir..
senin ciddi bir ilişkin olmadığı için eksikliğin bu yönde.
eminim ki çok güzelsindir.
ayrıca güzellik önemli değil kalbin güzel olsun bakışların sıcak olsun yeter.
bir erkeğin güzellikten çok sıcacık bir gülüşe anlayışa sadık olmaya vs ihtiyacı vardır
ki kadınların en çok isteyip hak ettikleri özelliklerde bu yöndedir.
sana sahip çıkacak sevecek anlayacak ve sadık olacak bir eşle tanışman dileyi ile

yok artık ümidimi kestimm bu zamana kadar olmamış bu saatten sonrada hiç olmaz.

senin bir sevgilin olmamış bu zamana kadar ümidi kestim diyorsun:)
bende 23 yaşımdayım ve çocuğum yok bende bebekten ümidi kestim diyorum:)
hadi bakalım bunalım takılalım..
öyle düşünme ne olur..bak gör seni seven birisi çıkacak karşına.neden çıkmasın ki!
yapma böyle

teşekkürler skopca ve kurdelam iyi niyetiniz için.. ama bende böyle üzerimde lanet gibi birşey var kimden hoşlansam asla asla benden hoşlanmıyor.. mesela öyle kızlar tanıdım erkek arkadaşlaı yanında değilken ona buna kur yapan veya erkek arkadaşlarını maddi manevi her anlamda kullanıp daha yakışıklı zenginini bulunca ceken giden..ona rağmen kıymetlidende kıymetli olan kızlar var.. kmseyi yargılamak değil niyetim vardır herkesin bir sebebi elbette ama dediniz ya erkekler kendini anlayacak sabırlı şefkatli birilerini arar diye.... Ben öyle düşünmüyoerum işte pek.

yok sen kesme minik paticiklerden ümidi :) Rabbim sağlıklı hayırlı evlad nasip etsin...

yok sen kesme minik paticiklerden ümidi :) Rabbim sağlıklı hayırlı evlad nasip etsin...

jut
teşekkür ederim duana amin dedim:)
bak cnm emin ol ki şevkatli bir kadın sevecen ve tatlı bir kalp masum sıcacık bakışlar
eş adayının isteyeceği özelliklerdendir.
evlenilicek bir kadında bu özellikler aranır.
senin verdiğin örnek sırf güzel zaman geçirmek için dış görünüşün cazipliyine kapılıp anı güzelleştirmek içindir bence.
ama kalıcı olan benim saydığım özellikler..zaten ona buna kur yapan erkeklerden insana hayır mı gelir?
onları hayatında örnek olarak bile tutma bence..
senin vereceğin örnek kadında sıcacık bir bakış arayıp ciddi sevdiğine sahip çıkan biri olmalı bence.boşver o kur yapan mutlu insanları..
seninde çıkacak karşına bak gör
ama herşey kısmet sakın güzellik yada çirkinlikle nitelendirme bu konuyu

Merhaba.Bence senin kendine güvenin yok bu konuda.Anlattığına göre olmaması da normal gibi..
Erkekler önce dış görünüşe bakıyorlar,sonra iç görünüşe..
Sen güzel değilim diyorsun ama fönlü saçlar,yerinde yapılmış bir makyaj,bedene yakışmış kıyafetle her bayan çekicidir.Bakımlı tırnaklar,uyumlu takılar,desenli çoraplar,kokularla vs bir bayan hep güzel olma şansına sahiptir:) Tabi detaylarla daha güzel görünmek sana kalmış artık.Mesela ben kendimle pek ilgilenmeden dışarı çıkmamla,süslenip dökünüp dışarı çıkmam arasında büyük bir fark oluyor=)) Kendimi güzel bulduğum zamanlar hep etrafımda birileri oluyor benle ilgilenen=) Ve insan kendini güzel hissettiği zaman daha pozitif daha enerjili daha bi olumlu oluyor.
Eğer zaten ben fazlasıyla bakımlıyım diyorsan bir de imaj değiştirmeyi dene,bu da seni mutlu edicektir.Ama önce kendini beğenmeli ve sevmelisinki o enerjini dışarıya vermelisin ve istediğin insan sana yaklaşabilmeli

Kurdelem..çok özel değilse buradan...çok özel ise özelden..umudunu niye kestiğini öğrenebilirmiyim?
Belki yardımcı olabilirim.
.

Kurdelem..çok özel değilse buradan...çok özel ise özelden..umudunu niye kestiğini öğrenebilirmiyim?
Belki yardımcı olabilirim.
.

her kadında olan sorunlardan dolayı
hormonel bozukluk vs..engelledi iki senedir bebek sahibi olmamızı..
olmaz gibi bir his var içimde..
ama gün doğmadan neler doğar:)

kısmet işi güzel değilim falan diye düşünme
güzellik kavramı kişiden kişiye değişir
benim beğendiğim bir erkek başkasına çirkin gelebilir öyle değil mi

Daha yasin 23 bu ne karamsarlik böyle kismet isi bunlar.

Ayrica cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir biraz bakimla hem bu düsüncenden kurtulursun hem kendine güvenin yerine gelir daha iyi hissedersin.Cevre de cok önemli sürekli evdeysen kim görüp begenecek disari cik arkadas cevrenle takil,kurslara katil. Netten birileriyle tanistigina göre disari pek cikmiyorsun sosyal ol biraz göreceksin hersey düzelir.

aman bende çıkmamıştım boşver. sessiz sakin dururken eşim geldi bir açtı çenemi şimdi susturana aşkolsun. o zaman tabi iş arkadaşıydık sonradan çok dert yandı nedne açtım ben bunun sesini bilmemki dediği çok oldu. hiç dertlenme erkeklerle çıkmak marifet değil. hayırlı bir eş dile mevlamdan.

Canım Allah`ın değer veripte yarattığı hiçbir şey çirkin değildir.. Sana Mevlana'nın güzel bir sözüyle cevap vermek istiyorum çok şey anlatacağına eminim...

"Bak! Bil ki; domuzların önüne inciler serilmez... Mücevherden sarraflar anlar ancak, başkası bilmez... Ne fark eder ki kör insan için, elmas da bir cam da... Sana bakan bir kör ise, sakın kendini camdan sanma..."

Senin sadece kara kaşına, kara gözüne gelecek olan varsın hiç gelmesin ne çıkar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…