- Konu Sahibi lilith2013
-
ben de koçum bir taraftan :)koç burcu erkek, zor çok zor.
ilk başlarda sürükleyen oydu tıpkı senin gibi,şimdi de üstüne düşen taraf ben olmaya başladım.ilk zamanlar ilgisiz davranmamın sebebi de bırakı gideceğini düşünmem,nasılsa olmayacak gözüyle bakmam.hep o arardı..
tabii ki sadece yakışıklılığa bakmıyorum...ortak tanıdıklarımızın tamamından efendi ve dürüst olduğuna dair övgüler aldığım için istiyorum esASEN ama insan dış görünüşünü beğenmediği biriyle zaten nasıl olur? ama doğru sanırım uyum yoksa fazla zorlamamak lazım..işte olmayınca olmuyor.35 yaş bir erkek için ideal evlilik yaşı bence, adama hastalıklı muamelesi yapmanın alemi yok. 25 yaşında evlenen de bana tuhaf geliyor mesela.
Problem sizde, biraz uzaklaştırmışsınız kendinizden. Yanında kendinizi rahat hissetmemeişsiniz muhtemelen. O yüzden soğuk davranmışsınız. Kendinize güveniniz de biraz eksik gibi. Hem çok yakışıklı o yüzden olmasını istiyorum gibi bir cümle 30lu yaşlarında bir kadına yakışmamış. Ben de normalde çok konuşkan bir hatun değilimdir, eşim de öyle ama bir aradaysak çenemiz hiç durmaz ilk günden beri. Bu uyumun, paylaşılabilir bir şeyler olduğunun göstergesi bence. Siz uyum sağlayamamışsınız birbirinize. Bir süre daha gözlemleyin, hatta alın karşınıza konuşun. Hala olmuyorsa fazla zorlamadan, kendinizi de üzmeden araya mesafeyi siz koyun.
evet, ama o da çok alıngan ,sinema teklifini reddettiğim için küstü koca adam.sonuçta biz çıkmıyoruz ki ne sineması..gerçi böyle biriyle evlenilse de sorun alınıyor herşeye.neden gereği kadar sık dönüş yapmıyorsun diyorum,e hani biz zaten çıkmıyorduk ,sen öyle dememiş miydin diyor..((
evet, ama o da çok alıngan ,sinema teklifini reddettiğim için küstü koca adam.sonuçta biz çıkmıyoruz ki ne sineması..gerçi böyle biriyle evlenilse de sorun alınıyor herşeye.neden gereği kadar sık dönüş yapmıyorsun diyorum,e hani biz zaten çıkmıyorduk ,sen öyle dememiş miydin diyor..((
Şaka yapıyorsunuz değil mi? Sinemaya gitmem, konuşmam, telefon açmam ee kusura bakmayında ne yapıyorsunuz siz? Adama şans vermiyorsunuz ki nasıl tanıcaksınız birbirinizi, 35 yaşındaki koskoca adam benimle çıkarmısın mı demeliydi? Benim şahsi görüşüm adam çok bile dayanmış, gerçekten çok sıkıcı bir durum.evet, ama o da çok alıngan ,sinema teklifini reddettiğim için küstü koca adam.sonuçta biz çıkmıyoruz ki ne sineması..gerçi böyle biriyle evlenilse de sorun alınıyor herşeye.neden gereği kadar sık dönüş yapmıyorsun diyorum,e hani biz zaten çıkmıyorduk ,sen öyle dememiş miydin diyor..((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?