Hayirli olsun oncelikle :) Icindeki ses ne diyor peki?Şu an mantığımla hareket etmeye çalışıyorum. Annemle paylasiyorum. Fikirlerine değer verdiğim bir dostumla paylasiyorum. Hata yapmak istemiyorum. Sadece tanımak adına gotusebilirim ama bilmiyorum. Karar veremiyorum.
internetten mi tanıştın sen bu insanla?Kızlar Merhaba . Daa önceki konularımı bilen bilir. Ben 5 aydır eşimden ayrıyim. 20 ekimde resmen boşandık. Bu arada biriyle tanıştım. Daha önce hiç evlenmemis.benimle görüşmek istiyor. Annesi babası 3 yıl önce t. Kazasında vefat etmiş. Aile hayatını çok özlemiş. Bi an once yuva kurmak istiyor. Benim bosanmis olmami ise tecrübe olarak görüyor. 1 erkek kardeşi var okuyor. Kendisi insaat mühendisi. Maddi durumu gayet iyi. Ne yapsam bilemedim...
@esraab a kesinlikle katılıyorum cnm bi ilişkiye belki duygusal anlamda şuan ihtiyaç duyuyo olabilirsin ama evlilik düşüncesi bile erken benceKızlar Merhaba . Daa önceki konularımı bilen bilir. Ben 5 aydır eşimden ayrıyim. 20 ekimde resmen boşandık. Bu arada biriyle tanıştım. Daha önce hiç evlenmemis.benimle görüşmek istiyor. Annesi babası 3 yıl önce t. Kazasında vefat etmiş. Aile hayatını çok özlemiş. Bi an once yuva kurmak istiyor. Benim bosanmis olmami ise tecrübe olarak görüyor. 1 erkek kardeşi var okuyor. Kendisi insaat mühendisi. Maddi durumu gayet iyi. Ne yapsam bilemedim...
Arkadaş olup görüşün ama heme ciddi şeyler düşünmeyin bence. Zamanla karar verirsiniz.Kızlar Merhaba . Daa önceki konularımı bilen bilir. Ben 5 aydır eşimden ayrıyim. 20 ekimde resmen boşandık. Bu arada biriyle tanıştım. Daha önce hiç evlenmemis.benimle görüşmek istiyor. Annesi babası 3 yıl önce t. Kazasında vefat etmiş. Aile hayatını çok özlemiş. Bi an once yuva kurmak istiyor. Benim bosanmis olmami ise tecrübe olarak görüyor. 1 erkek kardeşi var okuyor. Kendisi insaat mühendisi. Maddi durumu gayet iyi. Ne yapsam bilemedim...
Ve Dolandirdi beni kızlar sakin güvenmeyininternetten mi tanıştın sen bu insanla?
1500 tl para kendi elimle hesabina yatırdım. Resmen basiretim bağlandı. Allahım nasıl bişey di bu böyle
Malesef ah vah demeye gerek yok ben kandım. Kendi elimle yatırdım. Çok büyük ders oldu. Bir tecrübe daha edindim.
Görüş ama acele etme. Boşluktan hop diye düşme.Kızlar Merhaba . Daa önceki konularımı bilen bilir. Ben 5 aydır eşimden ayrıyim. 20 ekimde resmen boşandık. Bu arada biriyle tanıştım. Daha önce hiç evlenmemis.benimle görüşmek istiyor. Annesi babası 3 yıl önce t. Kazasında vefat etmiş. Aile hayatını çok özlemiş. Bi an once yuva kurmak istiyor. Benim bosanmis olmami ise tecrübe olarak görüyor. 1 erkek kardeşi var okuyor. Kendisi insaat mühendisi. Maddi durumu gayet iyi. Ne yapsam bilemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?