biriyle tanıştırıldım ve onu çözemiyorum

Madem telefona yapisik degilsin aramamasindan neden rahatsiz oldun ki ? 35 yasindaki adama liseli ergen kiz modunda davranilmaz."cikmiyosak niye sinemaya gidelim" de ne demek ? en son lisede bu muhabbetleri duyuyordum.35 yasindaki adama ergen kiz cocugu gibi davranilmaz

*ben pek konuşkan değilim ,konuşacak birşey bulamayınca telefonu çabuk kapatmaya çalışıyordum.
*ama görüşürken sıkıldığına kanaat getirip erken kalkmaya çalışıyordum.

Telefonu çabucak kapatıyorsunuz, buluştuğunuzda erken kalkıyorsunuz, kendiniz aramıyorsunuz, yanında sus pus oturuyorsunuz. Bunların üstüne adam niye size ısrarla ilgi göstermeye devam etsin ki? Üstelik "biz çıkmıyoruz" diye çıkış yapmışsınız adama, şimdi aramıyor diye tavır yapamazsınız bence.

Ayrıca sinemaya sadece çıkan kadın ve erkekler mi beraber gidiyor?

Kardeş biriyle bir ciddi bir amaç için tanıştırılmışsın. Adam senin soğuk tavırlarına rağmen aramış, sormuş, ilgi göstermiş.
neden naza çekiyorsun ki, zaten tanıştırılma amacınız belli... sende çelişki var bence.. ne istediğini bilmelisin...

Mesleği nedir? Konuskan degilim demissiniz isiyle alakali sorular sorablirsiniz dinlrnipmek hosuna gider koc burcunun

Aradaki yorumları okumadım. Öncelikle bu çocuk seni beğenmiş. ilişkinizde tamamen kaçma kovalama üzerine ilerliyor. İlk başta senin kaçtığını sandığı için kovalamış biraz. Sonra niye ben yapıyorum hep diye dank etmiş. Bu yüzden kendince oyun oynuyor. Bence tuzağa düşme.. Eğer 5 günden fazlayı geçerse aramaması arkasını arama sende. Bitmiştir. 5 günden önce aradığı için ümit var. Ama oyuna gelip kovalayan duruma düşme sakın." dediğin gibi tanışma sürecindeyiz ilk başta böyleyken böyle oldun. bu beni ilgilendirmez, zaten 3 gün aramadın diye de takmadım, sonuçta tanışıyoruz, ne kadar çok görüşürsek o kadar iyi tanışacağız. eğer bu durum, ilgi bittiyse uzatmanın anlamı yok "de. ve o arayana kadar arama verdiğim süre geçtiyse unut , yok öncesinde tekrar aradıysa kaçmaya devam

karışık cümleler kur. boşver anlamasın. düşünsün ne demek istedi diye. sadece durum buysa yokum izlenimini ver. sonrasında peşinde koşmasının tadını çıkar

Yaşınız da küçük değil ki..
Bu nasıl bir ilişki ne olduğu belli değil..
Sizden ona, ondan size hayır gelmez.
Nazlılar sizi

'madem çıkmıyoruz, bu şekilde görüşmek istemiyorum.. Sinirlerim bozuluyor ' de bitir.. Onu bırakmak, unutmak ne kadar zor olabilir ki.?

anormal davranmışsın. birisi senin telefonlarına dönmeyince ne düşünürsün? konuşmaları ve buluşmaları kısa kestiğinde? ya da hiç konuşmaya çaba göstermediğinde? bi de hala peşinden koşsun mu istiyosun? olgunlaşmanın vakti geldi artık

Hoslanan, görüsmeye hevesli olan bi insan ne yapar ne eder seninle görüsmek icin cabalar. Gerci arayip durmus sen pek pas vermemissin adama, her ne kadar sonradan görüsmeye calissanda.

(bundan önce birbirini tanıyan insanlar deildik.tanıma sürecindeyiz ve bu süreç olumlu da olumsuz da bitebilir,biz çıkmıyoruz bu yüzden moralinin bozulmasına gerek yoktu 3 gün ara verdim diye dedi.)

Bu söylediklerinden sonra neden böyle yapiyor, amaci ne diye düsünmezdim bile. Madem olumsuz da bitebilir ki bana göre bu öyle demek. Keyfin bilir diyip muhabbeti bitirirdim. Gitsin kendisine olumlu sonuclanan birini bulsun. Pesinden kosmaya degmez

Son düzenleme:
Sebebini bilmek daha zor ama kesin olan tek şey adamın senden herhangi bir sebepten ötürü 'soğumuş' olması. Hatta neredeyse terslemiş. Şu durumda artık geri döndürmeye çalışmak adama bi nevi peşinden koşuluyormuş gibi hissettireceğinden artık nedenini, nasılını boşverip kaçan kovalanır diyerek senin de soğuk davranman en mantıklısı.
Yazmıyorsun sitemlerine son vermekle işe başlamalı.

evet ,haklısınız ..insan sağlıklı düşünemiyor işte. bugün iyice emin oldum.. uzun süredir görüşemiyoruz,artık netleştirelim dedim..kaçak güreşmekten sıkıldım..ilgili ilgisizliğinden sıkıldım dedim.yine benim önceki soğuk tavırlarımdan dem vurdu..anlamıyorum,önceden soğuk tavırlarından sıkıldığın kadın ilgileniyor artık seninle neyin sıkıntısı bu şimdi?..görüşme talep eder sandım ,yapmadı,ilgilenmedi..
erkekleri çok karmaşık varlıklar zannederek hata yapıyoruz.erkeğin soğukluğunun hiçbir kılıfı yok..isteyen erkek bahane üretmez ,beğenen erkek kovalanmayı beklemez..belki bir iki adımımdan sonra bir adım atsaydı amenna,son 2 haftadır attığım adımların haddi hesabı yok..bitti .

içim acıyor,o beni suçladıkça alttan alacak kadar düşen saflığıma mı yanayım,hiç uğruna yitip giden gururuma mı?
insan en sonunda kendine kalıyor,değmiyor tırmalanmaya,ısırılmaya ,itilmeye..

Bence de birbirnize fazla benzer yapıdasınız. Bu da zaten olumsuz olcağını açıkça gösteriyor. Hayırlısı olsun hAkkınızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…