Biriyle olmak istiyorum ama nedense kimse benden hoşlanmıyor...

canim beni anlatmissin ben de bugun bi adayla olmicani gordum ve inanilmaz uzgunum, agliyorum sinirden, olmuyor olmuyor gelmiyor. yalniz, bi kosede olup gidicem yaa allahim sana yalvariyorum nolur nasip et bize uygun birilerini((((((((((

yok artık ümidimi kestimm bu zamana kadar olmamış bu saatten sonrada hiç olmaz.

yahu sankı 40 yasındaymıs gıbı konusuyorsun daha 23 yasındasın ...
ayrıca guzel degılım dıye kestırıp atma ben de her kadın guzeldır sozune ınananlardanım ....
bence bırak sevgılıyı sunu bunu ılk once kendını sev ...
kendını sevdıkten sonra ınan hersey degısır ...

cok haklısın canım benım
hersey kısının kendınde baslıyor kendınde bıtıyor
bencede sahıp olunması gereken tek sey kendıne guven
hersey bunla baslıyor

canim beni anlatmissin ben de bugun bi adayla olmicani gordum ve inanilmaz uzgunum, agliyorum sinirden, olmuyor olmuyor gelmiyor. yalniz, bi kosede olup gidicem yaa allahim sana yalvariyorum nolur nasip et bize uygun birilerini((((((((((

kac yasındasın ?

Bu konuda internete güvenmeyin.İnternette birbirini yanlış tanıma ihtimali fazladır.Yada sağlam basın karekterinie güvendiğiniz,iyi tahlil ettiğiniz birisi olsun:)

hepinize yardımlarınız ve ilginiz için teşekkürler bayanlar..doğru diyorsunuz belki özgüvende bitiyor mesele ama bu öle kolay bişey değil.. sizin temel yapınızda olmayan birşeyi çat diye yerleştiremiyorsunuz karakterinize benim yapım çekingen utangaç.. ne zaman bundan farklı bi davranışa sahip olsam zaten ya küçük üşüyorum ya pişman oluyorum.. Ben ne bileyim yani güzellik öenmli değil demişsiniz ama bakın genelde başıma gelen olayı söyleyeyim ben mesela komik bişey söylüyorum bir ortamda ya da hani bişeyler söylüyorum beni dikkate alıp cevap veren ya da esprilerime gülen kimse yok ama aynısını başka biri söyleyince şirin oluyor tatlı oluyor.. bu da insana haliyle koyuyor yani.. kimseye haset etmedim bu konuda ama üzülüyor yinede insan.. elimden geldiğince dış görünüşümü falan düelttim makyaj yapıyorum iyi giyinmeye çalışıyorum ancak yinede insanların benden neden uzak durduklarını anlayamıyorum.. genelde yakın arkadaşlarım hep şunu der çok iyisin çok iyisin yardımseversin anlayışlısın seninle olan kişi yaşadı falan.. ama benimle olan bir kişi yok bu yaşımdayım 4 yıl ünv okudum sadeece bir kişiçıkma teklifi etti. sadece 1. ben bunu çok anlayamıyorum açıkçası demekki bende bir sorun var bir eksik var ama ne oldugunu çözebilmiş değilim..

Bu konuda internete güvenmeyin.İnternette birbirini yanlış tanıma ihtimali fazladır.Yada sağlam basın karekterinie güvendiğiniz,iyi tahlil ettiğiniz birisi olsun:)

Artık internet eskisi gibi değil aslında facebook msn insanların normal yaşamları hakkında arkadaş çevresi ve ailesi hakkındada fikir edinilebiliyor.. tabi yinede haklısınız tam anlamıyla bir güven ancak o kişiyle görüştüğünüzde olur ama ben olmayacagına inandığım için görüşmedim zaten..

canım umarım yazdıklarımı ukalalık olarak algılamazsın ben genelde begenılen ve cevremden guzel seyler duyan bırıyım ama ben de aynı dertten muzdarıbım
yanı ınan bana bunun dıs gorunusle falan alakası yok
ben aynaya baktıgımda kendımı begenıyorum dısardan gelen tepkılerde cok guzel
ama olmayınca olmuyor işte bence vardır hakkında hayırlısı ve bır gun karsına cıkacaktır
sadece kendıne guven ....

evet bende kimden hoşlansam sonrasında hep başkasının kolunda gördüm maalesef zaten genelde beni kimse fark etmiyor görünmez miyim neyim anlamadım 4 yıl aynı sınıfta okudugm insanlara bile tutup yasen bizim sınıfta mıydın diyor sınıflarımız biraz kalabalktı ama en azından yüz aşinalığı olur o da yok.. ezik muamelesi görmekten bıktım..

estafurullah... ama emimim birileriyle görüşmüşsündür bugune kadar.. benim öyle bir olayımda yok çünkü dediğim gibi benimle görüşmek isteyen bir insan bile yk :)

evet pek sosyal biri sayılmam. öyle ortamlara girince çok geriliyorum zaten hiç rahat olamıyorum maalesef..

valla acıkcasıı ıcımden bı ses senın hıcde cırkın bı kız oldugunu soylemıyor..sadece sımdılık kendını mutsuz hıssettıgın ıcın kenıdnee bakmıyorsundur o kadar ..ama çirkinsende sorun degıll..ne demişlerr alllaa herkesee çirkin şansı versin..ki ben buna gerçekten yürekten inanıyorum:)

estafurullah... ama emimim birileriyle görüşmüşsündür bugune kadar.. benim öyle bir olayımda yok çünkü dediğim gibi benimle görüşmek isteyen bir insan bile yk :)

Konuyla pek alakalı degıl ama hangı sehırdesın ?

neyim ne değilim belki dediğiniz gibi bunu sağlıklı değerlendiremiyorumdur ama.. insanların benden kaçmasını bana yaklaşmamasını anlamıyorum...

evet pek sosyal biri sayılmam. öyle ortamlara girince çok geriliyorum zaten hiç rahat olamıyorum maalesef..

hangı sehırde oldugunu ozellıkle sordum canım . aslında ımkanların bol oldugu br sehırde yasıyorsun ben de ankarada yasıyorum daha kucuk ve ımkanları kısıtlı bır sehırde yasamıs olsaydın belkı senın ıcın daha zor olurdu
ama daha once baska bır arkadasımızda yazmıs
dısarı cık
arkadaslarınla takıl
kendıne yenı ugraslar bul
tamam baslarda sıkılabılırsın
ama yavas yavas zamanla alısırsın ve sonradan nasıl bır degısım ıcınde oldugunu kendınde fark edersın
ve umarım burada bızlerle bu degısımı paylasırsın

tek başıma dişarda olmaktan hoşlanmıyorum.. arkadaşlarımında hepsi kendi işi gücünde pek öyle bir imkanım yokk zaten gezmekten hoşlanan bir yapımda yok :

bencede canim
kendine bakim fln yap
tarzini degistirebilirsin ne bilim saclarini kestirebilirsin
bi yenilen degisiklik heraman ii gelir ve motive eder insani

biraz sosyallikte olunca kendini daha mutlu hisedeckesin ve
ozguvenin artacak

boyle oluncada insanlarin dikkatini daha cabuk cekersin canim..
bi yetenegin varsa onu gelistirmek icin bi kursa fln gidebilirsin mesela

tek başıma dişarda olmaktan hoşlanmıyorum.. arkadaşlarımında hepsi kendi işi gücünde pek öyle bir imkanım yokk zaten gezmekten hoşlanan bir yapımda yok :

ozelden ıstedıgın zaman mesaj atabılırsın.her turlu yardıma hazırım canım ben de ankarada yım hatta bır gun bulusabılırız bıle benım ıcın hıcbır sakıncası yok .degısık cevre degısık ınsnalar belkı sana ıyı gelır
yanı bır an once bır yerden baslaman gerekıyor
yanlıs anlama ama hıc caba gostermeden olmaz bu ısler
yanı gezmekten hoslanmıyorum dıyorsun
sosyal degılım dıyorsun
ya bu halınden sıkayet etmeyeceksın ya da yasam tarzını dusuncenı dıs gorunusunu
ya da senı mutsuz kılan her neyse onu degıstıreceksın
sevgiler...

ilgin için teşekkür ederim ceremino söylediklerinde haklısın sanırım bunu yapma cesareti edinmeliyim önce ama gerçekten insanların olduğu ortamlar beni tedirgin ediyor hiç eğlenmiyorum öyle yerlerde.. gerilincede haliyle bir an önce uzaklaşmak istiyorum... neysee biraz daha fazla dışaeı çıkma gayretine gireceğim belki bir kursa falan yazılırım başlangıç olarak en azından gerginliğimi atmaya çalışırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…