- 10 Nisan 2014
- 42.611
- 114.038
- 798
silersen banlanıyorsun demiş miydim?Şu sosyal medya hesaplarına çok fazla anlam yüklemeyin lütfen.Ben burası dahil hiçbirini doğru düzgün kullanmayı bilmiyorum.Sahi burada yazdığımız mesajlar falan nasıl siliniyor?
Silinmiyor kız banlansak yine iyi idare ederiz bi süre ahjskdmd kuyu gibi bir şey burası atıyorsun kalıyor, ben geçen bir konuya denk geldim okuyayım dedim kendi mesajımı gördüm 2020ye ait ahdkföfsilersen banlanıyorsun demiş miydim?
Hadi canımmm,bunu bilmiyordum ki ben.Millet yüzünü gözünü çizip foto paylaşıyor,ben saf gibi açık foto paylaştım ya,onlar silinebilir mi?silersen banlanıyorsun demiş miydim?
Ah ceycey sen bana taktınsilersen banlanıyorsun demiş miydim?
bilmiyorum ki silme ihtiyacı hiç hissetmedim bunca yılHadi canımmm,bunu bilmiyordum ki ben.Millet yüzünü gözünü çizip foto paylaşıyor,ben saf gibi açık foto paylaştım ya,onlar silinebilir mi?
Duvarındakileri silebiliyosun ama attığımız mesajlar silinmiyo diye biliyorumHadi canımmm,bunu bilmiyordum ki ben.Millet yüzünü gözünü çizip foto paylaşıyor,ben saf gibi açık foto paylaştım ya,onlar silinebilir mi?
Çok saçma ama ne yapalımDuvarındakileri silebiliyosun ama attığımız mesajlar silinmiyo diye biliyorum
Kazen abi duymasın ama bence de saçma ahsjdkdÇok saçma ama ne yapalım.
Resmen geriye dönük arşiv gibi birşeyKazen abi duymasın ama bence de saçma ahsjdkd
AynenResmen geriye dönük arşiv gibi birşey.
seni tanımam etmem geçen haftaya dek.özelime kadar yazdın uyardım daha ne yapayım?Ah ceycey sen bana taktın
Ben de çok saçma bir nedenden dolayı hesap açmıştım.Uzun süre hiç kullanmadım ama can sıkıntısından bu ara fena dadandım burayaAynenben ilk mesajımı evlendikten 3 ay sonra yazmısım 2 buçuk yıllık evliyim
O yüzden mi sistematik olarak yazdığım her yoruma beğenmedim ifadesi koyuyorsun :)seni tanımam etmem geçen haftaya dek.özelime kadar yazdın uyardım daha ne yapayım?
Çok iyi geliyor ya bazenBen de çok saçma bir nedenden dolayı hesap açmıştım.Uzun süre hiç kullanmadım ama can sıkıntısından bu ara fena dadandım buraya.
Utanma butonu koymaları lazım☺.Çok teşekkür ederim.Çok iyi geliyor ya bazen
Bu arada maşallah çok güzel bir yüzünüz var
İstemiyosan göz ardı et, herkes her konuya dahil olabilir benim de bdv bildirimlerim açık her konuda bildirim geliyor, nicke bakmadan atıyorum emojileri, bu kadar büyütmeyin basit bir emojiyi.O yüzden mi sistematik olarak yazdığım her yoruma beğenmedim ifadesi koyuyorsun :)
Psikolog teşhisime dahi :)
En iyisi bir daha ne yorumlarıma ne de konularıma dahil olma.
Ama sizin yorumlarınız da fazla agresyon içeriyor.Konuyu dışarıdan takip eden biri olarak söylüyorum.O yüzden mi sistematik olarak yazdığım her yoruma beğenmedim ifadesi koyuyorsun :)
Psikolog teşhisime dahi :)
En iyisi bir daha ne yorumlarıma ne de konularıma dahil olma.
aynen öyle.bazı konulara bir sürü beğenmedim atıyorum bazılarına şaşırma atıyorum bazılarına beğenme bazılarına kızgınlık.hatta arkadaşım olan üyelere bile beğenmedim attığım oluyor.buna kızıp özelden sorguladı üye.hakkı yok sorgulamaya.İstemiyosan göz ardı et, herkes her konuya dahil olabilir benim de bdv bildirimlerim açık her konuda bildirim geliyor, nicke bakmadan atıyorum emojileri, bu kadar büyütmeyin basit bir emojiyi.
İnanın sizi tanımıyorum. Ben de bu üye dışında nick lere asla dikkat etmedim şimdiye dek. Ve gözardı et alternatifini bilmiyordum. Teşekkürler :)İstemiyosan göz ardı et, herkes her konuya dahil olabilir benim de bdv bildirimlerim açık her konuda bildirim geliyor, nicke bakmadan atıyorum emojileri, bu kadar büyütmeyin basit bir emojiyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?