ilgin için teşekkür ederim ceremino söylediklerinde haklısın sanırım bunu yapma cesareti edinmeliyim önce ama gerçekten insanların olduğu ortamlar beni tedirgin ediyor hiç eğlenmiyorum öyle yerlerde.. gerilincede haliyle bir an önce uzaklaşmak istiyorum... neysee biraz daha fazla dışaeı çıkma gayretine gireceğim belki bir kursa falan yazılırım başlangıç olarak en azından gerginliğimi atmaya çalışırım..
kac yasındasın ?
teşekkürler skopca ve kurdelam iyi niyetiniz için.. ama bende böyle üzerimde lanet gibi birşey var kimden hoşlansam asla asla benden hoşlanmıyor..mesela öyle kızlar tanıdım erkek arkadaşlaı yanında değilken ona buna kur yapan veya erkek arkadaşlarını maddi manevi her anlamda kullanıp daha yakışıklı zenginini bulunca ceken giden..ona rağmen kıymetlidende kıymetli olan kızlar var.. kmseyi yargılamak değil niyetim vardır herkesin bir sebebi elbette ama dediniz ya erkekler kendini anlayacak sabırlı şefkatli birilerini arar diye.... Ben öyle düşünmüyoerum işte pek.
23 var yani epey.. nedeni ni bende bilmiyorum ama çekingen olmam olarbilir erkeklerle konuşmam pek.. güzel de sayılmam sanırım bu ikisi bir araya gelince böyle olması normal :) neyse daha büyük dertleri olan insanlar varken bunu kafaya takmakda saçma oluyor gerçekten.. ama ne bileyim gecenin bu vakti düşünürken buldum kendimi..
hepinize yardımlarınız ve ilginiz için teşekkürler bayanlar..doğru diyorsunuz belki özgüvende bitiyor mesele ama bu öle kolay bişey değil.. sizin temel yapınızda olmayan birşeyi çat diye yerleştiremiyorsunuz karakterinize benim yapım çekingen utangaç.. ne zaman bundan farklı bi davranışa sahip olsam zaten ya küçük üşüyorum ya pişman oluyorum.. Ben ne bileyim yani güzellik öenmli değil demişsiniz ama bakın genelde başıma gelen olayı söyleyeyim ben mesela komik bişey söylüyorum bir ortamda ya da hani bişeyler söylüyorum beni dikkate alıp cevap veren ya da esprilerime gülen kimse yok ama aynısını başka biri söyleyince şirin oluyor tatlı oluyor.. bu da insana haliyle koyuyor yani.. kimseye haset etmedim bu konuda ama üzülüyor yinede insan.. elimden geldiğince dış görünüşümü falan düelttim makyaj yapıyorum iyi giyinmeye çalışıyorum ancak yinede insanların benden neden uzak durduklarını anlayamıyorum.. genelde yakın arkadaşlarım hep şunu der çok iyisin çok iyisin yardımseversin anlayışlısın seninle olan kişi yaşadı falan.. ama benimle olan bir kişi yok bu yaşımdayım 4 yıl ünv okudum sadeece bir kişiçıkma teklifi etti. sadece 1. ben bunu çok anlayamıyorum açıkçası demekki bende bir sorun var bir eksik var ama ne oldugunu çözebilmiş değilim..
ya bende 23 yasındayım ciddi bır ılıskım olmadı
bunun eksıklıgınıde yasamadm . teklıf edenler yada etmeye calısanlar oldu .
ama ben duvar gb oldugum için devamını getıremedıler ..
erkeklerle konuşurum. hemde ıyı arkadasımdır ama soyledıklerıne göre : sevgılı manasında yaklasamıyorlarmış , durusum buna ızın vermıyormus , sert ve ters cvplar verıyormusum ..
doğrumu : evet doğru ..
buna engel olamıyorum benımde sorunum bu :))
yani bence sınır olmalı arada ben o sınırı aşamıyorum karsı tarafta yaklasamıyor doğal olarak
ama bu benı senın gibi rahatsız etmıyor . bana aşık olunmadıgı surece bır erkekle cıkmak flort etmek falan cok sacma boş gelıyor.. anlamsız yanı ..
sanırım bende türün farklı bır sorunuyum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?