Kendimi hazır hissediyorum. Sevmek sevilmek istiyorum. Boşluk ta olabilir emin değilimPsikolojikmen hazir misiniz yeni bir iliskiye? Yoksa bir bosluk ani mi? Iyi dusunmek lazim.
Teşekkür ederim bu bilgi önemliydi. Yalnız söyle bi durum var. Benim es durumundan tayin isteyebilmem için nikah yapmam gerekebilir. O durumda mahkemeye başvuru ruz.Birbirinizi tanıyabilmek için görüşün, bir şeyler paylaşın onun sizi,sizin de onu tanktabilmesi için ağır adımlarla ilerleyin.kısmet bu belli olmaz.
Bir de boşanmış bir kadının yeniden evlenebilmesi için 300 günlük bekleme süresi var bu süreyi es geçebilmek için mahkemeye başvurup hamile olmadığınızı belgelendirip evlilik izni almanız gerekecek.boş verin mahkemeyi prosedürü bu süreyi bekleyerek birbirinizi tanıyarak geçirin derim ben.hakkınızda hayırlısı olsun.
Teşekkür ederim bu bilgi önemliydi. Yalnız söyle bi durum var. Benim es durumundan tayin isteyebilmem için nikah yapmam gerekebilir. O durumda mahkemeye başvuru ruz.
Ben de hemen evlilik demiyorum. Birbirimizi elbetteki tanımamız lazım. Ama doğru adımlar atmak istiyorum. Hata yapmak istemiyorum.
Kızlar Merhaba . Daa önceki konularımı bilen bilir. Ben 5 aydır eşimden ayrıyim. 20 ekimde resmen boşandık. Bu arada biriyle tanıştım. Daha önce hiç evlenmemis.benimle görüşmek istiyor. Annesi babası 3 yıl önce t. Kazasında vefat etmiş. Aile hayatını çok özlemiş. Bi an once yuva kurmak istiyor. Benim bosanmis olmami ise tecrübe olarak görüyor. 1 erkek kardeşi var okuyor. Kendisi insaat mühendisi. Maddi durumu gayet iyi. Ne yapsam bilemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?