Yani şimdi bu dert miHoşlandım. 3 ay falan oluyor. Ara
Ara konuşuyoruz. Fakat instagramına baktığımda 20 gönderisi vardı o zaman. Göremiyordum zaten gizli hesaptır.
Ben ekli değilim onda. Fakat geçen gün baktım hepsini silmiş. 0 gönderi
Benim onun instagramını bildiğimi bile bilmiyor. Neden bir erkek bütün gönderilerini sıfırlar. Siler.
Ne dersiniz
Moda şjmdi 0 gönderi. Sapchat gibi kullanıyolar.
Yani sizi üzmek istemem ama, sizin bunu sorgulayacağınız bir konumda değilsiniz şu anda hayatında.. muhtemelen o sizi gerçek bir flört olarak görmüyor ki, sosyal medyasına dahi eklememiş…Hoşlandım. 3 ay falan oluyor. Ara
Ara konuşuyoruz. Fakat instagramına baktığımda 20 gönderisi vardı o zaman. Göremiyordum zaten gizli hesaptır.
Ben ekli değilim onda. Fakat geçen gün baktım hepsini silmiş. 0 gönderi
Benim onun instagramını bildiğimi bile bilmiyor. Neden bir erkek bütün gönderilerini sıfırlar. Siler.
Ne dersiniz
Sapchat ne hacı? Kulpchat veya tavachat falan da var mı? Tamam gidiyorum dövmeyinModa şjmdi 0 gönderi. Sapchat gibi kullanıyolar.
Bende öyle düşündüm ama gerçekten öyle düşündümSizin için temiz bir sayfa açıyordur.
love story müziği çalmaya başladı kafanızda şu an.umarım olur bu ilişki.bilinmez .hayat sürprizlerle doluBende öyle düşündüm ama gerçekten öyle düşündüm
Bende öyle düşündüm ama gerçekten öyle düşündüm
Ya konu sahibi çok tatlısınız hahahahahahBence tabiki benim için
Fark ettim, ben de bunu duymak istediğinden yazdım.Bende öyle düşündüm ama gerçekten öyle düşündüm
Sapchat ne?Moda şjmdi 0 gönderi. Sapchat gibi kullanıyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?