yok artık ümidimi kestimmbu zamana kadar olmamış bu saatten sonrada hiç olmaz.
Merhaba.Bence senin kendine güvenin yok bu konuda.Anlattığına göre olmaması da normal gibi..
Erkekler önce dış görünüşe bakıyorlar,sonra iç görünüşe..
Sen güzel değilim diyorsun ama fönlü saçlar,yerinde yapılmış bir makyaj,bedene yakışmış kıyafetle her bayan çekicidir.Bakımlı tırnaklar,uyumlu takılar,desenli çoraplar,kokularla vs bir bayan hep güzel olma şansına sahiptir:) Tabi detaylarla daha güzel görünmek sana kalmış artık.Mesela ben kendimle pek ilgilenmeden dışarı çıkmamla,süslenip dökünüp dışarı çıkmam arasında büyük bir fark oluyor=)) Kendimi güzel bulduğum zamanlar hep etrafımda birileri oluyor benle ilgilenen=) Ve insan kendini güzel hissettiği zaman daha pozitif daha enerjili daha bi olumlu oluyor.
Eğer zaten ben fazlasıyla bakımlıyım diyorsan bir de imaj değiştirmeyi dene,bu da seni mutlu edicektir.Ama önce kendini beğenmeli ve sevmelisinki o enerjini dışarıya vermelisin ve istediğin insan sana yaklaşabilmeli
canim beni anlatmissin ben de bugun bi adayla olmicani gordum ve inanilmaz uzgunum, agliyorum sinirden, olmuyor olmuyor gelmiyor. yalniz, bi kosede olup gidicem yaa allahim sana yalvariyorum nolur nasip et bize uygun birilerini((((((((((
23 yaşındayım ve internetten tanıştığım 2 kişi haricinde kimseyle çıkmadım onada cıkmak denmezden görüşmeden son verdim zaten.... biriyle olmak istiyorum ama nedense kimse benden hoşlanmıyor :S yada benimle olmak istemiyor :S
Bu konuda internete güvenmeyin.İnternette birbirini yanlış tanıma ihtimali fazladır.Yada sağlam basın karekterinie güvendiğiniz,iyi tahlil ettiğiniz birisi olsun:)
canım umarım yazdıklarımı ukalalık olarak algılamazsın ben genelde begenılen ve cevremden guzel seyler duyan bırıyım ama ben de aynı dertten muzdarıbımhepinize yardımlarınız ve ilginiz için teşekkürler bayanlar..doğru diyorsunuz belki özgüvende bitiyor mesele ama bu öle kolay bişey değil.. sizin temel yapınızda olmayan birşeyi çat diye yerleştiremiyorsunuz karakterinize benim yapım çekingen utangaç.. ne zaman bundan farklı bi davranışa sahip olsam zaten ya küçük üşüyorum ya pişman oluyorum.. Ben ne bileyim yani güzellik öenmli değil demişsiniz ama bakın genelde başıma gelen olayı söyleyeyim ben mesela komik bişey söylüyorum bir ortamda ya da hani bişeyler söylüyorum beni dikkate alıp cevap veren ya da esprilerime gülen kimse yok ama aynısını başka biri söyleyince şirin oluyor tatlı oluyor.. bu da insana haliyle koyuyor yani.. kimseye haset etmedim bu konuda ama üzülüyor yinede insan.. elimden geldiğince dış görünüşümü falan düelttim makyaj yapıyorum iyi giyinmeye çalışıyorum ancak yinede insanların benden neden uzak durduklarını anlayamıyorum.. genelde yakın arkadaşlarım hep şunu der çok iyisin çok iyisin yardımseversin anlayışlısın seninle olan kişi yaşadı falan.. ama benimle olan bir kişi yok bu yaşımdayım 4 yıl ünv okudum sadeece bir kişiçıkma teklifi etti. sadece 1. ben bunu çok anlayamıyorum açıkçası demekki bende bir sorun var bir eksik var ama ne oldugunu çözebilmiş değilim..
canim beni anlatmissin ben de bugun bi adayla olmicani gordum ve inanilmaz uzgunum, agliyorum sinirden, olmuyor olmuyor gelmiyor. yalniz, bi kosede olup gidicem yaa allahim sana yalvariyorum nolur nasip et bize uygun birilerini((((((((((
canım umarım yazdıklarımı ukalalık olarak algılamazsın ben genelde begenılen ve cevremden guzel seyler duyan bırıyım ama ben de aynı dertten muzdarıbım
yanı ınan bana bunun dıs gorunusle falan alakası yok
ben aynaya baktıgımda kendımı begenıyorum dısardan gelen tepkılerde cok guzel
ama olmayınca olmuyor işte bence vardır hakkında hayırlısı ve bır gun karsına cıkacaktır
sadece kendıne guven ....
evet pek sosyal biri sayılmam. öyle ortamlara girince çok geriliyorum zaten hiç rahat olamıyorum maalesef..Daha yasin 23 bu ne karamsarlik böyle kismet isi bunlar.
Ayrica cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir biraz bakimla hem bu düsüncenden kurtulursun hem kendine güvenin yerine gelir daha iyi hissedersin.Cevre de cok önemli sürekli evdeysen kim görüp begenecek disari cik arkadas cevrenle takil,kurslara katil. Netten birileriyle tanistigina göre disari pek cikmiyorsun sosyal ol biraz göreceksin hersey düzelir.
estafurullah... ama emimim birileriyle görüşmüşsündür bugune kadar.. benim öyle bir olayımda yok çünkü dediğim gibi benimle görüşmek isteyen bir insan bile yk :)
neyim ne değilim belki dediğiniz gibi bunu sağlıklı değerlendiremiyorumdur ama.. insanların benden kaçmasını bana yaklaşmamasını anlamıyorum...valla acıkcasıı ıcımden bı ses senın hıcde cırkın bı kız oldugunu soylemıyor..sadece sımdılık kendını mutsuz hıssettıgın ıcın kenıdnee bakmıyorsundur o kadar ..ama çirkinsende sorun degıll..ne demişlerr alllaa herkesee çirkin şansı versin..ki ben buna gerçekten yürekten inanıyorum:)
Konuyla pek alakalı degıl ama hangı sehırdesın ?
evet pek sosyal biri sayılmam. öyle ortamlara girince çok geriliyorum zaten hiç rahat olamıyorum maalesef..
tek başıma dişarda olmaktan hoşlanmıyorum..arkadaşlarımında hepsi kendi işi gücünde pek öyle bir imkanım yokk zaten gezmekten hoşlanan bir yapımda yok :
ozelden ıstedıgın zaman mesaj atabılırsın.her turlu yardıma hazırım canım ben de ankarada yım hatta bır gun bulusabılırız bıle benım ıcın hıcbır sakıncası yok .degısık cevre degısık ınsnalar belkı sana ıyı gelır
yanı bır an once bır yerden baslaman gerekıyor
yanlıs anlama ama hıc caba gostermeden olmaz bu ısler
yanı gezmekten hoslanmıyorum dıyorsun
sosyal degılım dıyorsun
ya bu halınden sıkayet etmeyeceksın ya da yasam tarzını dusuncenı dıs gorunusunu
ya da senı mutsuz kılan her neyse onu degıstıreceksın
sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?