- 7 Nisan 2010
- 4.982
- 4.794
- 373
- Konu Sahibi lilith2013
-
canı cehenneme artık.gönlü olan ne güzel,artık hoşlandığım kadın da bana ilgi gösteriyor diye koşa koşa gelirdiSen cocugu her durumda engellemissin , aramis kapatmissin , bulusunca kacmissin.
Ne bekliyordunki?
Cocuga hic bir umut isigi vermemissib ben olsam bende artik aramazdim.
sıktığımı düşündüğüm içindi.yoksa tavırlarım ,bakışım ,mutluluğum anlatıyordu ilgimi..anlatmıştır muhakkakaradığında konuşacak konu bulamadığın için bi an önce telefonu kapatmak istiyorsun,buluştuğunuzda bi an önce kalkıp gitmek istiyorsun..aynı şey sana yapılsa sen ararmıydın?benim cevabım hayır...
sıktığımı düşündüğüm içindi.yoksa tavırlarım ,bakışım ,mutluluğum anlatıyordu ilgimi..anlatmıştır muhakkak
iki tarafta ne istediğinden emin değil gibi geldi banaolmadı zaten bitti artık..
sıktığını düşündüğün için öyle davrandığında onada sıkıldığını hissettirmiş olabilirsin.sıktığımı düşündüğüm içindi.yoksa tavırlarım ,bakışım ,mutluluğum anlatıyordu ilgimi..anlatmıştır muhakkak
1 ay önce biriyle tanıştırıldım.ilk görüşmede onu beğenmeme rağmen onun beni beğenmediği fikrine kapıldım ,ama yanıldım ertesi gün tekrar aradı.ilk günler sık sık mesaj atar arardı,ama ben pek konuşkan değilim ,konuşacak birşey bulamayınca telefonu çabuk kapatmaya çalışıyordum.görüşürken sıkıldığına kanaat getirip erken kalkmaya çalışıyordum.yine de ilgisi çoktu..
ama nedense son 2 haftadır,hiç aramıyor.sadece 2-3 güne bir nasılsın mesajı atıyor.anlattığım konuya zoraki ilgi gösteriyor.her hareketime alınıyor,neden sadece günlerce arayla mesaj atıyorsun diyorum,rahatsızsan onu da atmam diyor.
eskisi kadar sık aramamasının sebebi,telefonunu hemen açmayışımmış,ama ben sürekli tel taşıyan biri değilim,yapışık gezmiyorum.
en son 4 gün aradan sonra mesaj attı,çok kızgın olduğumu ,gittiğini sandığım için moralimin bozuk olduğunu söyledim..bana dediği bu;biz bundan önce birbirini tanıyan insanlar deildik.tanıma sürecindeyiz ve bu süreç olumlu da olumsuz da bitebilir,biz çıkmıyoruz bu yüzden moralinin bozulmasına gerek yoktu 3 gün ara verdim diye dedi.
amacı ne anlayamadım.2 haftadır yüzyüze görüşme talebinde de bulunmadı.benim yüzümden mi,yanında sus pus oturuyorum diye mi?
(.bana dediği bu;biz bundan önce birbirini tanıyan insanlar deildik.tanıma sürecindeyiz ve bu süreç olumlu da olumsuz da bitebilir,)
kelimesi kelimesine banada aynı şey söylendi.onun yaşıda 35 di.mesleği ne bu arkadaşın
Dangalaga bak, sanki karpuz seciyor, bir kadinin yuzune boyle bir sey soylenir mi??? Insan her dusundugunu her yerde soylememeli, flort ettigin kadina boyle bir sey soylemek icin cidden odun olmak gerek. Bu herifleri sayiyla mi verdiler size? :)
ben anlamakta zorlanıyorum artık bu erkek milletini.valla bana denk gelenler hep böyle dengesiz.
1 ay önce biriyle tanıştırıldım.ilk görüşmede onu beğenmeme rağmen onun beni beğenmediği fikrine kapıldım ,ama yanıldım ertesi gün tekrar aradı.ilk günler sık sık mesaj atar arardı,ama ben pek konuşkan değilim ,konuşacak birşey bulamayınca telefonu çabuk kapatmaya çalışıyordum.görüşürken sıkıldığına kanaat getirip erken kalkmaya çalışıyordum.yine de ilgisi çoktu..
ama nedense son 2 haftadır,hiç aramıyor.sadece 2-3 güne bir nasılsın mesajı atıyor.anlattığım konuya zoraki ilgi gösteriyor.her hareketime alınıyor,neden sadece günlerce arayla mesaj atıyorsun diyorum,rahatsızsan onu da atmam diyor.
eskisi kadar sık aramamasının sebebi,telefonunu hemen açmayışımmış,ama ben sürekli tel taşıyan biri değilim,yapışık gezmiyorum.
en son 4 gün aradan sonra mesaj attı,çok kızgın olduğumu ,gittiğini sandığım için moralimin bozuk olduğunu söyledim..bana dediği bu;biz bundan önce birbirini tanıyan insanlar deildik.tanıma sürecindeyiz ve bu süreç olumlu da olumsuz da bitebilir,biz çıkmıyoruz bu yüzden moralinin bozulmasına gerek yoktu 3 gün ara verdim diye dedi.
amacı ne anlayamadım.2 haftadır yüzyüze görüşme talebinde de bulunmadı.benim yüzümden mi,yanında sus pus oturuyorum diye mi?
Adam mantık evliliği arıyor. Bu bir. Her aklına geleni rahatlıkla söylüyor kırılır mı kırılmaz mı diye düşünmüyor. Bu iki. Bu iki sebeple odun olduğu tescillendi. NoktaDangalaga bak, sanki karpuz seciyor, bir kadinin yuzune boyle bir sey soylenir mi??? Insan her dusundugunu her yerde soylememeli, flort ettigin kadina boyle bir sey soylemek icin cidden odun olmak gerek. Bu herifleri sayiyla mi verdiler size? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?