biriyle tanıştırıldım ve onu çözemiyorum

Bezdirmişsiniz anlaşılan... eğer gerçekten hoşlandıysanız (ki bence hoşlansanız çok ufak da olsa bi şekilde belli ederdiniz...) sizden hiçbir şekilde ilgi göremeyince çekmiş kendini haklı olarak. Hangi erkek olsa aynı şeyi yapardı herhalde. Neyse hakkınızda hayırlısı olsun....

Sen cocugu her durumda engellemissin , aramis kapatmissin , bulusunca kacmissin.
Ne bekliyordunki?
Cocuga hic bir umut isigi vermemissib ben olsam bende artik aramazdim.

Sen cocugu her durumda engellemissin , aramis kapatmissin , bulusunca kacmissin.
Ne bekliyordunki?
Cocuga hic bir umut isigi vermemissib ben olsam bende artik aramazdim.
canı cehenneme artık.gönlü olan ne güzel,artık hoşlandığım kadın da bana ilgi gösteriyor diye koşa koşa gelirdi

aradığında konuşacak konu bulamadığın için bi an önce telefonu kapatmak istiyorsun,buluştuğunuzda bi an önce kalkıp gitmek istiyorsun..aynı şey sana yapılsa sen ararmıydın?benim cevabım hayır...

sıktığımı düşündüğüm içindi.yoksa tavırlarım ,bakışım ,mutluluğum anlatıyordu ilgimi..anlatmıştır muhakkak

sıktığımı düşündüğüm içindi.yoksa tavırlarım ,bakışım ,mutluluğum anlatıyordu ilgimi..anlatmıştır muhakkak

maalesef, bakislarimiz, mimik ve jestlerimiz karsimizindakinin gözünde zamanla anlam kazanır. Telefonu kapatmaya calismanin ise verdigi mesaj bellidir, ugrasacak daha önemli işleriniz vardır yada konuşmak umrunuzda değildir.

(.bana dediği bu;biz bundan önce birbirini tanıyan insanlar deildik.tanıma sürecindeyiz ve bu süreç olumlu da olumsuz da bitebilir,)

kelimesi kelimsine banada aynı şey söylendi.onun yaşıda 35 di.çok ilginç.mesleği ne bu arkadaşın

(.bana dediği bu;biz bundan önce birbirini tanıyan insanlar deildik.tanıma sürecindeyiz ve bu süreç olumlu da olumsuz da bitebilir,)

kelimesi kelimesine banada aynı şey söylendi.onun yaşıda 35 di.mesleği ne bu arkadaşın

Dangalaga bak, sanki karpuz seciyor, bir kadinin yuzune boyle bir sey soylenir mi??? Insan her dusundugunu her yerde soylememeli, flort ettigin kadina boyle bir sey soylemek icin cidden odun olmak gerek. Bu herifleri sayiyla mi verdiler size? :)

Dangalaga bak, sanki karpuz seciyor, bir kadinin yuzune boyle bir sey soylenir mi??? Insan her dusundugunu her yerde soylememeli, flort ettigin kadina boyle bir sey soylemek icin cidden odun olmak gerek. Bu herifleri sayiyla mi verdiler size? :)

ben anlamakta zorlanıyorum artık bu erkek milletini.valla bana denk gelenler hep böyle dengesiz.

Bence adam etkilenmemiş ...ilgisi olan bir erkek cıkmıyıruz diyemez.bence kesinlikle arasasa cevap vermemelisin.kim ki o yaaa

Seni tanımaya çalışmış, tanıdıkça etkilenmediğini fark etmiş. Bu kadar basit. Söylediği de doğru ayrıca. Tanışma sürecindesiniz, sevgili değilsiniz. Bence sen yoluna bak.

Adam mantık evliliği arıyor. Bu bir. Her aklına geleni rahatlıkla söylüyor kırılır mı kırılmaz mı diye düşünmüyor. Bu iki. Bu iki sebeple odun olduğu tescillendi. Nokta

Çok aceleci davrandığınızı düşünüyorum. Yeni tanıştırılmışsınız. Belki sizi bir şekilde tanımaya çalışıyordur. Hemen birşeylerin adının konulması şart mıdır. Biraz sabredip bekleseniz. Yada madem siz hoşlandınıız ondan onu etkilemeye çalışıp elde etmeye çalışsanız adı konmadan..İki konunuzu birleştirip böyle yorumladım malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…