Biriyle tanıştım çok mu erken...

ElifRoza

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
216
153
23
39
Kızlar Merhaba . Daa önceki konularımı bilen bilir. Ben 5 aydır eşimden ayrıyim. 20 ekimde resmen boşandık. Bu arada biriyle tanıştım. Daha önce hiç evlenmemis.benimle görüşmek istiyor. Annesi babası 3 yıl önce t. Kazasında vefat etmiş. Aile hayatını çok özlemiş. Bi an once yuva kurmak istiyor. Benim bosanmis olmami ise tecrübe olarak görüyor. 1 erkek kardeşi var okuyor. Kendisi insaat mühendisi. Maddi durumu gayet iyi. Ne yapsam bilemedim...

Şu an mantığımla hareket etmeye çalışıyorum. Annemle paylasiyorum. Fikirlerine değer verdiğim bir dostumla paylasiyorum. Hata yapmak istemiyorum. Sadece tanımak adına gotusebilirim ama bilmiyorum. Karar veremiyorum.

Evlilik için erken gibi birbirinizi biraz daha tanıyın kendinize zaman ayırın

Birbirinizi tanıyabilmek için görüşün, bir şeyler paylaşın onun sizi,sizin de onu tanktabilmesi için ağır adımlarla ilerleyin.kısmet bu belli olmaz.
Bir de boşanmış bir kadının yeniden evlenebilmesi için 300 günlük bekleme süresi var bu süreyi es geçebilmek için mahkemeye başvurup hamile olmadığınızı belgelendirip evlilik izni almanız gerekecek.boş verin mahkemeyi prosedürü bu süreyi bekleyerek birbirinizi tanıyarak geçirin derim ben.hakkınızda hayırlısı olsun.

Teşekkür ederim bu bilgi önemliydi. Yalnız söyle bi durum var. Benim es durumundan tayin isteyebilmem için nikah yapmam gerekebilir. O durumda mahkemeye başvuru ruz.

gittiğim kursta bi bayan var ilk eşinden ayrılınca boşluğa düşmüş boşanmasının üstünden çok geçmeden 2.defa evlenmiş.onunda 2. evliliğindeki bey bekar ve maddi durumu iyiymiş. evlilikleri sadece 3 ay sürmüş. şuan sürekli bi daha sevilmiyeceğim, yalnız ölücem vs. şeyler söylüyor. muhtemelen boşluktasınız illaki seviyorum derseniz zamana yayın hemen karar vermeyin derim. çevremde gördüğüm kadarıyla boşanma psikolojisi ağır ve kolay atlatılabilen bi durum değil.

Bismillah deyin, bir nefes alın, hayatınızın yönüne karar verin derim. Bir evlilikten çıkıp diğerine balıklama atlamak nedir? Belki 2.eşiniz ilkini aratacak kadar beter olacak? Kendinizi kapatın demiyorum ama bir nefes alın yahu, 5 ayda tanıdığınız adamla mı evleneceksiniz, ilk evliliğinizden hiç ders almadınız mı? Sevgili olunabilir, flört edilebilir ama evlilik için şu an çok erken.

Ben de hemen evlilik demiyorum. Birbirimizi elbetteki tanımamız lazım. Ama doğru adımlar atmak istiyorum. Hata yapmak istemiyorum.

Bi şans ver tanı bakalım..hemen ciddiye bındırme..bır ıkı yıl da anca tanırsın zaten..

Ben de hemen evlilik demiyorum. Birbirimizi elbetteki tanımamız lazım. Ama doğru adımlar atmak istiyorum. Hata yapmak istemiyorum.

hatalar insan oglu icin,rahat olun once..
tabi ki sans verin.
evlilik konusunu acarsa biraz birbirinizi tanimak istediginizi soyleyin.
herseyi acik acik konusun,zaman gecirin.
bakarsiniz kafaniza yatar o zaman adim atarsiniz..

gorusun..
hemen evlenmek ıcın acele etmeyın tanı bakalım belkı ters bı hareketını gorceksın ? yogurdu ufleyerek ye derım

bi kaç ay nişanlı kalın kararın evlilik yönündeyse yaza kadar vakit var tanımış olursun. hakkında hayırlısı olsun.

Ben görüş, tanımaya çalış ..
Belkide doğru insan o dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…