Biriyle tanıştım ve

Benim listemde var biri, sürekli post sayısı ara ara sıfır olur zira arşivler. Sürekli sürekli sürekli profil resmi değişir falan. Kimileri böyle kullanmayı seviyor.

Şu İnstagram'ı bir anlayamadım gitti. Yok istek gönderdi, yok beğendi, yok dm attı, yok gönderilerini sildi. İlişkiler şu uygulama üzerinden yürüyor he. Bir ara birkaç saatliğine gümlemişti, yoksunluk çekenler oldu mu acaba?
Bu arada konu sahibi, kesinkes sizin için silmiştir, gelinliğinizi hazırlayın derim.

Bazen insan birşeyleri sıfırlamak istiyor. Veya sosyal medyaya karşı düşünce tarzını değiştiriyor. Gereksiz buluyor .
Ama anlamadığım 3 aydır flörtünüz olan biri ile neden takipleşmiyorsunuz ?

Valla açıkçası ben de merak ederdim. Ne paylaşıyor neden sildi vs . Ama siz bunu soracak düzeyde bir ilişki yaşamıyorsunuz.
İsterseniz bir hesap açın. Açtığınızı söyleyin. Eklemekten kaçınırsa işkillenin. Eklerse de bir göz atarsınız hesabına :)

Benim instagramım yok
O zaman niye ben ekli değilim onda diyorsunuz direkt desenize benim hesabım yok diye
Ayrıca flört ettiği başkaları da olabilir. Onlardan dolayı da fotograflar gitmiş olabilir. Zaten ara ara konuşuyormuşsunuz sizin ki pek flört de sayılmaz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…